Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Julissa Tyson
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 19

Külső leírás: Mondhatni tökéletes alkat, bár nincs megelégedve magával, teljesen ki tudja használni arra, amire szeretné. Vékony, avagy karcsú, enyhén kockás a hasa (ha befeszíti tuti), a mellei jól kiemelhetőek, de olyan könnyen szoríthatóak is le, ha épp arra lenne szükség. Szemei kékek, mint a tiszta nyári égbolt, a haja krémszínű, szőkésbarna. Eredetileg sötétebb a haja, de magának festi. Sminkelni ritkán, de azért szeret esetleg a szemét kiemelni. Szereti a különc ruhákat, amióta ráeszmélt a varrás csodáira szinte minden ruháját maga varrja, csak a fehérneműek kivételek ez alól.

Jellem: Sokan mondták már neki, hogy ugyan miért nem lesz divattervező, de az ilyeneket mindig leintette. Nem azért varr vagy tervez hogy sikeres/népszerű vagy ismert legyen, egyszerűen csak szereti. Mondhatni otaku bár azt vallja magáról, hogy nem, de azért sok mindent tud főleg ha a karakterek kinézetéről van szó akiket ismer és szeret. Életvidám csajnak ismeri mindenki aki könnyen barátkozik és még irigyeit sem tartja ellenségeknek csupán olyan személyek akik ismeretlenül lehurrogják. Persze alacsony IQ-val rendelkező alakoknak „nevezi” őket, de nem nyíltan s még ezekkel is kedves. Szeret haikukat írni bár a varrás sokkal jobban lefoglalja na meg mellette az anime nézés. TV-t egyáltalán nem néz, filmeket ritkán, néha játszik is számítógépes játékokkal, mikor éppen mihez van kedve. Legjobb baráti köre elfogadja eme hóbortját, sőt van aki segíteni szokott neki abban hogy olcsón esetleg ingyen tudjon kellékeket, tartozékokat vagy eszközöket beszerezni, ezekben a barátaiban megbízik, bár még kevesebb azok köre akik vele is tudnak tartani, még nem talált olyan társat, akivel olykor vagy szinte mindig együtt tudna beöltözni.

Élettörténet: Már kiskora óta szereti az animéket persze akkoriban még nem tudta hogy ez milyen külön műfaj is valójában, odavolt mert mesék. Ahogy cseperedett észrevette magán is, hogy nem tud „kinőni” ezekből végül rájött, hogy nem is akar. Ahogy felnyílt szeme előtt az internet világa is és megannyi rejtélye utánanézett ennek a témának és teljesen beleásta magát, sok barátot szerzett rengeteg városban ahol animeetingeket szoktak tartani, mert maga egy kisebb városban lakik, bár az egyik olyan fő nagyvároshoz közel, ahol gyakran rendeznek con-okat. Nem tartja magát híres cosplayesnek pedig interneten is rengetegen követik már, szerény magához képest habár kritikus szemmel tudja nézni mások munkáit is, de soha nem bucsmolt még egyet sem, olyat sem ami láthatóan nem jól sikerült, mert tudja milyen nehéz is belevágni ebbe az egészbe. Jelenleg egyetemen tanul, de otthon él, anyjával nagyon jól kijön és néha még segít is neki, apja az aki nem nézi túl jó szemmel a dolgot, de nem szól bele, mert sok szócsatát a lánya nyert meg vele szemben amikor erről vitatkoztak.

Hobby: anime, cosplay, varrás, festés, netszörfözés, depisebb napjain írás.

Foglalkozás: egyetemista

Extrák: Saját bevallása szerint nem ismert, nem elég ügyes és sosem lenne sikeres ezért soha nem is nevezett még cosplay versenyre sem és mindig külön örül annak, ha fényképet kérnek tőle. Sosem gondolkodott még azon, hogy fotóst kérjen fel egy-egy ilyen rendezvényre vagy rendezvényen hogy készüljenek róla jó/jobb képek, erről is az tehet hogy annyira nem tartja magát jónak. Célja mindig az, sőt ez már természetes, hogy jól érezze magát mindenki társaságában, akár új embereket is megismerhet, s szélesítheti baráti körét. Egyaránt szeret (és tud) fiú és lány karaktereket alakítani és készíteni olyan cosplayt is, szinte minden jól áll neki. *** becenevei: Issa, Issa-chan, Issa-senpai, esetleg Tys, internetes nicknevei általában Tysissa, szóval van aki így nevezi. Apja mindig Buksinak hívja.

Képinfo: cooru58 ()

Engedélyezve: 2014. 06. 25.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).