Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Scorpius Hyperion Malfoy
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Regi

Kor: 16

Külső leírás: Külső, jellegzetes vonásai teljes mértékben megegyeznek apja és nagyapja vonásaival. Alabástrom, hibátlan bőre, tejföl szőke, szög egyenes haja, és ridegen csillogó, szürke ékkő-szemei tökéletesen elárulják, hogy melyik család tagja. De eme ismertető jelek ellenére is vannak olyan apró kis arcvonásai melyek mégis egészen mássá teszik megjelenését. Ajkai teltek, kellemes rózsaszín árnyalatúak, s ha nem is mutatja túl gyakran, mosolya megnyerő, s igazán őszinte. Tipikusan olyan ember, aki csak tiszta szívéből képes mosolyogni. Orra nem oly hegyes és éles vonalú, mint apjáé, vagy nagyapjáé. Sokkal inkább pisze, s valljuk be, egy kicsit nagy is. De ennek ellenére teljesen arca része; nem kirívó, nem figyelemfelkeltő. Szürke szemeiben megfigyelhető egyfajta jeges kék szín, melyet hosszú, szőke szempillái méginkább kihangsúlyoznak. De ezt csak az láthatja, ki igazán ismeri. Eme színárnyalat csak nagyritkán jelenik meg pompás ékköveiben. Egyenes, szőke tincsei sok munkát igényelnek. Általában hátrafésült frizuráját nehéz munka révén tudja csak kivitelezni, ugyanis a zabolátlan szálak ébredés után leginkább egy szénakazalra emlékeztethetik az embert. Öltözködése egyszerűnek nevezhető, annak ellenére, hogy családja mindig is a fennhéjázásról volt híres. Az iskolában töltött idő alatt mardekáros talárját viseli, iskolán kívül pedig egyszerű nadrágokat, ingeket és pólókat. Egyetlen égszert visel, egy gyűrűt, mely nem más, mint egy tekergő kígyó. Akkor kapta édesapjától, mikor a Roxfortba került.

Jellem: Malfoy. A név, ami semmi jót nem sejtet. Felmenőihez hasonlóan őt is bőven megáldotta az ég egy jó adagnyi malfoy-i büszkeséggel, s sajnos némi önteltséggel is. De Scorpius ilyen téren is különbözik felmenőitől. Benne valahogy sosem jelent meg az a fajta felsőbbrendűség-érzet, mint a család többi férfitagjában. Bár ezt főként apjának köszönheti. Bármilyen hihetetlenül is hangzik, az Aranyvérű Sárkány felfogása teljesen megváltozott a Nagy Háború után. A külvilágnak ugyan az a Draco Malfoy maradt, hisz ez volt szükséges ahhoz, hogy egyben tartsa családját. De fiát másként nevelte. Nem volt biztos abban, hogy jól teszi, de be kell vallanunk, Scorpius ennek köszönhetően jelentkezik egy elfogadható jellemmel. Makacs, akaratos és kitartó. De ennek ellenére van egy rendkívül gyenge oldala is. Nehezen viseli a kritikát, s a negatív megjegyzéseket. Zárkózót és gyakran magába forduló. Emiatt gyakran kipécézik maguknak iskolatársai, s ha nem tartanak a hírhedt-híres családtól, akkor gyakran válik a szekálások célpontjává. Gyengébb jelleme mellett, az is gyakori ürügye a piszkálásoknak, hogy családja rendkívül népszerűtlen a varázslóvilágban. Sok varázsló és boszorkány szeretne bosszút állni rajtuk, de abba már senki sem gondol bele, hogy Scorpiusnak a lehető legkevesebb köze van a nagyapja és apja ténykedéseihez. De ennek ellenére igyekszik tartani magát, s erősnek látszani. Apja egy jó adag kitartást is belé nevelt.

