Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Cameron Jonville
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Sasha

Kor: 23

Külső leírás: Úgy 175 cm magas, karcsú, de finoman izmos, amit a táncolásnak és az úszásnak köszönhet. Az aranyszőke haját, a kissé bronzos árnyalatú bőrét meg a mézszín szemeit az édesanyjától örökölte, ahogy a finom, kissé nőies vonásokat is, az apjára semmiben sem hasonlít, de ezt nem is bánja.

Jellem: Elég vadóc fiú, igazi örökmozgó, akinek mindig csinálnia kell valamit, a nyugalom meg az ücsörgés távol áll tőle. Könnyen barátkozik, nagyon nyitott típus, az emberek pedig szeretnek a társasában lenni, mivel szórakoztató és kedves. Sok barátja van, akik bármiben számíthatnak rá, ahogy ő is rájuk. Megbízható és egyenes, nagyon talpraesett és képes hazudni, ha a helyzet rákényszeríti, de ez utóbbi eddig ritkán esett meg vele. Nem szeret megbántani másokat, de előfordul, hogy megteszi, amikor elutasít valakit, mivel rajongói akadnak szép számmal mindkét nemből. Nincs elszállva magától, mindig igyekszik két lábbal a földön járni. Hirtelen természet, nem mindig gondolkodik, mielőtt kimond valamit, időnként bajba kerül emiatt, de mindig kivágja magát. Nem szereti a kalandokat, sosem érdekelte az ilyesmi. Nem is könnyű közel kerülni hozzá, nagyon megnézi, kivel áll szóba, főleg most, hogy a pasija hét év után szó nélkül eltűnt. De, ha valakivel összejön, akkor annak nincs oka panaszra, mert bevállalós, szenvedélyes fiú, aki mindent megtesz, hogy a párja kedvében járjon. Az ágyban nem szokott nemet mondani, szinte semmire.

Élettörténet: 16 éves koráig mondhatni átlagos élete volt. Középosztálybeli családba született, nem voltak gazdagok, de attól sem kellett félniük, hogy nem lesz hó végén étel az asztalon. Igazából nagyon elégedett gyerek és kamasz volt, egészen addig, amíg ki nem derült, hogy meleg és egy nagy család botrány után az utcán nem találta magát, mivel az apja nem tűrt meg egy meleget a házában. Nem esett kétségbe, bár nagyon fájt neki, hogy így kidobták a mássága miatt, összeköltözött a barátjával, akivel egészen mostanáig együtt is voltak. A következő változás akkor jött az életében, amikor a párjával Kolumbiába utaztak nyaralni, pihenni, aztán a férfi egyik napról a másikra eltűnt, minden pénzükkel egy szó nélkül. Teljesen magára maradt egy idegen országban, a szüleihez nem fordulhatott, a barátainak pedig nem volt annyi pénze, hogy segítsenek neki hazautazni. Kénytelen volt munkát keresni, hogy pénzhez jusson. Kis szerencsével egy elég népszerű klubba vették fel, mint pultost, bár ezt nem az ügyességének, hanem inkább a külsejének köszönheti. Igyekszik összegyűjteni annyi pénzt, hogy hazamehessen, csak nem igazán jön össze, mivel a számlákat meg a szállást is fizetnie kell. Arra meg nem hajlandó, hogy elmenjen a vendégekkel pénzért.

Hobby: Tánc és úszás, újabban a fotózás

Foglalkozás: pultos-pincér

Extrák: Foglalt. Moonlight-chan Eduardo Vargasáé. Több nyelven beszél, szeret olvasni, fotografikus memóriája van.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció ()

Engedélyezve: 2014. 06. 26.
2016. 06. 08.

Módosítva: 2016. 06. 06. 18:16:20
Módosította: Sasha

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).