Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Allen Silverman
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Yuno*

Kor: 22

Külső leírás: Komolyságot sugárzó, erősnek tűnő férfit lát az ember benne, ha szembe találkozik vele valaki az utcán. Arcán szinte sohasem látható mosoly, csak akkor mikor az utcán sétálgat, vagy megy az egyetemre, mert ilyenkor végre megszabadul az otthoni kínjaitól. Bár elzárja a kívülállók elől meggyötört lelkét, sokszor látni lehet arcán a fáradtságot és a fájdalmat, ilyenkor általában a tépettre vágott frizurájával takarja el arcát. A barna tincsek egészen leérnek a kulcscsontjáig, frufruja pedig állandóan az arcába lóg. Hihetetlenül sűrű szempillái alól kivillannak a gyönyörű szürkés-zöldes szemei, amikkel sokszor többet elárul, mint vékony csókolnivaló ajkaival. Hófehér bőre van, amit apró hegek és lila foltok tarkítják, ezzel megmutatva a világnak egy darabkát az otthon kapott szeretetből. Vékony, és eléggé magas is, így csontjai szinte átlyukasztják a bőrét, de még is van benne erő, ennek köszönheti azt, hogy még mindig él.

Jellem: Csendes, komoly. Ez a két szó jellemzi őt a leginkább, hisz akik nem ismerik igazán, sohasem fogják megtudni milyen az igazi Allen, hogy mennyire eszes, hogy milyen jószívű tud lenni még idegenekkel is. Azt, hogy tud viccelődni, csipkelődni és az őt ért sérelmek ellenére őszintén egy kis komédiával megfűszerezve beszélni az életéről. Lelkiismeretes, bár ha arról van szó egyszerűen elnyomja magában, hogy célratörőbb legyen, de így is nagyon sokszor van lelkiismeret furdalása még apró dolgok miatt is. Ilyenkor képes napokig rágódni egy dolgon. Sokszor legszívesebben sírna, de felgyülemlett könnyeit 16 éves kora óta visszatartja, talán emiatt is van az, hogy könnyebben megbetegszik, bár ebben egyáltalán nem hisz.

Élettörténet: Gondolom már rá lehetett arra jönni, hogy nem éppen egy aranyos kis szerető családból származik. Anyja alkoholista, apja halott, nevelőapja szintén alkoholista. Volt egyszer egy éjszaka, mikor még Allen kicsi volt és az anyja és az akkor még élő apja heves vitába kezdett. Az apuka csak jót akart az egész családnak, zavarta, hogy a neje naponta leissza magát és, hogy alig bírnak megélni, de a férfi húzta a rövidebbet, a felesége megölte őt. A nő vagy egy évig bírta titkolni szörnyű tettét, egy év után a rendőrség megtalálta a kertben Allen apjának a maradványait és az anyját lecsukták évekre. Azalatt az idő alatt míg anyja börtönben volt a kicsi Allen a szadista nagyapja karmai közé került. Allen mindig is jó gyerek volt, de mindig talált valami indokot arra a nagyapja, hogy megbüntesse, hogy kínozza. Szegény kisfiú úgy gondolta, hogy ennél már rosszabb nem lehet, de amikor megjelent egy férfi aki az anyja új férjének tartotta magát és odaköltözött nagyapjához a pokol csak még elviselhetetlenebb lett, és ráadásnak még az anyja is megjelent mikor 13 lett. Ezek után 3 évig élt két alkoholistával és egy szadista állattal, az iskolában csak az verés nyomokat látták, a lelki sebeket, nem, így amikor a tanárai úgy döntöttek, hogy bele avatkoznak a családi gondokba, a nagyapja, aki igazából a sérüléseket okozta, mindent az anyjára és a nevelőapjára kent így Allen az öreg férfivel élt tovább és mai napig mellette van. Kidolgozza a belét és egyetemre is jár, emellett még a nagyapja is belibben a képbe, hogy „megleckéztesse”

Hobby: könyvek minden mennyiségben, az legalább elfoglalja a gondolatait kis időre

Foglalkozás: egyetemista

Extrák: **UKE**

Képinfo: nem saját (http://www.kepfeltoltes.hu/140709/szerep_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

Engedélyezve: 2014. 07. 10.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).