Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Johanna Schaefer (Kitalált)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Akahige

Kor: 25

Külső leírás: Mindent összevetve elég csinos. Haja fekete, amit részben munkája miatt felkötve hord. Vonalai szemrevalók, amit társai nagy bánatára, mindig laborköpeny mögé rejt. Amikor nem éppen akció közben van, szeret szoknyát és magas sarkút hordani, de csata közben ezek nem a legmegfelelőbbek.

Jellem: Mindig is jó kislány volt, aki jóban volt a szüleivel. Felnőttként is elbűvölő a személyisége, a pácienseivel kedves, a társaival készséges. Inkább gyógyítani szeret. A harcot sosem keresi, de nem is menekül előle. Szerelemben nem kezdeményező típus, inkább vár, hogy a másik tegye meg az első lépést, de azt se szereti, ha a férfi (vagy nő) nagyon nyomulós.

Élettörténet: Anyja német, apja pedig egy orosz gépágyús. Gyerekként mindig is szeretett volna csatlakozni a Mann co. egyik csapatához, de apja mindig próbálta lebeszélni róla. Végül meggyőzte lányát, hogy legyen orvos. Ő ebbe bele is egyezett, csak azt felejtette elmondani a férfi, hogy hol, vagy inkább hogy hol ne. A lány a RED felcsere lett. Mikor apja erről tudomást szerzett, dühöngött, de ezúttal rajta volt a megalkuvás sora.

Hobby: Galamb nevelés, anatómia magolás

Foglalkozás: A Reliable Excavation Demolition felcsere

Extrák: Leginkább gyógyítani szeret, de jól bánik az oltópisztollyal, és a fűrésszel is. ~~ Biszex. ~~ Anyanyelvi szinten beszéli az angolt, németet és oroszt. ~~ Apja mindig rajta tartja a szemét a háttérből, amivel lánya idegeire megy. ~~ Utálja a kémeket (az ellenség kémeit, de a szövetségeseket meg különösen. Nem tudni, miért). ~~ A Team Fortress 2 játék kitalált szereplője.

Képinfo: Nem saját, egy Hime-Takamura nevű devianart felhasználó készítette. (The picture is created and owned by the devianart user Hime-Takamura) (http://hime-takamura.deviantart.com/art/Fem-Medic-317986377)

Engedélyezve: 2014. 06. 18.

Módosítva: 2014. 06. 18. 23:47:05
Módosította: Akahige

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).