Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ryuu
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Yuno*

Kor: 21

Külső leírás: Ha végig nézel rajta rögtön hatalmas nyílt tekintetén fog megakadni a szemed. Gyönyörű sárgás-barnás szemei, amivel a lelkedig hatol. Az egész lénye ártatlanságot sugall, el se hinné az ember, hogy egy szörnyeteg lakozik benne. Hogyan is hinné el, gyönyörű kis arca mást mutat a világnak. Szépen ívelt szemforma, az orra, ami olyan mintha egy szobrász kezei közül került volna ki, és az ajkai, azok a dús csókos ajkak teljes mértékben egy kis fehér báránykát csinál belőle, pedig ebben a mesében őt itt a farkas… Haja eredetileg fekete volt, de ahogy cseperedett megőszült és eredetileg fekete szemecskéi besárgultak, amik ha a másik alakjában van, pirosan izzanak. Teste egyáltalán nem izmos, vékony, a csontjai szinte kilyukasztják hófehér bőrét. A maga 170 centijével viszont elég magasnak számít, lábai és feneke formás. Egyetlen testi hibája ami miatt sohase lehet tökéletes az, hogy tele van hegekkel a bőre. Ezeket saját magának okozta kisebb korában, mikor még annyira nem tudta elviselni a fájdalmat, ami átváltozásai során voltak, hogy félig emberi félig farkas körmökkel és erővel gyakorlatilag szétcincálta a bőrét, egyedül az arca maradt sértetlen. Így amikor meztelen, a testén csak azokat a halvány hegek láthatóak mindenhol, ha valaki végig húzza testén a kezét apró kis göröngyökön vándorolnak át ujjai. Ezért nagyon is szégyenlős, soha senki előtt nem jelenik meg egy hosszú ujjú felső és hosszú nadrág nélkül, sokszor sálat is a nyakába rak, hogy az ottani hegeket is elrejtse.

Jellem: Csendes, szinte sohase beszél csak akkor mikor már nagyon muszáj. Undorodik saját magától, a gyermekkori sérelmei miatt amiket saját magának okozott és amit másoktól is egyaránt kapott. Szörnyetegnek csúfolták és barátai is alig voltak így Ryuunak fogalma sincs arról milyen lehet egy igaz barátság vagy csak egy emberi kapcsolat, bár nem él egyedül szinte mindig magányosan tölti a perceit, pedig nagyon is kedves, csak egyszerűen fél, hogy egyszer elveszíti a kontrolt a teste felett és a szörny ami benne lakozik kiszabadul. Sokszor azon kapja magát, hogy a vér után sóvárog, hogy legszívesebben széttépne egy embert hogy aztán a húsából lakmározzon. A félelem ami benne lakozik teljesen uralja őt és az életét, de még öngyilkos se tud lenni, nem tud meghalni.

Élettörténet: Ryuu élete kb addig volt gondmentes és boldog amíg meg nem őszült. Onnantól kezdve sok barátja félni kezdett tőle vagy egyszerűen csak csúfolni kezdte, hogy torzszülött. Akkoriban nagyon hirtelen haragú volt a sérelmek miatt így felszínre tört a benne nyugvó szörnyeteg. Dührohamai során átalakult farkassá és mindenkit lemészárolt maga körül, persze mikor visszaváltozott a történtek teljesen lesújtották, ő maga hívta ki a rendőrséget, de mire kiértek volna egy Toshi nevű férfi elvitte magával és egy olyan otthonba szállásolta el ahol olyan emberek vannak, akik szintén farkassá tudnak változni, és ott meg tudják tanulni kezelni az erejüket. Ryuu lassan 10 éve él ott és még mindig reménytelen, hogy egy nap majd el tudja magát fogadni, az ottani emberek között is furcsának számít. Akárki próbált vele beszélni nem szólalt meg, egyedül Toshi hallotta őt beszélni más nem.

Hobby: szeret az otthon körüli erdőben sétálni

Foglalkozás: -

Extrák: **Uke** az ezüst ez egyetlen ami képes megölni a farkasokat, akkor változnak át ha dühbe gurulnak vagy veszélyben érzik magukat.

Képinfo: nem saját ()

Engedélyezve: 2014. 06. 17.
2014. 06. 22.

Módosítva: 2014. 06. 22. 17:42:49
Módosította: Yuno*

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).