Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Miles Hartpo az "özönvíz alkimista" (kitalált)
Kategória: Full Metal Alchemist
Feltöltő: Akahige

Kor: 17

Külső leírás: Magas és vékony. Ez utóbbira nem szereti, ha rámutatnak. Szeme kék, haja barna. Sokszor szereti igazgatni a haját, amiért bátyja minduntalan kigúnyolja. Bal karja automail, amit szilikonnal von be, hogy ne tudják kérdőre vonni, hová is lett a bal karja.

Jellem: Általában csendes, nyugodt. Nem szeret semmit sem elkapkodni, és kedveli a nyugalmat. Időnként egy kicsit szétszórt, de attól még megbízható. Bátyját nagyon szereti, habár néha az agyára megy. Mindent megtesz azért, hogy meggyógyítsa őt. Nem túl ambíciózus, könnyen felad bizonyos dolgokat, de ami fontos neki, azért tud harcolni. Az egyetlen dolog, mit nem bír, ha valaki rosszabb nála. Az ilyeneket úgy érzi, szabadon kritizálhatja, és ezt meg is tesz, amíg testvére(i) (szó szerint) az orrára nem koppintanak.

Élettörténet: Története nagyon hasonló Edwardéhoz, azzal a különbséggel, hogy neki nem a saját bűne, hogy ki akarta nyitni az Igazság kapuját. Két testvére volt. Nővére, Luna egyszerű életet folytatott hivatalnokként, és egy automail gépészhez ment feleségül. Bátyja, Rex beállt a hadseregbe, és alezredesi rangot szerzett. Ő öt éves korától alkímiát tanult apja egy barátjától, és Tizenöt éves korában beállt állami alkimistának. Megkapta az "Özönvíz" jelzőt. Rögtön a kinevezése napján azonban családja megkapta az idősebbik fiú, Rex halálhírét. állítólag Ishval-i túlélők partizánakciója miatt halt meg. Fél évvel később a szolgálati lakására érve ott talált egy furcsa lényt. Egyértelműen kiméra volt, és azt hajtogatta, hogy "testvér, testvér". Mint kiderült az az eltorzított, mindentbele állat volt a bátyja, aki, ha nem szökik el, Shou Tucker, a "Létszobrász" alkimista az évi mesterműve lett volna. Miles kinyomozta, hogy egy pár katona, köztük Rex is, meghallott valamit, amit nem kellett volna, ezért bezárták, és kísérleteztek rajtuk. Őt elküldték Tucker-höz, aki egy értelmes és harcképes kimérát akart létrehozni. Miles alkímiával megpróbálta bátyja lelkét ismét emberi testbe transzmutálni, de előre lehetett tudni, mi volt a sorsa. Kinyitotta a kaput, és elvesztette bal karját. Rex-nek még éppen sikerült elvinnie őt sógorukhoz, aki egy automailt szerelt fel rá. Miles rájött, hogy az egyetlen módja, hogy bátyja valaha is ember legyen, ha megtalálják a bölcsek kövét. Azóta elterjedt a hír, hogy van egy állami alkimista, aki "háziállatnak egy bejegyzetlen állatfajt tart, amit megboldogult bátyja után nevezett el".

Hobby: Sportok, állattartás (legalábbis állítólag)

Foglalkozás: Állami alkimista.

Extrák: Több kilométeres körzetben képes kivonni a párát a levegőből, és az így kinyert vizet irányítja. ~~ Legerősebb képessége egy nagy nyomású vízágyú, ami ki is téphet egy darabot az emberből. ~~ Nincs szüksége körre. ~~ Jéggel nem bánik tökéletesen, de tudja használni, ha kell. ~~ Bátyja egy farkas-bika-denevér-krokodil hibrid: (http://th03.deviantart.net/fs24/PRE/i/2008/030/c/a/my_chimera_by_nightmarelover.jpg) ~~ Képes mindenre, amire ember korában, de beszélni csak kulcsszavakban. ~~ Képzett kétkezi harcban, és fegyver használatban.

Képinfo: Nem saját, egy Urufei nevű devianart felhasználó készítette. (The picture is created and owned by the devianart user Urufei) (http://urufei.deviantart.com/art/FullMetal-Alchemist-OC-Clayton-Ref-409924845)

Engedélyezve: 2014. 07. 06.

Módosítva: 2014. 07. 06. 13:15:34
Módosította: Akahige

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).