Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Marcella Sawyer
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 20

Külső leírás: Átlagosnak mondható, aki teljesen beleolvad a könyezetébe. 160 centi magasra nőtt mindössze, nem is próbálja magasítani magát különböző magas sarkú cipőkel, ő szereti ezt az átlagos magasságot. Alakja homokóra, erre nagyon büszke, mégis csak ritkán visel olyan ruhákat, amik kiemelik ezt. Bőre tejfehér, de nagyon hamar le tud barnulni, szinte sose szokott leégni. Dús, fényes, szépen gondozott haja, általában feltűzve, legtöbbször csak otthon engedi le, tincsei csupán öt-hat centivel érnek a válla alá. Elől rövidebb pár tincs, amit félre is szokott fésülni, vagy félre tűzi. Különleges hajszíne, egy hajfestési baleset miatt lett ilyen. Legjobb barátnőjével elhatározták, hogy érettségi után mindketten ugyanolyan színűre festetik a hajúkat, ám arra nem figyeltek, hogy míg neki alapból gesztenyebarna haja van, a barátnőjévek világosszőke volt. A világos alapon, szépen ki is hozta a várt színt a festék, ám Marci haján ez az érdekes lilás-vöröses árnyalat jött létre. Ez a szín annyira a szívéhez nőtt, hogy azóta is mindig ilyenre festi be, s bár elején a szülők nagyon utálták ezt a színt, mára már megbarátkoztak vele. Arca kissé szögletes, orra egyenes, ajkai teltek. Szemei mélyenülőek, csillog bennük az értelem. Nem igazán lehet meghatározni milyen színű, valahol a barna és a zöld között lehet, és pöttyös. Apró, aranybarna pöttyök találhatók meg benne, amik különlegessé teszik szemeit. Szeret csinosan öltözködni, de elég konzervatív, nem szereti mutogatni magát, soha nem venne fel igazán mélyen dekoltált vagy valami nagyon kihívó színű ruhadarabot. Imádja a meleg színeket, kéket soha nem venne fel, mivel már csak attól fázni kezd, hogy ránéz a színre. A tornacipők szerelmese, számára ezek a tökéletes lábbelik. Körmeire is nagyon ügyel, általában lilára lakozza őket és rövidre vágja őket. Meg tud őrülni, ha hosszúra a körme.

Jellem: Egy igazán szelíd teremtésről beszélünk. Összerezzen egy hangosabb szótól, igazi kis álmodozó, szinte mindog bele van merülve a gondolataiba. Tipikusan az a típus is, akinek szinte letörölhetetlen a mosolya. Az édesapja mindig azt tanította, hogy mosolyognia kell, még ha nagyon fáj is, mert akkor könnyebben meg tud birkózni a problémával. Sokan emiatt érzéketlennek hiszik, pedig egyáltalán nem az, csak követi az apja tanítását. Remek lelkiszemetes, mindenkit meghallgat, és szívesen ad tanácsot, ha tud. Nincs sok barátja, de akije van, azt nagyon megbecsüli, és elképesztően kötődik hozzá. Toleráns, türelmes, de neki is megvannak a határai, amiket jobb nem feszegetni. Ember legyen a talpán, aki őt képes felmérgesíteni! Ha néha meg is haragszik valakire, nem tud sokáig haragudni az illetőre, szinte pár perccel később meg is bocsált. Nagyon utálja magában, hogy nem tud haragudni a másikra. Gyűlöli az erőszakot, ő a szavak embere, és nem érti, miért nem lehet megbeszélni a nézeteltérést verekedés helyett. Kissé félénk kezdetben ha új helyre kerül, de hamar barátkozik, talán kissé naiv is, hiszen mindenkiben megbízik, még abban is akiben nem kellene. Hisz abban, hogy mindenkinek jár egy második esély, mert mindenki képes a változásra, ezért sem ítéli el az embereket. Az ő szemében nem számít honnan jöttél ugyanazzal a meleg mosollyal fordul feléd, mint mindenki más felé. Nevezhetjük akár kissé vakmerőnek is, hiszen nem gondolkozik, ha beüt a baj, nem megy segítségért, hanem maga rohan segíteni. Emiatt már kapott is sokszor a fejére, de nem tud - és nem is nagyon akar - megváltozni. Nagyon jól ért a gyerekekhez, régen azon gondolkozott, hogy megcélozza az óvónői pályát.

Élettörténet: Kései, meglepetés gyerek. A szülők a harmadik gyermekük születése után már nem terveztek több babát, így az anyuka nagyon meglepődött mikor öt évvel legkisebb lánya születése után kiderült, hogy megint terhes. Marcival soha nem éresztették, hogy nem várt gyerek, ugyanolyan sok szeretetet kapott mint a többi testvére, akikkel jül kijött. A nagy korkülönbség miatt felváltva vigyáztak rá a testvérei, mivel a szülők alig voltak otthon annyit kellett dolgozni, hogy a négy gyereknek mindene meglegyen. Marci megtanulta értékelnie amije van, és boldogan emlékszik vissza arra az időre amit gyerekként a testvéreivel töltött. Nagyon jó tanuló volt, bár az osztályban mindig ő volt az bizonyos különc, akivel nem szívesen barátkoznak. Gimiben lelt barátokra, akikkel a mai napig nagyon jóba van. Vendéglátást tanult, és legfiatalabb nővérével nyitottak egy kis kávézót, ami csupán három saroknyira van a lakásától. Kiskora óta tudja, hogy ő kicsit más mint a családtagjai. Furcsa dolgokat tud csinálni, összetudja kuszálni mások gondolatait, belemászni mások fejébe. A család tudja ezt, és elfogadja, habár nagyon nehezen ment, amikor még kisgyermekként nem tudta kontrolálni magát.

Hobby: különböző sütemények elkészítése, rajzolás, kézimunka, olvasás

Foglalkozás: főként pincér, de hobbicukrász is

Extrák: Irtózik a víztől || Olyan tizenhat éves kora környékén tanulta meg "kikapcsolni" a képességét, csak akkor hallja mások gondolatait, ha akarja. Ha más akar az ő fejében turkálni az egyszerűen lehetetlen, mivel egy pajzs van az elméje köré vonva. || A kávézóban lévő sütemények egy részét ő készíti. || Megrendelésekre szívesen készít tortákat, élvezi a sütögetést a konyhában. || Egyedül él egy kis panellakásban. || Két nővére van, meg egy bátyja. A legidősebb nővér ügyvéd, a bátyó fodrász, a fiatalabb nővér intézi a közös kávézójuk minden ügyét. || Mindennél jobban utálja a hideget, de a telet meg szereti ha egy meleg szobából bámulhatja a havat. || Nem szereti a nevét, ezért a Marci (ejtsd: Márszi) becenevet használja.

Képinfo: A kép nem az enyém, nem én készítettem csupán illusztráció a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2014. 07. 11.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).