Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Berith
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Yoo Tsubasa

Kor: ismeretlen

Külső leírás: Haja hosszú combközépig érő, selymes, és holló fekete. Általában az egyik oldalon befonva hordja, így kordában tartva a szinte már fullasztó nehézsége miatt. Bőre krétafehér, teste izmos és nyurga, és makulátlan. Szemei vörösesbarnák, szemöldökében, és fülében is találni pár piercinget. Ajkai teltek, és rózsaszínek,és folyamatosan elégedett vigyort tükröznek . Ruhája csupán egy sötét nadrágból, és egy szintén sötét tornacsukából áll. Pólót nem mindig visel, haját ugyanakkor néha a fonás mellett egy copfba fogja.

Jellem: Magához édesget, és csábító szavakat búg a füledbe. Kiváló a meggyőző képessége, és pontosan olyan gondolatot ültet a buksidba, amiből neki csak előnye származhat. Néha makacs, és olykor gonosz, és erőszakos. Istenkáromló, sőt pogány. Engedetlen, neki csak egy valaki parancsolhat, tőle viszont egy kicsit viszolyog, és párszor már ki is kapott amikor nem engedelmeskedett. Néha gyilkos, vagy viszályt szító gondolatokra sarkallja a kísértett embereit, van amikor az őrületbe kergeti őket, és ha szórakozni támad kedve egymásra uszítja őket. Kicsit őrült, de kimondottan agyas személyiségű.

Élettörténet: A Pokol, és valahol az emberi világ között született, apja ismeretlen, édesanyja pedig egy halandó lélek volt. Szülő anyja nevelte, és ápolta a már akkor furcsállott fiúcskát. Ő maga hagyta el egyetlen pártfogóját, és barangolta a nagyvilágot. Idő közben ráérzett a kísértésre, a megbűvölés , és az ármánykodás ízére is. Rettentően megtetszett az ekkor már felnőtt emberkénknek. Végül, félembersége miatt rátalált a számára legmegfelelőbb tevékenységre. A feladata nem más volt, mint az emberek, és az Ördög közötti szerződések megkötésére. Akkor jelenik meg amikor a gyanús emberek fejében megfogalmazódik az a gondolat hogy ölni, vagy esetleg kínozni akarnak valakit. Amikor az illető hangot is ad vágyának, akkor jelenik meg ő, egy hatalmas fekete füstös magas nyakú köpeny takarásában. A szerződésnek viszont hatalmas ára van. A feladat teljesítése, vagy éppen az abban való segítségnyújtás után magához láncolja a lelkeket, és leadja őket a Pokol urának.

Hobby: gonosz gondolatok ébresztése, kínzás, megfigyelés

Foglalkozás: lidérc

Extrák: * Ő az engedetlenség patrónusa * , Néha az élők között is mászkál, inkább csak bulizik, egyrészt hogy kuncsaftot fogjon, másrészt... valamikor ő is unja ám a munkáját, és szeretne kikapcsolódni. Akkor aztán, ami a csövön befér, pia, cigi, nagy ritkán nyúl csupán drogokhoz. Emberi énje egyszer már eluralkodott lelke felett, és beleszeretett egy egyszerű halandó férfiba. * Uke, vagy Seme is lehet, helyzettől függően*

Képinfo: http://dreamhuntress-sims.deviantart.com/

Engedélyezve: 2014. 06. 28.

Módosítva: 2014. 06. 28. 08:30:04
Módosította: Yoo Tsubasa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).