Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 9 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Adrian Jefferson
Kategória: Yaoi
Feltöltő: LastBreath

Kor: 29

Külső leírás: 180 cm körüli figura. Testalkata sportos, szálkás izomzatú. Cipőjének mérete 45-ös. Testsúlya 75 kg. Vércsoportja 0-ás. Combjai hosszúak és izmosak, ehhez képest csípője keskeny és formás. Vállai közepesen szélesek. Járása feszes, léptei megfontoltak. Térjünk rá az arcára. Hajának színe ébenfekete. Orra keskeny és kissé hegyes. Nem hord kontaktlencsét, szemei is eredeti színükben pompáznak; jeges szürkék. Tekintete állandóan jéghideg, fölényes és lenéző. Ezt a tekintetet csak tetézik hosszú és dús szempillái. Ajkai közepesen dúsak és igazán ízletesnek tetszenek. Borotválkozni egy héten háromszor szokott, de csak ha van kedve hozzá. Hangja mély, kicsit reszelős és érzékborzolóan férfias. Az átlaghoz képest nagyobb ádámcsutkával rendelkezik, ezért nem hord nyakkendőt és ingeinek gallérját sem gombolja be soha. Nyakláncot, fülbevalót, gyűrűt, testékszereket nem hord, maximum egy karórát, hogy tudja a pontos időt.

Jellem: Kemény és könyörtelen. Ez szükséges ahhoz, hogy jól végezze munkáját. Türelmes, de nem tűri a lazsálást, hiszen olyan emberekkel foglalkozik, akiknek szükségük van a törvény erejére. Ő komolyan veszi a munkáját és el is kéri érte a pénzét. Nyilván nem a köznép ügyvédje. A szakmájában már-már sztárnak számít. A való életben egyáltalán nem szociális típus, ha emberekkel való társalgásról van szó, eléggé mogorva és szűkszavú tud lenni. Az igazi hely, ahol kényelmesen érzi magát a videojátékok világában rejlik. Ha valaki online ismeri meg egy szabad szájú, laza férfit láthat benne. Gyökeres ellentéte annak, amit egyébként a külvilág felé mutat. Nem híve a Play Station-nek, sem az X-Box-nak, ő vérbeli PC játékos és büszke rá. Gépe eléggé spéci, mind külsőre, mind belsőre igazi szörnyeteg. Meló után hajnalig képes a gép előtt ülni és szórakozni, akár MMO-val akár egy sima single player játékkal. Nos igen, ő így érzi jól magát és esze ágában sincs ezen változtatni. Barátai is kimerülnek az online ismerősök listáján. Tökéletesen elégedett jelenlegi életével. Csak a szülei piszkálják a házassággal, unokákkal és hasonlókkal. De Adriant igazából eddig még egyetlen nő sem tüzelte fel annyira, hogy egy éjszakánál tovább tartson a dolog.

Élettörténet: December hatodikán látta meg a napvilágot, mégsem Miklós lett a neve. Viccet félre téve elbűvölő baba volt sötét, bongyor hajjal és hatalmas ezüstszín szemekkel. Apja szintén ügyvéd volt édesanyja pedig tanárnő; ebből kifolyólag iskoláit kitűnő eredménnyel végezte el. Elég korán elkezdte érdekelni az informatika és a számítógépes játékok világa, így hobbija ebből adódóan a játékok űzése lett. Ez később egyre komolyabb lett nála, végül bonyolult konfliktusokat okozott a szűk családi körben, mert Adrian szülei nem jól tolerálták, hogy az ostoba játékok miatt fiuk elhanyagolja tanulmányait. Ösztöndíjjal vették fel az egyetemre, ahol jogot tanult. Ez annyira jól ment neki, hogy a sokéves kurzust mindössze három év alatt sikeresen, sőt kitűnő eredményekkel végezte el. Elég korán kezdte, de előnyére válik, hogy soha nem riad vissza a kihívásoktól. Már rég nem szüleinél lakik, mert idegesítette, hogy azok folyamatosan kidobálták vagy elrejtették drága kábeleit és számítógép tartozékait. Számítógép függősége révén egyedül él egy egyszerű lakásban a belváros egyik luxus építményében, a nyolcadik emeleten (igen az egész emeleten).Ettől függetlenül nem él fényűzésben, saját magára éppen csak annyit költ, amennyi szükséges, de számítógépét soha nem felejti el fejleszteni. Fiatalabb korában versenyeken is szuperált, s nem egyszer nyert. Csapatban és egyedül is mesterien játszik legyen szó bármilyen játékról. Csak a magánéletben képes elbaltázni mindent. Talán ezért sem volt még egy komoly tartós kapcsolata sem.

Hobby: Videójátékok

Foglalkozás: Ügyvéd

Extrák: Ha begurul káromkodik. * Seme * Hűtője tartalma kimerül az energia italokban. Kaját úgy szokott rendelni. * Heti egyszer eljön hozzá egy Nina nevű vietnámi házvezető nő és rendbeteszi a lakást, de mivel a nő nem nagyon tud angolul, barátságuk kimerül a "takarítás fejében pénzt kapsz" dologban.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál (LAS-T)

Engedélyezve: 2015. 06. 27.
2015. 06. 28.

Módosítva: 2015. 06. 27. 18:07:09
Módosította: LastBreath

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).