Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Hayley Chevallier
Kategória: Fantasy
Feltöltő: lena

Kor: 19

Külső leírás: Hosszú, vöröses-barna, hullámos, majdhogynem göndör haja derekáig ér. Nagy, zöld szemeit a vörös hajszín és a hófehér bőr (mely zavarában egy pillanat alatt kivörösödik) csodásan kiemeli. Cseresznyeszín ajkai hívogatóak. Karcsú termettel áldotta meg az ég, ettől törékeny virágszálnak tűnhet.

Jellem: Kicsi a bors, de erős - leginkább ez a mondás igaz rá. Külseje megtéveszthet, azt hihetnéd, ezt a kislányt egy könnyed szellő is kettétöri, azonban ő ki akar törni ebből a skatulyából. Makacs és céltudatos. Lelkileg erős, az őt ért traumák kellően megedzették. Számára az erdő jelenti azt a helyet, ahol feltöltődhet, és elfeledheti gondjait. Dolgos kezei, kötelességtudása igazi, felnőtt nőnek láttatják.

Élettörténet: Hayley egy kis faluban, Arthenben született, mely egy völgyben helyezkedik el, távol a zajos városoktól, illetve más faluktól. Itt is nőtt fel: két nővérével, édesanyjával és édesapjával élt békésen, boldogan, felhőtlenül. Papoktól, papnőktől tanult, ahogy mindenki más a faluban, és hamar magával ragadták a természet iránti tudományok, és persze a sok-sok könyv varázslatos világa. Amellett, hogy otthon édesanyjának segített a házimunkában és tanult, ha ideje engedte - márpedig ő mindig úgy rendezte a napját, hogy legyen - kiszökött a falu melletti erdő szélére könyveket olvasni. Aztán amikor feltűnt a családnak, hogy ez a lány már megint elcsavargott, hazaparancsolták. Hayley kötődése a természet iránt úgy növekedett, ahogy az életkora is. Egyre csak nőtt, és egyre beljebb merészkedett az erdőben, hiába intették óvva az erdő veszélyeire. Ő csak a csodát látta bennük, nem félt. Amikor 18 éves lett, a hozzájuk eső legközelebbi falukban háborúk dúltak, s amikor azoknak vége lett, az indiánnyár alatt tömegesen kezdtek bevándorolni Arthenbe a különféle telepesek és családjaik. Faluikat lerombolták, nem volt hová menniük, így hozzájuk vándoroltak segítséget kérve. Szerencséjük volt, hiszen a kis falucska nehezen észrevehető a völgyben, tökéletesen elrejti a menekülőket. Arthen lakosai azonban nem számíthattak arra, hogy ezeket az embereket még többen követik majd, csak jönnek s jönnek továbbra is. Pedig így történt. Lassan zsúfolttá vált a kis falu, szükségessé vált a terjeszkedés, azonban ez nem lehetséges, csak az erdő felé, ha továbbra is rejtve akarnak maradni. Habár Hayley az, aki az erdőirtást a legjobban ellenezné, nem szállhat szembe édesapjával, aki ácsként keresi a kenyerét, és maximálisan támogatja a terjeszkedni vágyókat. A telepesek a zárt kis faluba nem csak családjaikat, de új, eddig ott ismeretlen betegségeket is hoztak magukkal. Ezeknek esett áldozatul Hayley két testvére, és édesanyja is. A lány egyedül maradt édesapjával, akinek most gondját kell viselnie, minden házimunka rá vár. Azonban képtelen elszakadni az erdőtől, s ha nem is olvasni, de sétálni gyakran kijár oda, éjjelente, amikor ideje van rá, és senki sem zavarhatja.

Hobby: könyvolvasás, éneklés, erdei séták, varrás.

Foglalkozás: házimunkák elvégzése.

Extrák: Foglalt.

Képinfo: A kép csak illusztráció. (http://google.com)

Engedélyezve: 2014. 06. 21.

Módosítva: 2014. 06. 21. 14:46:17
Módosította: lena

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).