Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Victoria Belea
Kategória: Hentai
Feltöltő: Gwen

Kor: 17

Külső leírás: Lányhoz képest magas 183 centi, kissé kerekded leányzó. Magasságából kifolyólag szinte sosem vesz fel magassarkút, zavarja, ha valakinek fel kell rá néznie - bár ez az esetek nagy részében így van. Arca nőies, szemei nagyok és szénfeketék, orra kicsi és pisze, ajkai teltek, és valamilyen sötét színnel szokta kimázolni őket. Bőre, már szinte betegesen sápadt, de ez elvileg családi vonás, amit az anyjától örökölt. Haja barna, nagyjából egyenes, bár végei kicsit kunkorodnak. Tincsei csupán a vállát verdesik, frufruja régen volt, de nagyon utálta, ezért lenövesztette. Öltözködése főként sportos, néhol elég fiús, szereti a levágott ujjú kesztyűket, és a bakancsokat. Körmeit szépen ápolja, legtöbbször a barna valamelyik árnyalatára vannak festve, mivel kedvenc színe a barna.

Jellem: Elég magának valónak lehet mondani. Nem az a társasági ember, a tömeget egyenesen gyűlöli. Kicsit olyan magányos farkasnak tűnik. Konkréten leszarja mások véleményét, ő éli a maga kis életét, ahova köszöni, de nem akar más embereket is bevonni. Édesanyjával nagyon közel álltak egymáshoz, félmondatokból megértették egymást, tökéletes anya-lánya kapcsolat. Kissé morcos, és gyakran ugat de soha nem harap. Csak tudni kell hogyan kezeld, és olyan lesz, mint a kezes bárány. Szeret parancsolgatni, és mindig benne van egy jó kis veszekedésben, de senkit nem akar komolyan megsérteni. Igazándiból egy elég kedves, és félénk lány, csak meg kell látni benne ezeket az értékeket, és felettébb türelmesnek kell lenni vele.

Élettörténet: Igazi szüleiről szinte semmit nem tud, kisbaba volt, mikor egy házaspár magához vette. Van egy négy évvel idősebb bátyja, aki a házaspár született gyermeke. Igazándiból se ő sem a bátyja nem tudja, hogy Vicky örökbefogadott gyerek, a szülők mindig húzták, hogy elmondják az igazságot, mert féltek, hogy Vicky elmenne és meg akarná keresni az igazi szüleit. Négy éves volt, mikor a szülő elváltak, ő az édesanyjával maradt a bátyja pedig az apukánál. Egy-két évig még elvitte anyja két hétre nyáron az apukához, aztán Vickyék elköltöztek Kanadába, és minden kapcsolat megszakadt. Vicky szeretett ott élni, hokizni kezdett, nagyon jó eredményei voltak a suliban, szóval minden tökéletes volt. Aztán édesanyja elhunyt egy autóbalesetben, neki pedig oda kell költöznie az apjához, amihez semmi kedve.

Hobby: hoki, korcsolya

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Van két kutyusa, Berni pásztorok az egyiket Apollónnak hívják a másikat Hermésznek. || Több díja is van, tizenhárom éves kora óta műkorizik, de ki kellett lépnie a csapatból, a költözés miatt. || Az egyik régi hokimezében alszik. || Nem sokan néznék ki belőle, de imádja az aranyos dolgokat.|| Nem hisz abban, hogy jól ki fognak jönni a bátyjával, vagy az apjával, titokban dühös mind a kettőre. || Alig pár emléke van bátyjáról, de elvileg régen nagyon közel álltak egymáshoz.

Képinfo: A kép nem az enyém, nem én készítettem csupán illusztráció a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2014. 06. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).