Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Ivan Borisovich Galiaskarov (kitalált)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Akahige

Kor: 28

Külső leírás: Haja világosszürke, már-már fehér. Szeme világoskék. Testfelépítése erőteljes, amivel mindig kitűnik a tömegből. Ruházata általában piros gépágyús ruházat, apja sáljával kiegészítve. Biológia rendellenesség, hogy kicsit hosszabbak az alsó szemfogai, ezért sokan "Bulldog"-nak csúfolják.

Jellem: Szinte teljes megtestesítője az orosz sztereotípiának: mogorva, érzelemmentes arca van. Beszéde nem illedelmes, inkább tettei azok (pl nem mondja, hogy légy szíves vagy köszönöm, de fizet egy hölgy helyett, átadja a helyét az idősebbnek, stb). Ezt sokan félreértelmezik, és tahónak bélyegzik meg. Ez őt nem igazán aggasztja, inkább a munkájával törődik, mint az emberi kapcsolatokkal. Amúgy ezzel szemben neki nincsenek előítéletei, pláne nemzeti sztereotípiák tekintetében. Mindig segít barátainak, és imádja a fegyverét.

Élettörténet: Voronyezsből származik. Átlagos gyerekkora volt, teljesen békés környezettel. Apja egyetemi jogtanár, anyja ügyvéd. Ő is jogot tanult, és ott is akart elhelyezkedni. Egyszer azonban felvettek öt percet a RED és a BLU csatájából, és kirakták az internetre. A videó mindössze másfél óráig létezett, de Ivan volt az egyike azon szerencséseknek, akik még láthatták. Akkor látta először a Gépágyúsok munkáját. Azonnal tudta, hogy mivel akar foglalkozni. A szülei ellenezték, de mégis felvette a kapcsolatot a RED csapattal, akik egy vizsga után készségesen alkalmazták gépágyúsként. Azóta kivívta magának a csapat tiszteletét. Az egyetlen dolog, amit bán, hogy mióta a RED-nek dolgozik, azóta rossz a kapcsolata a szüleivel. Éppen ezért hordja mindig a sálat, amit utolsó születésnapjára kapott apjától.

Hobby: a fegyvere ápolása.

Foglalkozás: A Reliable Excavation Demolition gépágyúsa

Extrák: Mint egyik szakmabeli példaképe, ő is elnevezte a fegyverét Natalya-nak. ~~ Fegyvere a Huo-Long bemelegítő (sárkányfelyes ágyú, ami lángot szór maga köré) ~~ Rajongója a kínai dolgoknak: ételeknek, fegyvereknek, lányoknak. ~~ A Team Fortress 2 játék kitalált karaktere.

Képinfo: Nem saját, egy seueneneye nevű devianart felhasználó készítette. (The picture is created and owned by the devianart user seueneneye) (http://seueneneye.deviantart.com/art/TF2-OC-HEAVY-Young-LEV-2-184198927)

Engedélyezve: 2014. 06. 18.

Módosítva: 2014. 06. 18. 11:57:03
Módosította: Akahige

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).