Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Valcan
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 27

Külső leírás: 2 méter magas, talán egy két centivel több, de mindenképp félelmet keltő jelenség, főleg ha a testi erejét is figyelembe vesszük. Mindenhol acélos izmok domborodnak a napbarnított bőre alatt. A mellkasán egy lilás árnyalatú kígyótetoválás tekeredik, ami azt jelképezi, hogy a törzsük vezetői közé tartozik. A felkarjain és a csuklóin is egy-egy karpánt díszeleg, amiket csak éjszakára vesz le. A haja egészen a fenekéig ér, amit vaskos barna fonatba kötve hord, mint minden harcos. Az arca markáns, férfias vonalú, még a sugárzóan kék tekintete is erőt áraszt. Telt ajkai képesek a legkegyetlenebb parancsok kiosztására is. Ha nincs hideg, akkor csak egy bőrből készült nadrágot hord, télen medveprémet, vagy farkasbundát. Mindig az oldalára van kötve a kardja, csupán éjszakára válik meg tőle.

Jellem: Kegyetlen és nagy hatalmú férfi, az ereje megkérdőjelezhetetlen, és aki mégis megteszi, annak a harctéren kell bizonyítania az ellenkezőjét. Irányító, parancsoló személyiség, aki megköveteli a feltétlen engedelmességet, mind a törzs tagjaitól, mind a koszos rabszolgákig. Ha valaki ellene vét, nem habozik kiosztani a büntetést, ami mindig olyan, hogy az elkövetőnek még csak eszébe se jusson újra vétkezni. Nagyon is birtokló, gyűlöli, ha bárki hozzáér ahhoz, ami az övé, ezért igen kevés embert enged a lakrészébe. Nem sok valódi érzelem van benne, ő egy igazi harcos, aki nem a szívben, hanem a kardjában hisz, ugyanakkor tiszteli a bátyját, a királyukat. Ő az egyetlen férfi, akitől képes parancsot elfogadni. Tart rabszolgákat, nem is egyet, de a legtöbbjüket hamar megöli, mert vagy rájuk un, vagy rosszul csinálnak valamit és Valcan semmit nem mond el kétszer. Néha még unalmában és bántja őket, mert úgy legalább engedelmességet tanulnak.

Élettörténet: A Zanakiros törzsben született a király második fiaként. Ma már a bátyja a király, aki erős kézzel irányítja a népét. Mióta az őseik elfoglaltak egy hatalmas hegyi várost, ami erődítménnyel van körbezárva ott telepedtek le és onnan indítják a fosztogató útjaikat is. A törzsükben a legtöbben harcosok, még az asszonyok is, akik pedig nem alkalmasak a harcra azok készítik az ételeket, ékszereket, ruhákat és mindent, amire a harcosoknak szükségük van. A legalantasabbak pedig az idegen rabszolgák, akiket még az állatoknál is kevesebbre tartanak. Valcan több rabszolgát is tart, de csak egy van akit mindenhová magával cipel és azt az egyet kínozza a legtöbbet. Ha valamit rosszul csinál megüti, de ha nem csinált semmit akkor is durván bánik vele, hisz rabszolga. Rajta éli ki a vágyait, ugyanakkor bármikor megölheti, ha akarja, de ez a fiú már négy éve őt szolgálja és még mindig él. Az erődítmény keleti szárnyában él, a király után a leghatalmasabb ember.

Hobby: rabszolgák kínzása, szadista hajlamok kiélése, harc, lakomák, fosztogatás a közeli falvakban, városokban

Foglalkozás: harcos, rabszolgatartó

Extrák: Csak férfi rabszolgákat tart, mert csak feléjük érez bármilyen testi vágyat. A törzsükben ez elfogadott, mindenki azt visz az ágyába akit akar. Képes arra, hogy olyan mágikus billogot tegyen a rabszolgáira, amik segítségével mindig érzi, hogy merre járnak.***Foglalt.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 13.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 01:02:02
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).