Élettörténet: Draco Malfoy és Astoria (Greengrass) Malfoy első és egyetlen gyermeke. Aranyvérű varázsló. Családja a Nagy háborúban történtek miatt rendkívüli népszerűtlenségnek örvendett, s a vagyonelkobzás miatt gyermekkorának első pár éve nem telt zökkenőmentesen, de édesapja, Draco erőfeszítéseinek köszönhetően nagyjából helyrehozta a dolgokat. Ő is áldozatnak érezte magát, azt pedig végképp nem akarta, hogy fia az ő ballépései és vak engedelmessége miatt szenvedjen hátrányokat. Bár az évek folyamán maradtak ellenlábasaik, ezek száma jóval kisebb, mint annak idején. Scorpiust már nem a Halálfalók nézeteivel megegyező módon nevelték fel, sőt. Arra tanították, hogy kerülje a sötét oldalt, s legyen előre látó. A külvilágnak a család igazán rideg képet mutatott mindig is, de a Malfoy kúria falain belül teljesen más volt a helyzet. Bármennyire is hihetetlenül hangzik, Scorpiust születésétől kezdve szeretet vette körül, s szülői gondoskodás. Apjával mindig is remek volt a viszonya, s sok mindent tanult tőle, melyeket jól eszébe vésett, s igyekszik aszerint élni. Többek között ezen dolgok közé tartozik a Potter család elfogadása is. Draco Malfoy sosem arról volt híres, hogy jó viszont ápolt volna Harry Potterrel, a Megmentővel, de lelke mélyén egyfajta hálát érzet iránta. Hisz jól tudta mennyi mindent köszönhet neki a családja. Scorpiust ennek fejében arra nevelte, hogy viselje el őket. De ahhoz, hogy elismerje mennyi mindent tett, már túl nagy volt a büszkesége. Scorpius a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában nem meglepő módon a Mardekár ház tagjává vált, oda sorolta be a Teszlek Süveg. Bár neve még ebben a házban sem hozta el neki a népszerűséget. Igazi barátra sosem akadt, viszont ellenségeket bőven szerzett. Első éve után ott is akarta hagyni az iskolát, de aztán mégis meggondolta magát. Talán a büszkesége nem engedte, hogy feladja… A rákövetkezendő években eszéről vált híressé a tanári kar köreiben, kiemelkedett szorgalmával.

Hobby: Szereti a kvidics meccseket, de ő maga nem játszik. Saját bevallása szerint mindenkinek így a legjobb; ő sem töri nyakát, és a csapat sem gyarapodik egy taggal, aki csak hátrahúzza őket. Gyakran jár tilosban, a zárolt szekciókban. Eddig még egyszer sem bu

Foglalkozás: Tanuló a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában, mardekáros.

Extrák: Tanuló a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában, mardekáros. Extrák: Nevének jellemzése: A szó, ’Scorpius’ a latin nyelvből ered, jelentése skorpió. Úgy mint apja (és rokonai a Black családból) egy csillagkép után kapta a nevét. A nyugati asztrológiában a skorpió csillagkép a görög mitológiában Hádészhoz, az alvilág istenéhez köthető, és Orionhoz, a vadászhoz, akivel egy skorpió végzett. A görög mitológiában Hyperion volt a nap és a fény istene, a név jelentése: ragyogó, magasan járó. Egyike volt a tizenkét titánnak, akiket végül legyőztek az olimposziak. Továbbá hozzájárult apja, Uránusz bukásához. A Szaturnusz bolygó egyik holdját is Hyperionnak hívják, és egy befejezetlen John Keats vers is ezt a nevet viseli címként. *** Pálcája: fája galagonya, magja egyszarvú szőr és 12 és fél hüvelyk hosszú, tűrhetően rugalmas. *** Foglalt, Eshiimé.

Képinfo: Nem saját kép, csupán illusztációként szolgál. (http://fc01.deviantart.net/fs8/i/2006/164/c/8/commission_work__Draco_by_shley77.jpg)

Engedélyezve: 2014. 06. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).