Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Anne Arert
Kategória: Hentai
Feltöltő: Gwen

Kor: 17

Külső leírás: Külsőleg le se tagadhatná az édesanyját, szinte ugyanígy nézett ki az anyuka mikor abban a korban járt, mint Anne. Ugyanaz a vékonyszálú, kissé hullámos barna haj, az a kissé sápatag fehér bőr. Jó génekkel lett megáldva. Lágy, nőies vonások, szépen ívelő szemöldök, hosszú szempillák. Ajkai teltek, orra egyenes, kissé nagy. Szemei mélyenülőek, szürkéskékek. Szemeit az édesapjától örökölte, mivel anyjának barnaszemei vannak. Nagyon ijesztően, vagy szúrósan tudna nézni ezekkel a szemekkel a világra. Valamint minden érzelem tükröződik bennük, olyanok, mint egy nyitott könyv Anne lelkiállapotáról. Alacsonynak mondható a legtöbb nőhöz képest, átlagos testalkatú. Van egy heg a lapockájánál, amit nagyon gyűlöl, mert mindig eszébe juttatja a múltat. Fehér bőre miatt nagyon könnyen leég, ezért vigyáznia kell a nappal. Az esetek legnagyobb részében, a munkaruhája van rajta,de kedveli a meleg, kissé vidám színeket. Utálja a feltűnősködést.

Jellem: A szem a lélek tükre, ahogy a mondás tartja, így míg külsőleg édesanyjára hasonlít, belsőleg tiszta apja. Nyugodtnak mutatja magát, miközben viharzanak benne az érzelmek, mindent magába fojt. Figyelmes, udvarias, és szerény. Mindent eltűr, ha muszáj, egyetlen zokszó nélkül végzi el a feladatait. Ő az az ember, akit soha nem fogsz panaszkodni hallani. Régebben ami a szívén az a száján típus volt, de ma már inkább elfojtja a megjegyzéseit, és nem újságolja el az egész világnak a gondolatait. Kedves, remek beszélgetőtárs, valamint nagyon jó hallgató is. Szereti figyelni, hogy a különböző érzelmek, hogyan vetülnek ki az emberek arcára. Igazán segítőkész, de kissé távolságtartó is azokkal az emberekkel, akiket nem ismer jól. Foggal-körömmel ragaszkodik a szeretteihez. Rége naiv volt, és minden emberről csak a jót feltételezte, máre ez már megváltozott. Nem szereti másokkal megosztani a múltját, beszélni arról mit hogy élt meg. Nagy szíve van, érzékeny a körülötte lévő világra, undorodik a világban zajló kegyetlenségektől.

Élettörténet: Az édesanyja egy egyszerű gyári munkás legkisebb gyermeke, az édesapja pedig egy zsidó fiatalember volt, akinek a családjának volt egy kis boltja még annak idején. A két fiatal egymásba szeretett, majd házasságra lépett, s mint ennek a házasságnak a gyümölcse megszületett Anne. Édesapjával nagyon közel álltak egymáshoz a kislánnyal, ezért nagyon fájt neki, mikor elvesztette őt. Az apját elvitték, ő meg az édesanyja, pedig a nagyszülőkhöz menekültek. Anne édesanyja ekkor már a szíve alatt hordta második gyermekét. Heget akkor szerezte, mikor nagyapja meglátta nyakában az édesapjától kapott nyakláncot, amin a hatágú csillag díszlett. Megverte a kislányt, és nem akarta többet az apuka nevét a házban hallani. Mindenki boldogan várta az újabb gyermek születését, ám a kicsi halva született. Az anya belebetegedett ebben a gyászba, teljes lelkibeteg. Annenak mivel nem volt lehetősége tovább tanulni, ezért elment dolgozni, hogy ne legyen a nagyszülei nyakán.

Hobby: olvasás

Foglalkozás: A körzet vezető házában dolgozik

Extrák: Vagy a konyhában dolgozik, segít a szakácsnőnek, vagy pedig takarítja a kandallókból a kormot. Persze, csak akkor van fent a ház többi részén, amikor a munkaadói nem látják, és úgy csiszálja a kandallókat. || A nyakláncot, amit az édesapjától kapott kincsként őrzi. Mások kincse egy közös képe arról, mikor még háromtagú család voltak. || Szeret olvasni, kedveli a költészetet, gyerekként még apja tanította meg írni és olvasni. || Lassan több, mint két éve dolgozik már a házban.

Képinfo: A kép nem az enyém, nem én készítettem csupán illusztráció a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2014. 07. 06.

Módosítva: 2014. 07. 05. 21:18:30
Módosította: Gwen

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).