Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Casey Walsh
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Regi

Kor: 20

Külső leírás: Fiatal, átlagos magasságú fiú. Alkatra se nem izmos se nem szálkás, de véznának sem nevezném. Izmai a kellő helyeken szépen domborodnak, de sokkal inkább lágy vonalakkal, mintsem erőtől duzzadóan. Csupán annyira erős, amennyire nagyon muszáj. Bőre alabástrom árnyalatú s temérdek szeplő tarkítja nem csak arcát, vállát, mellkasát és alkarjait is. Ő tipikusan az az ír srác, akit bátran nevezhetnénk pulykatojásnak. Ajkai teltek, világos rózsaszínesebb árnyalatban pompáznak. Orra átlagos méretekkel rendelkezik, talán csak egy kicsit pisze. Arca két oldalán a leginkább fellelhetők a szeplők. Télen kevésbé, tavasszal és nyáron élénken vöröslenek. Hatalmas, mohazöld szemekkel áldották meg. Szépen ívelt szemöldökei és vöröses pillái szépen kiemelik eme ékköveket. Haja válla alá ér, enyhén hullámos. Teljesen egyforma hosszú, répa vörös színű. Gyakran fogja össze egy copfba, ugyanis ha szabadon hagyja, gyakran szemeibe lógnak a rakoncátlan szálak. Nem visel különösebb ékszereket viszont van egy karika fülbevalója a bal fülében, fent a porcban. Ha szülei is a közelben vannak és fel van fogva a haja, nem viseli. Fél, hogy az ősök teljesen kitérnének a hitükből, ha meglátják. Öltözködési stílusa igen egyszerűnek mondható. Általában szűkebb szabású farmereket visel bő ingekkel vagy pólókkal. Szereti, ha felső ruházata lazán áll rajta. Persze otthon elengedhetetlenül szabadidő alsót visel vagy valamilyen rövidnadrágot. Lábain állandó jelleggel tornacipő figyelhető meg.

Jellem: Mint a legtöbb embernek, neki is két arca van; egy, amit mások felé mutat és egy másik, ami tényleg, teljes egészében ő. Első pillantásra egy csendes, de barátságos és mosolygós fiút figyelhetünk meg, aki mindig is engedelmeskedett a szülői akaratnak, s mind ezt rezdüléstelen arccal tette. De ha e mögé az álarc mögé tekintünk, észrevehetjük, hogy szegény fiú tele van kételyekkel, meg nem válaszolt kérdésekkel és egyfajta szomorúsággal. Nem nevezném letargikus jellemnek, de aki jobban ismeri - ilyen ember nincs is igazából -, az tudja, hogy mennyire nem azt az életet éli, amit egykoron elképzelt magának. Nagyratörő álmai voltak, amit úgy érzi, elvettek tőle. De mindennek ellenére megpróbálja kihozni a helyzetből a legjobbat, s meglelni életének apró szépségeit. Nem naiv, de olykor túlságosan jóhiszemű tud lenni. Igyekszik segíteni a rászorulóknak, önzetlenül. Míg az élet legtöbb terén tisztában van a dolgával, vannak olyan kérdések, amikre még nem kapott, kaphatott választ, s valószínűleg nem is fog kapni. Ilyen például a nemi identitása. Soha, egyszer sem volt se nővel, sem férfival. Egyszer még a középiskolás évei alatt csókolózott egy lánnyal, de őszintén megvallva, nem igazán tetszett neki. Ez sokáig aggasztotta is, de mára már sikerült megnyugtatnia magát arról, hogy biztosan csak túlságosan válogatós. S ennek fejében nem is akadt soha párja.

Élettörténet: Egy kis faluban született, első és egyetlen gyermekként. Szüleinek a saját kis fogadójukban dolgoztak, így mondhatni, Casey is ott nőtt fel, s kamaszként minden délután ott dolgozott; felmosott, mosogatott vagy olykor felszolgált. Szigorú, római katolikus neveltetésben részesült, ami9ta csak az eszét tudja, jóformán alig hagyott ki vasárnapi misét. Személy szerint ő nem igazán kultiválta szülei vallási bigottságát, de sosem ellenkezett velük. A konzervatív szülőknek hála, mindig is jól teljesített az iskolában, eredményei kiválóak voltak. Jó esélye volt, hogy ösztöndíjasként továbbtanulhasson, akár Dublinban, akár Londonban. Utolsó középiskolás éve alatt elkezdték foglalkoztatni a különbféle kultúrák és népcsoportok, el is döntötte, hogy beadja jelentkezését a néprajzkutató szakra. Rá nem sokra meg is érkezett a papír - Londonból is -, hogy felvételt nyert. De szüleivel nem osztozhatott örömében, ugyanis ők nem akarták elengedni fiukat. Azt akarták, hogy az érettségije megszerzése után otthon maradjon, s véglegesen beálljon dolgozni a családi fogadóban. Casey életében akkor először szegült ellen szülei akaratának, de végül nem sikerült elérnie a célját. Azóta eltelt két év, s napjai ugyanúgy, monotonon telnek. Sokszor tervezte már hogy összepakol és elmegy a faluból, keres magának valahol egy nagyobb városban munkát és ott eléldegél, de minduntalan rá kellett jönnie, hogy ezek csak hiú ábrándok. S nem mellesleg a lelkiismerete sem engedte volna neki.

Hobby: Bármennyire is unja a falusi életet, egy valamit szeret benne; a szabadban való császkálást.

Foglalkozás: A családja fogadójában dolgozik.

Extrák: Uni, főleg uke. *** Nincs tisztában nemi identitásával, csókolózni is csak egyszer csókolózott életében. *** A fülét magának lyukasztotta ki. *** Van egy öreg motorja, ami éppen hogy csak gurul, de azért még használható. *** Foglalt, Yoshikoé.

Képinfo: http://th07.deviantart.net/fs71/PRE/f/2013/083/a/5/freckled_by_lorandesore-d5z3jbl.jpg (http://th07.deviantart.net/fs71/PRE/f/2013/083/a/5/freckled_by_lorandesore-d5z3jbl.jpg)

Engedélyezve: 2014. 06. 21.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).