Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Miki Sayaka
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Kyuubi Kitsune

Kor: 17

Külső leírás: Gyönyörű kék haja van mely a tarkóig ér színe játékosnak mondható esetenként türkiznek is látszani engedi magát. Szemei ugyan olyan karakán kékek mint haja melyben érzelmek megbújás nélkül tükröződnek. Átlagos szálkás alkata van olyan 158-160cm magas és vékony derék szépen ívelt csípő mely megragadható a szemeknek, keblei nem tekintélyesek de nem is pattanások melyeket nem lehetne dicsérni. Általános viselete az iskolai egyenruhája, civil ruhái nem kihívóak. Magical girl viselete inkább hasonlít egy fantasy nőlovagéhoz - persze ez is kék- mellvértje csak kebleit fedi amiből egy ing jön mely köldökét engedni látja ahol a Soul Gemj-e is van. A lélek köve egy C betűt formál ami arannyal van szegélyezve. Alsó ruházata egy merész szoknya melynek egyik oldala rövid combközépig se ér és egészen combjáig hosszasodig a másik oldalon lábán egy térdig érő zokni van s azon egy kék hosszú-szárú csizma.

Jellem: Jellem csintalan és csibész igazi vidám pajkos lány aki szereti ugratni a barátait. Mami-sannal való találkozása után komolyodni kezd úgy tűnhet csak azért hogy jobban hasonlítson a szőke lányra ám ez a valóságot nem fedi teljesen. Komoly érzelmek kavarognak titokban a kék kobakban mihez kezdjen magical girlként, a batátaival és a fiúval akit szeret. De ezek ellenére is megpróbálja mosolyogva tűrni a fájdalmait, igazán kitartó.

Élettörténet: Családjával él egy kis házban, átlagos élettel melyet megzavarja egy új diák érkezése. Homura feltűnése kicsit más irányba önti életét, főleg első találkozásukkor mikor is úgy látszott hogy Madokára akarna támadni, de végül Mami megmentette őket. Innentől Mami-val jó barátság alakul ki és a két lány elhatározza - ő és Madoka-, hogy megakarja tanulni milyen is boszorkányokra vadászni, de félnek, mit kívánjanak? Kyubey elmondja nekik, hogy nagyon szép és hősies dolog másoknak kívánni, de attól még tönkre teszed az életedet mivel az a személy nem fog róla tudni és lehet mással lesz... össze tőr. Sayaka ennek ellenére is azt kívánja, hogy Kyousuke a súlyos balesetet szenvedet barátja rendbe jöjjön. hogy újra tudjon hegedülni és talán bele szeret. Ez sajnos nem jön össze a körülmények ellene dolgoztak mert a fiút Hitomi is kiszemelte és szerelmet is vallott neki amit a fiú el fogadott. Sayaka teljesen megtört. Mami-t is elvesztették és most azt akit úgy hitte hogy szeret. Madoka és Kyouko is próbálja tartani benne a lelket kevés sikerrel...

Hobby: boszorkány vadászás, teázgatás Mamival és Madokával, zenehallgatás

Foglalkozás: diák, magical girl

Extrák: Fegyvere egy kard - tényleg egy nőlovag-. Vércsoportja nem ismert. A magical girlök olyan személyek kik Kyubeyjel szerződés kötnek egy kívánságért mely bármi lehet, de ára ennek elég nagy lehet méghozzá az hogy boszorkányokkal kell küzdeniük - a boszorkányok olyan magical girlök akikben túl sok volt a negatívenergia, a megölésükért kapott Grif Seed-del ellehet kerülni-. A Grif Seed egy olyan tárgy mellyel a Soul Gem-et meg lehet tisztítani a negatívenergiától és újra fényleni fog. A Soul Gem-ben van a magical girl lelke vagyis ha megsérül vagy túl távol lesz a testől a személy meghal. Az animében nem tudta feldolgozni Kyousike és Hitomi kapcsolatát és boszorkánnyá vált akit Kyouko ölt meg. Kedvenc mondatom tőle: "I, magical girl Sayaka Miki, will protect the people of Mitakihara Town, until the very end!" -Anime: Puella Magi Madoka Magica *Képcsere*

Képinfo: Googlen találtam (http://images5.fanpop.com/image/photos/31800000/Miki-Sayaka-sayaka-miki-31862943-600-509.jpg)

Engedélyezve: 2014. 06. 21.
2016. 11. 10.

Módosítva: 2016. 11. 06. 01:23:39
Módosította: Kyuubi Kitsune

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).