Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Fujioka Haruhi
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Gwen

Kor: 16

Külső leírás: Haruhi, a köztudatban fiúként emlegetett, elvégre csak nagyon kevesen vannak tisztában a ténnyel, hogy igazából egy lány. Mielőtt az iskolába került, gyönyörű, egyenes szálú, dús barna tincsekkel rendelkezett, de le kellett vágni a haját, így végeredményként, egy - előző hosszhoz képest - eléggé rövis, tépett frizurával rendelkezik. Hatalmas őzike barna szemei, magukra vonzzák a figyelmet, igazán bosszúsan, tud nézni ezekkel a szemekkel. Kimondottan aranyos arccal áldották meg. A maga 155 centijével a fiúk között eléggé alacsonynak hat, de lányként, egyáltalán nem gond ez az alacsonyság. Nem törődik azzal, hogy mit vesz fel, amíg nem volt egyenruhája, addig az apukája régi ruháiban járt iskolába. Nagyon csinosan tud öltözködni, hogyha nem ő, hanem az apja dönti el mit vegyen fel. Haruhit nem érdeklik a külső dolgok, ezért nem is érdekli, hogy néz ki. Szinte mindig az iskolai egyenruhájában látni, fiú egyenruhát visel, bár már vetették fel vele a lányt is.

Jellem: Ő egyszerűen természetes. Nem játsza meg magát, nem akar magán változtatni, csak adja magát. Ez a természetesség az, ami vonzza a vendégeit is, nem hiába ő a "Természetes típus". Igazán őszinte emberről van szó, minden kertelés nélkül az ember szemébe mondja, hogy mit gondol. Az ő szemében a nemek nem számítanak, teljesen mindegy, hogy az illető férfi e vagy nő, mindekit a belső értékek alapján kell megítélni. Ebben a világlátásban jön ki, hogy kissé naivan áll hozzá az élethez, mivel hidegen hagyja, hogy ő lány, és megy a saját feje után. Vakmerőnek is mondható, hiszen vészhelyzetben minden gondolkodás nélkül megy segíteni. Nem az a tipikus lányos lány, aki fél a bogaraktól vagy panaszkodik, ha valamit rábíznak. Gyerekkora óta egyedül viszi a háztartást, főz takarít, megtanult önállónak lenni. Pont amiatt, hogy soha nem volt senki körülötte, lett ennyire elzárkozó. Nem kér segítséget, hozzászokott, hogy egyedül kell megbirkóznia a gondjaival, így nagyon furcsa volt számára, hogy most már vannak olyanok az életében akikre számíthat. Nem az a nagy társasági ember, elkülönül a többiektől. Néha elég lassú tud lenni, idő kell neki, hogy észrevegye a körülötte lévő dolgokat. Kíváncsi alkat, bármennyire is leplezi. Segítőkész, kedves a lányokhoz, élvezi, hogy csak úgy elcseveghet velük. Sokszor elég furcsának tartja magát a Host Clubot, és a tagjait is.

Élettörténet: Egyetlen gyerek, édesapjával él édesanyja elhunyt. Haruhi édesanyjak, egy okos, gyönyörű ügyvéd volt, aki nagyon jól tudott főzni. Ötéves volt Haruhi, mikor az édesanyja kórházba került, majd elhunyt, ezért a kislánynak kellett átvennie a háztartás vezetését, mivel az édesapja sokat dolgozott. Az apuka, mindig csalódott volt, hogy Haruhi nem hívja el a nyíltnapokra, de a kislány csak azt akarta, hogy a keményen dolgozó apja pihenjen. Soha nem szégyellte az apját, azért mert egy transzfesztita. Édesanyját követve akar ügyvéd lenni, így állandóan keményen dolgozik, hogy közelebb kerülhessen az álmához. A kimagasló tanulmányi eredményei miatt került be az Ouranba, ösztöndíjas tanulóként, viszont mivel ez egy olyan suli, ahova multimilliomos csemeték járnak, nem volt pénzuk megvásárolni az egyenruhát. Haruhi csak egy csendes helyet keresett, hogy tanulhasson, végül a Host Clubra talált rá, s egy véletlen baleset miatt eltört egy 8 millió yenes vázát. Hogy visszafizesse először a Club kutyájaként, majd később - amikor észrevették, hogy aranyos pofija van - hostként kell törlesztenie.

Hobby: főzés, házimunkák

Foglalkozás: Host/tanuló

Extrák: Február 4.-én van a születésnapja. Vízöntő a horoszkópja. || Kontaktlencsét kell viselnie, mert elég rosszul lát. || Ki nem állhatja, mikor felfújják azokat a dolgokat, amik számára mindennaposak, és a "közemberek valamije" legendákat hordanak össze. || Fél a mennydörgéstől, vihar idején bebújik egy szekrénybe, vagy az asztal alá, és befogott fülekkel várja, hogy vége legyen. || A Host Club vezetője megszállottan a lányának hívja, és leszidja ha fiúsan viselkedik. || Anime: Ouran High School Host Club

Képinfo: A kép nem az enyém, nem én készítettem csupán illusztráció a karakterhez (google)

Engedélyezve: 2014. 07. 06.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).