Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Iwanomi Emiko /kitalált/
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Gwen

Kor: 20

Külső leírás: Nem igazán rí ki a tömegből. Kissé alacsonynak mondható, hiszen alig 154 centi, de ő tökéletesen meg van elégedve a magasságával. Madárcsontozatú leányzó, olyan, mintha az első szél elfújná. Fiatalabbnak tűnik a koránál, sokan még középiskolásnak hiszik, ő pedig türelmesen kijavít mindenkit, hogy ő már biza betöltötte a huszadik életévét. Arca olyan, akár egy élő babáé, hatalmas barna szemei rögtön magukra vonják az emberek figyelmét. A szemek, hosszú, dús fekete szempillák mögött bújnak meg. Szemöldöke vékony, ívelt, orra pisze, ami fokozza a kislányos hatást. Álla hegyes, ajkai aprók, általában rózsaszínes szájfényt ken rájuk. Bőre, sima, kreolos árnyalatú, nagyon gyorsan barnul, nehezen tud leégni. Haja, dús, színe valahol a barna és a vörös között akadt meg, természetesen ilyen. Alig tudja kezelni, a hajának szinte saját akarata van, ő pedig nem tud ellenszegülni. Enyhén kunkorodnak a tincsek végei, frufrujánál éppen csak nem lóg bele a szemébe. Válláig ér, nem szereti ha hosszabb, ezért gyakran vág vissza a végéből. Öltözködése teljesen átlagos, szeret kissé elegánsan öltözködni, viszont nincs oda a szoknyákért. Két domináló szín a ruhatárában a fekete és a lila, ezeket imádja kombinálni, valamint kitűző mániás, minden blúzához, felsőjéhez, blézeréhez, stb különféle kitűzői vannak, amiket csak azokhoz vesz fel.

Jellem: Igazán... furcsa. Legalább is a legtöbben ezt mondják róla, és be kell vallani, hogy igazuk van. Munkájában precíz, élvezi amit csinál, nagyon szívesen marad bent sokáig, teljes erőbedobással végzi, és semmi pénzért nem adná fel munkáját. Ez mind szép és jó, csak Emiko boncnok, ezért sokan furcsállják, hogy ennyire oda meg vissza van a munkájától. Igen, szóval gondolom az okosabbak rájöttek, hogy egy elég morbid, és sajátos világlátással rendelkező lányt ismerhetünk meg személyében. Mindig is kíváncsi természet volt, állandóan olvasott, ezért nagyon műveltnek mondható. Idegenekkel szemben, elég távolságtartó kezdetben, nem az a könnyen barátkozós típus, pimasznak is mondható, egyszerűen nem bírja befogni a száját, ha dühös. Ha beszólnak neki visszaszól. Mindig. Pedig nem egy agresszív személy, nem is az a kötekedő fajta, egyszerűen csak nem tudja megállni, hogy ne szóljon vissza. Családját mindennél jobban imádja, mindent megtesz értük amit csak tud. Gyengéd, és melegszívű, csak ki kell érdemelni, hogy ezt az oldalát is láthassa az ember. Lételeme a mosoly. Imád mosolyogni, és a mosolya ragadós. Határozott nőszemély, mindig eltervezi a dolgokat, nem híve a spontán dolgoknak. Gyerekekkel szemben nagyon türelmes, szereti a gyerekeket. Nagyon elfogadó jellem, mint a mágnes úgy vonzza a balekokat és a veszélyt is.

Élettörténet: Szüleiről semmit nem tud az égvilágon. Eltűntek, amikor Emiko pár hónapos volt, és nem is kerültek elő soha. Hat éves koráig nevelőotthonban élt, majd magához vette egy fiatalember. Új otthonában örökbefogadójával együtt lett, három bátyja, akiktől kezdetben félt, majd nagy nehezen kinyílott nekik, és nagyon közel kerültek egymáshoz. Az otthonuk, időközben kissé olyanná vált, mint valami gyermekotthon, ugyanis alig egy évvel az ő örökbefogadása után egy ikerpárt is magukhoz vettek. Emiko nagyon okos gyermeknek bizonyult, hatalmas tudásszomja miatt, sokkal többet tudott, mint kortársai, és érettebb is volt, ezért osztályokat ugrott. Tizenöt évesen már le is érettségizett, és elkezdett boncnoknak tanulni. Mindig is ez volt az álomszakmája, bár fogalma sincs miért. Közben lett még két öccse, így a családban összesen hét sráccal élt együtt. Időközben két legidősebb bátyja elköltözött, ő pedig ott maradt a többiekkel. Két öccse közül az egyik még nagyon pici, 4 éves, a másik pedig 6.-as az általánosban. Még nem gondolt arra, hogy elköltözik otthonról, nem lenne szíve otthagyni a fiúkat.

Hobby: játszani az öccsével, olvasás, zene hallgatás, filmnézés

Foglalkozás: boncnok

Extrák: Születésnapja: Február 6. || Allergiás a fémre, kisebesedik tőle a tőle, ezért az ékszerei fém részét megfesti átlátszó körömlakkal, ami miatt nem jön ki az allergiája. || Nagyon jól főz. || Bátyjai neve (idősebbtől legfiatalabbig): Aoi (34), Hiroki(29), Ren(25), Kaoru(17), Kenji(17), Satoshi (12), Haru(4) ||Többször próbált átállni vegetáriánus módra, mert sajnálja az állatokat, de eddig sikertelenül próbálkozott. ||Délutánonként az ikrek viszik el a két másik fiút a suliból/oviból. || Nem szereti ha testvérei egyedül mászkálnak. || Van jogosítványa, kocsija is, mivel későn indul el a munkából és éjjel nem igazán akar sétálni. || Nem ítél el senkit, gyűlöli a nyomozókat, még 100%-os ember létére is. || Manga: Toukyou Kushu

Képinfo: A kép nem az enyém, nem én készítettem csupán illusztráció a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2014. 06. 26.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).