Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Patrice Noell Woodhouse
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 18

Külső leírás: Igazán szép arccal megáldott leányzó. Természetesen vörös tincsei, elkápráztatják az embert, még ha csak olyan olyan rövidek is, mint Patrice-é. Régebben hosszú, derékig érő haja volt, ám dacból levágta saját magának. Természetesen egyenesek, nagyon törődik a hajával, ezért egészséges, fényes, és puha. Régen mindig fekete hajat akart, ezért szemöldökét már megszokásból is feketére festi, de ez elég ritkán látszik, ugyanis elől a haja, nagyon gyakran eltakarja. Szemei barnák, olyanok, mint az őzeknek, nyugalmat árasztanak. Arca hosszúkás, ajkai teltek, bőrén egyetlen anyajegy, vagy szeplő sem lelhető fel. Csak nagyon enyhén sminkeli magát, kerüli a feltűnést. Átlag magasság, átlag testalkattal. Öltözködésileg a zöld minden árnyalatát imádja, valamint a piros és sárga árnyalatokat. Ha tehetné állandóan csak farmerben mászkálna. Megszállott karkötő gyűjtő, mindegyiket hordja, szóval szinte mindig hallani merre van, mivel csilingelnek a csuklói. Kerüli a figyelem felkeltő és kivágott darabokat, igazán konzervatív az öltözködése.

Jellem: Nem az a társasági ember. Szeret inkább egy jó könyv és egy bögre gőzölgő tea kíséretében bezárkózni a szobájába és egész nap olvasni. Igen, nem az a nagyon szociális alkat, nem is jön ki jól az emberekkel. Ha teheti kerüli a tömeget, és szíve szerint soha ki se lépne a házból. Nyugodt, általában hallgatag leányzó, aki távoli megfigyelő. Intelligens, tanulékony, nagyon jókat lehet beszélget, valamint jó a humorérzéke is. Nem mutatja ki az érzelmeit szinte soha, ezt teljesen belenevelték. Egy nőnek nem szabad mindent elárulnia magáról, mindig titokzatosnak kell lennie, ezt hallgatta egészen kicsi kora óta. Nehezen viseli, ha kiszakítják a megszokott hétköznapjaiból, nehezen alkalmazkodik. Igazán makacs, kitartó, ha egyszer valamit a fejébe vesz az úgy lesz és pont. Őszinte ember, és nagyon jó megfigyelő, minden apróság feltűnik neki. Soha nem volt hisztis lány, még kicsinek sem, nem szokása panaszkodni. Nem menekül el a problémáitól, hanem szembe néz velük. Nem fél ellentmondani, ha akar, igazán határozottan tud fellépni.

Élettörténet: Egyetlen gyermek, volt egy ikertestvére, de ő elhunyt nem sokkal a születésük után. Az anyuka el akarta kényeztetni a kislányát, de az apuka nem engedte, és talán jobb is így. Állandóan költözködtek, így Patrice-nek sosem volt ideje barátokat szerezni, ezért egy idő után bezárkózott a maga kis világába, ahol rajta kívül senkinek sincs belépés. Az édesanyja boszorkány, és édesapja pedig mágus, így a varázslat mindig fontos szerepet játszott Pat életében. Főleg emiatt költözködtek sokat. Kilenc éves volt, mikor édesanyja meghalt, és, így apjának kellett egyedül nevelnie. Nagyon közeli kapcsolatban állnak, apja tanított neki mindent, bár Patrice nem volt annyira fogékony a mágiára, mint azt várták. Az apuka mindent meg akart tenni a lánya boldogságáért, ám kétes ügyekbe keveredett, ezért sok problémája támadt, amiből nagyon sokáig próbálta kivonna a lányt, de végül hosszas vitatkozás, és győzködés után, hozzá kell adnia egy férfihez, akit a lánya még csak nem is látott. Patrice természetesen mindent megtenne az apjáért, ezért belement a dologba.

Hobby: olvasás, olvasás és még több olvasás

Foglalkozás: boszorkány

Extrák: Tisztasági fogadalmat tett a házasságig, ott fénylik az ujján a gyűrű. || Mindig is akart valami kisállatot, de allergiás a szőrükre.|| Imád úszni, és sportolni, régen versenyszerűen szertornázott. A felemás korlát a kedvence. || Minden évben a halálának az évfordulóján meglátogatja az anyját.

Képinfo: A kép nem az enyém, nem én készítettem csupán illusztráció a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2014. 07. 14.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).