Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Nikki Acker
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Luka Crosszeria

Kor: 30 éves.

Külső leírás: Magas, nagyon magas, még 190 centinél is magasabb. Az izomzata elhanyagolható, bár a sok fizikai megerőltetéstől kicsit szálkásak a karjai. A haja világosbarna színű, itt-ott már elkezdett őszülni pár tincse, ez a stressznek tudható be. Szereti oldalra fésülni, így igazi gengszter imázst tud varázsolni magának. Orra hegyes, ajkai penge vékonyak, szemei szúrósabbak, akár egy éles kard. Bárkit képes felnyársalni a puszta tekintetével. Bőre fakó, viszont ha dühbe gurul, elvörösödik. Ruhái általában elegánsabbak: szereti az inget, a szövetnadrágot. Az egész megjelenése egyfajta furcsa vonzalmat kelt a szemlélőjében, hiszen borzasztóan titokzatos, ami általában vonzza az embereket. Egyáltalán nem látszik rajta, hogy a saját nemét szereti, sőt. Egy tehetősebb házas ember benyomását kelti néha.

Jellem: Csendes, hideg figura, aki csak akkor beszél, amikor már késő. Utálja a felesleges szócséplést, ezért szinte tőmondatokban beszél csak. Kedvencei az aha és az oké. Ha valaki azonban felkelti az érdeklődését, annak egy icipicit megnyílik. Sokat hazudik, a lételeme, érdekes módon mindig pontosan tudja, kit mivel szédít. Nagyon keveset alszik, ezért sokszor karikásak a szemei, és fájlalja a fejét. Ez kihat a kedvére is: ilyenkor sokkal könnyebben jön dühbe. Alapjáraton elég türelmetlen, nehezen viseli, ha zaklatják. Képes egy szeretett embernek is a legocsmányabb dolgokat mondani, mivel úgy véli, magányos farkas, nincs szüksége senkire. De ez nem igaz. Nem tud barátkozni, nem tud párkapcsolatban élni, mivel sosem csinálta még. Szeretne szeretni, de elég nehezen tud kötődni valakihez. Nem igazán érti a célzásokat, nem tudja, valakiben mi a jó és mi a rossz. Számára csak a saját élete létezik, a saját életéhez méri mások értékeit. Gyakran mást mond, mint amit gondol, ilyenkor igyekszik magát is becsapni. A véleménye gyorsan változhat, így egyik pillanatról a másikra változhat a viselkedése. Egyes helyzetekre furcsán reagálhat, ám ezen nincs mit csodálkozni, hiszen sok esetben fogalma sincs, mi lenne a helyes út.

Élettörténet: Gyermekkorában egy autóbalesetben elvesztette a szüleit, így egy intézetbe került, ahogy az lenni szokott. Rossz arcokkal keveredett össze, itt ismerte meg két mostani bűntársát is. Eleinte kis csínyeket követtek el, ám hamar rákaptak a lopás ízére. Egyre nagyobb és értékesebb holmikat emeltek el, míg végül belépett nagykorúként a nagybetűs életbe. Haverjaival egy lepukkant lakásban lakik. Mára már szinte mindennel foglalkozik: prostituáltakat futtat, drogot terjeszt, illetve használ is néha, fegyvert csempész, lop, megveszteget. Szinte bármit képes elkövetni azért, hogy némi pénzhez jusson. Eddigi pályafutása alatt még sosem ült börtönben, erre nagyon is büszke. Úgy is gondolja, hogy sosem fog lebukni, hiszen profi, ám ez sajnos közel sincs így, csak ő gondolja ezt. Első szexuális kapcsolata az árvaházban kezdődött. Már 8 éves korában tudta, hogy más, mint a többiek, ezért magába zárkózott. Nemigen beszélt mással, hiszen attól félt, hogy a mássága miatt kiközösítenék. 16 éves korában azonban egy átmulatott este után az egyik csendes fiút környékezte meg, akit addig heccelt, míg az végül kötélnek állt, és le nem feküdt vele. Valami kapcsolatféle alakult ki köztük, ám Nikki inkább csak a szükségleteit csillapította a fiúval. Azóta csak alkalmi kapcsolatai vannak, mivel képtelen kötődni bárkihez is.

Hobby: -

Foglalkozás: -

Extrák: Bűntársaival együtt él, ő a legcsendesebb hármójuk közül. *** Ölt már embert véletlenül, de ezt még sohasem mondta el senkinek. *** Képes romantikus lenni, ám ha a bűn szele csapja meg, elfelejti ezt a normálisabb oldalát, és lekezelővé válik. *** Egyszer követett el öngyilkossági kísérletet: egy marék gyógyszert tömött a szájába, ám még időben észrevették, hogy rosszul van, és kimosták a gyomrát. *** Irtózik a természettől, ő a betondzsungel rendíthetetlen szülötte.

Képinfo: Nem az enyém, csupán illusztráció. (http://tumblr.com)

Engedélyezve: 2014. 07. 16.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).