Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Boris Bradshaw/BB
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Honey

Kor: 17

Külső leírás: Alacsony, de testalkatának köszönhetően magasabbnak tűnik a valóságosan bitorolt 165 centijénél. Karcsú, filigrán, szinte lányos alkat, de a lányokat azért megszégyenítően formás vállal, nőket megbotránkoztatóan karcsú és formás, hosszú combokkal és nyálcsordítóan feszes fenékkel. Az arca szép, tökéletesen szimmetrikus, kecses orr, íves szemöldök, formás, dús ajkak. A haja természetes tejfölszőke, az egyik védjegye, mindig félhosszúra hagyott, divatos, bár most a legutolsó divat szerint a jobb oldala ki van borotválva, így csak a bal oldalon lehet a puha, illatos tincsekbe túrni. Mégis kiemeli a picivel sötétebb szemöldökét és a szempillái alatt megbúvó azúros, tengerkék szemeit. Külön imádja magában, hogy a csuklóján és a nyaka alatt kiemelkednek a csontok, a kulcscsontja diszkrét látványként kiemelkedik a fehér bőrből, törékeny bájt adva a szálkás, vékony testnek. Már-már a nőiesre hajaz a megjelenése, és esze ágában sincs cáfolni, sőt, imád rájátszani a viselkedésével.

Jellem: Egy igazi dramaqueen, vagy egyszerűbben egy igazi picsa tud lenni. Bármin képes felhúzni magát, de csak akkor szedi le festett körmeivel a kék eget, ha az a célravezető, egyébként a legaljasabb módon képes nőiesen megtépni bármilyen libát a mosdóban. Gyakorta affektál, ha valami privátot kérdeznek tőle, csupán kecsesen felvonja a szemöldökét és rettentő rossz és annál is provokatívabb szokása, hogy apró, rózsaszín nyelvével megérinti a felső ajka közepét, mintha csak gondolkodna. Okosabb, mint amilyennek mutatja magát, gyakran csak eljátssza a buta szőkét, mert tudja, hogy a legtöbb pasinak ez a zsánere, amúgy meglepően éleseszű, jó stratéga, lehazudja a csillagokat is az égről, ha kell. Egyik pillanatról a másikra képes hangtónust váltani, a nyafogós, buta szőkéből fél oktávot mélyül a hangja, kihúzza magát és igazi romlott lelkű irányító típus. Nem öltözik kurvásan, sőt, finom eleganciát képvisel a saját személyiségével ötvözve, de olyan erotikát tud sugározni magából, hogy bárki egy pillanat alatt gusztust kap rámászni, még az is, aki tősgyökeres hetero.

Élettörténet: Századannyira se volt jó dolga, mint ahol most tart. Tíz körömmel kaparta ki magát a szarból és ragaszkodik is ahhoz, amit elért, még ha az nem is olyan sok és még többen le is nézik miatta. Az anyja túladagolta magát heroinnal, az apja egy másik libát hozott a házhoz, de a gyerek az csak volt, legjobb esetben is csak plusz egy éhes szájnak, mert minden elment olyan létfontosságú dolgokra, mint a cigi és az alkohol. És akinek semmije sincs, megtanulja megszerezni - Boris ellopta. Igazi zseniális enyveskezű zsebtolvaj, kilopja az ember szemét is és nem veszik észre a kuncsaftok, akik ágyba akarták vinni. Ellopta, eladta, megvette amit akart, vagy épp a lopott holmit használta fel. Amint összeszedett annyit, esti iskolába kezdett járni és saját lakásba költözött, ahol most is lakik: egy kellemes kis padlásszoba, diszkrét, minimalista, két vészkijárattal is. Néhány "kuncsafttal" le is fekszik, már amelyik megüti a mércéjét, ami olyan 18-20 centi körül kezdődik... egyedül lakik, esténként bulizik/melózik (a kettő nála együtt jár), utána tanul. Jobb életet akar magának, és ezért bármit bevet. Elszánt, megedzett, de azért mélyen, nagyon mélyen a lelke mélyén még reménykedik a szőke hercegben fehér lovon. De ezt a luxust nem engedi meg magának.

Hobby: A bulizás, a divat, és maga a munkája: adrenalinfüggő, így a lopás nála hobbiszámba megy. Összeköti a kellemeset a hasznossal. Cigizik, de csak vékony csavarású vaníliás szivart, de nem veti meg a tiszta marihuánát sem, megfelelő zenével

Foglalkozás: Zsebtolvaj, alkalmi prosti, lelkiismeretes tanuló

Extrák: Minden nap két órát jógázik, hogy az imádott teste, ami a munkaeszköze is, tökéletesen formás, feszes és ruganyos maradjon, de pont ezért rendkívül hajlékony és bármilyen pózba tudja csavarni magát// Mindig stílusosan öltözik // Betegesen vigyáz a teste épségére és az arcára, inkább nem eszik három napig, hogy a legjobb tisztálkodószert vehesse meg// Gyűlöli a nevét, kiakad és halálos sértés számára, ha valaki Borisnak nevezi: BB vagy Baby, ahogy hívják a barátai// Magányos esténként rettentően hiányzik neki valami, ami erősebb mint ő, mert néha kezd belefáradni...

Képinfo: deviantart (https://www.youtube.com/watch?v=9Q5kaINzPWw)

Engedélyezve: 2014. 07. 01.

Módosítva: 2014. 06. 30. 21:56:30
Módosította: Honey

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).