Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Valerius Magnus
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: majdnem 2000

Külső leírás: Kicsit több mint 180 centiméter magas, a testalkata arányos, a bőre olyan mint a márvány. Állandóan hideg a teste, mert nem iszik eleget ahhoz, hogy felmelegedjen. Teljesen szőrtelen mindenhol, mert a vámpírrá alakulásakor teljesen tökéletessé vált külsőleg és valóban lenyűgöző férfi lenne, ha rendszeresen táplálkozna. A haja fekete és hullámos, egészen a feneke alá ér. Az arca férfias, de kissé beesett a koplalástól és a szemei körül is sötét karikák éktelenkednek. Az éhség miatt az íriszei is állandóan vörösek, eredetileg viszont gyönyörű türkizkék árnyalatúak. Az ajkai finom vonalúak, mögüle gyakran kikandikálnak a hosszú szemfogai. A ruhái többsége már legalább száz éves, de akadnak régebbiek és újabbak is. Éppen amikor találta vagy összelopkodta őket.

Jellem: Képzeljük el a legfurcsább embert, aki csak létezik és szorozzuk meg százzal. Akkor körülbelül megkapjuk Valerius jellemét. Külső szemlélő azt hihetné, hogy őrült, nincs ki mind a négy kereke és teljesen antiszociális, de ez koránt sincs így. Valerius nagyon okos, sokat tud, mert napról napra csak olvas és ezzel tanul. Több nyelvet ismer, de sosem beszél. Egyrészt nincs neki kivel beszélgetni, másrészt pedig nem tudja kifejezni magát a beszéddel, mert a legtöbb szociális készség hiányzik belőle. Mondhatni teljesen ösztönlény. Ha valamit akar, azt megteszi, nem gondolkodik rajta sokáig. Ha beszélnek hozzá azt megérti, de szavakkal nem válaszol. Vagy megmutatja, vagy egyáltalán nem felel, ha nem tud. Vámpír létére egyáltalán nem olyan mint a többiek, bár a körülményei is mások voltak és emiatt ilyen furcsa. Nagyon is érző lény, mivel az ösztöneire hagyatkozik, amik érzelmi töltetűek. Nem gyilkol, nem gonosz. Ő inkább csak létezik. Nem fél mivel tisztában van a képességeivel és a hatalmas erejével, de általában nem használja őket. Nincs miért.

Élettörténet: Nero, római császár fiaként látta meg a napvilágot. Az anyja egy hivatalnok lánya volt akit az őrült apja megerőszakolt, majd a lakhelyére vitette, míg meg nem szüli a gyermekét. Valerius egészen hat éves koráig a hercegi nevelést kapott, de mikor az apja kijelentette, hogy ő nem is az ő fia, mert őrült elméje ezt mondatta, bezáratta a fiát egy tömlöcbe. Valerius nem tudta miért történt, de majdnem huszonöt évig volt a négy fal közé zárva, csupán a tekercsekre írt történetek társaságában. Róma égésekor szabadult ki, amikor is a börtöne beomlott. Elmenekült és magányosan csatangolt, míg egy fiatal vámpír, aki az erejét akart kipróbálni át nem változtatta. Sikerrel járt, viszont nem foglalkozott vele többé és ott hagyta. Valerius sosem tudott beilleszkedi a többi ember közé, a börtönben töltött hosszú idő rányomta a bélyegét. Nem tudta, hogy mivé vált, nem is foglalkozott vele. Az ösztöneinek engedelmeskedve állatokat zsákmányolt és az ő vérükön tengődött. Sosem hagyta el Rómát, mindig meghúzta magát valahol. Különböző dolgokat gyűjtöget magának, tudtán kívül is hatalmas vagyona van ókori és középkori kincsekből, ékszerekből, drágakövekből, amit abban a temetőben ásott el, ahol jelenleg megbújik. A modern világ vívmányairól nem igazán tud semmit, talált újságokban olvasott róluk, de nem érti meg őket. Már kétszáz éve egy régi, elhagyatott kriptában él a temető leghátsó zugában, ahol senki se háborgatja. A kripta csupán két szoba nagyságú, de tele van a könyveivel, amiket újra és újra elolvas. Ha lehet ezt annak nevezni, egyetlen rossz tulajdonság, hogy néha összelopkod ezt-azt magának.

Hobby: olvasás, különböző dolgok gyűjtése, gyertyák lopkodása, merengeni, kóborolni a temetőben éjszaka

Foglalkozás: -

Extrák: A testiség terén semmilyen tapasztalata nincs, soha nem érintkezett senkivel. Nem néma, de nem beszél. Nem tanulta meg ezzel kifejezni magát. Mivel közel ezer éves, nagyon nagy ereje van, amivel tisztában is van, de nem használja ki. Soha nem bánt senkit, főleg patkányok és éjjeli rágcsálók vérén tengődik. Állandóan éhes, de már megtanulta korában tartani magát. A temetőből lopkodja a gyertyákat, mert ezeknél szokott olvasni. Ha bármi érdekeset, vagy szép dolgot talál azt elteszi és ha tele a ládája elássa. A kriptában egy régi kőkoporsóban alszik, hogy a nap ne égesse meg nappal.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 13.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 06:44:02
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).