Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Shazenan
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: az első lény bűnbeesésétől létezik

Külső leírás: Testileg maga a megtestesült tökéletesség, hisz ha bűnre akar csábítani, neki a bűnre csábítónak kell lennie. Öt centivel veri a 2 métert, igazán démoni mérete van minden téren. A teste tele van szépen domborodó izmokkal, amiken gyönyörű sápadt bőr feszül. A bőre gyöngyházfényű, a haja fehér selymes egyenes tincsekben omlik a vállai alá. Az arca földöntúli, férfias és arányos. A szemei türkizkéken ragyognak, a tekintetével szinte hipnotizál. Az orra egyenes, az ajkai teltek, formásak. A fülei elég érdekesek, mert oldalra hajlanak, de nem torzítják a külsejét. Csakúgy, mint szarvai, amik alig sötétebbek mint a bőre és képtelenség kárt tenni bennük. Van még két hatalmas sötétszürke szárnya, amit képes a hátában lévő résekbe rejteni. A füleiben van néhány karika és a nyakán két fémpánt, amiket ő csinált magának. Ruhák terén nem válogat, de csak csábító darabokat szokott hordani vagy semmit.

Jellem: A hét főbűn démonaként a személyisége változik, attól függőn, mit szeretne és milyen kedve van. Az általa terjesztett bűnök mindegyike benne lakozik és mindet át is érzi, ezek alkotják őt magát. Lehet irigy, aki még a levegőt is sajnálja tőled amit beszívsz, lehet olyan dühös mint maga tomboló viharok és lehet egy buja szerető, aki a gondolataidba férkőzte olvassa ki a legtitkosabb vágyaidat is, hogy aztán mindet valóra váltsa. A több jellemző közül egy azonban mindig jelen van: mindig csábítja a körülötte lévőket, arra, hogy bűnbe essenek, hogy kóstoljanak bele a vétek szépségeibe. Képes megrontani a legártatlanabb lelket is, hisz mindenki vágyik valamire akkor is, ha nem vallja be, Shazenan azonban kiolvassa belőlük ezeket, és valóra váltja. Gyűlöli a rabságot, a bezártságot, mert szabadságra van szüksége. Semmit sem utál jobban, mint unatkozni, de sajnálatára a pokol bugyraiban elzárva, csak kihasználták az erejét. Most viszont, hogy kiszabadult még az Úr sem jósolhatja meg, hogy milyen pusztítást végez a csábítása.

Élettörténet: Shazenan a hét főbűn (kevélység, irigység, fösvénység, bujaság, torkosság, harag, jóra való restség) démona. Ő maga a bűn ami a kezdetektől létezik. Ebben az alakjában teremtetett, sosem volt gyermek. Kezdetekben, amikor még nem volt pokol a földön élt a halandók között és folyton bűnre csábította őket. Rengeteg viszályt, háborút szított, sok szüzet csábított el, sok kincset gyűjtött össze és sok embert ölt meg, de végig remekül szórakozott. Nem ismer bűntudatot, megbánást, azokkal az érzelmekkel él, amikkel teremtették. A pokol létrejötte után, amikor Lucifer, egy bukott angyal uralta az alvilágot egy óvatlan pillanatában elfogták és bebörtönözték, hogy a pokol urát szolgálja akarva akaratlan. Az erejét a bűnre csábított lényekből nyeri és ha nem teheti amit kell akkor egy idő után megsemmisül. A rabságban azt kellett megrontania akit a nagyúr parancsolt neki és nem tehetett elleni, hisz élni akart. Nemrég azonban egy erős démon, aki a semmiből bukkant fel, letaszított trónjáról az alvilág urát és ő foglalta el a trónt. Shazenan tehát szabad és persze meg sem állt a földig, de hamar rájött, hogy a mostani világ már megváltozott. Más lett minden és sokkal izgalmasabb…

Hobby: lopás, szex, evés, verekedés, ölés, repülés, szórakozás, élőlények megrontása

Foglalkozás: a hét főbűn démona

Extrák: Képes emberi alakot ölteni, hogy álcázza magát, ilyenkor eltűnnek a szárnya, szarvai, a fülei és a szemei pedig emberire változnak. A nemek és a kor nem számít neki, bárit megront bármilyen módon. Kevesen tudják, de a szarvai nagyon érzékenyek a szexuális ingerekre, de persze ritkán szexel démon alakban, mert a földön járva elrejti ezt. Képes arra, hogy beleköltözzön egy élőlény testébe és belülről hasson rá, gondolatokat suttogjon a fejébe, amit az emberek a magukénak gondolnak. Nem szükséges ennie, nem érez éhséget és nincsenek szükségletei, de mivel torkosság is benne van, imád enni.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2015. 02. 28.
2017. 07. 13.

Módosítva: 2017. 07. 13. 18:39:23
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).