Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: William Rogers
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 18

Külső leírás: 170 centiméter magas, formás testalkatú. A bőre fehér és puha, Londonban szinte alig éri napfény. A haja sötétbarna és az álla alá ér, a vége enyhén göndörödik felfelé. Az arca lágy vonalú, kicsit kerek, de nem mondhatni nőiesnek. Jég kék szemeivel leginkább az éteri szépség jut az eszünkbe. A munkája miatt a testét lézereztette, így teljesen szőrtelen mindenhol és mivel a testéből él, mindig ügyel a részletekre: naponta használ testápolót, hajápoló szereket, hogy ne töredezzen a gyakori igénybevételtől, ajakbalzsamot, hogy még csak véletlenül se repedezzenek ki az ajkai. Nem ismeretlen a szépségszalonokban sem, hisz ezt várják el tőle. A szabadidejében viszonylag egyszerűen öltözik: pólók, vászonnadrág, esetleg farmer.

Jellem: Annak ellenére, hogy mennyi idős igen csak érett a viselkedése. Már gyerekként is komolya volt, hisz a családi viszonyok miatt korán fel kellett nőnie. Szinte minden nap kap dicséretet a külseje miatt, de ez sosem szál a fejébe, nem nagyképű. Vannak ambíciói, tudja mit akar és ezért dolgozik minden nap a tőle telhető legjobb teljesítménnyel. Teljes mértékben a munkájára összpontosít és ennek meg is van az oka. Őszinte ember, kicsit makacs, ha olyasmiről van szó, amit már eldöntött, de elfogadja a tapasztaltabbak tanácsait, ha úgy gondolja hasznára válnak. Tulajdonképpen ő egy kedves, barátságos fiú, de akik először ránéznek és még egy szót sem váltottak vele hűvösnek, gőgösek is láthatják, de valójában csak komoly, mert szinte folyton aggódik az édesanyja miatt. Még sosem volt szerelmes, nem volt párkapcsolata, sőt még egy csók sem. Igazából nem is gondolkodik magánéleten, mert mindig csak a munkára koncentrál.

Élettörténet: Walesben született, az anyja gyereket szeretett volna ezért az orvostudományhoz fordult, mert nem volt férfi az életében. Liam nyolc éves volt mikor Londonba költöztek, mert az anyja ott ment férjhez és azt hitte végre teljes életük lehet és a fiának is lesz apja. Ez azonban nem így lett. Öt év múlva már olyannyira megromlott a kapcsolatuk, hogy el akart válni, de a férje nem hagyta. Ekkor ütötte meg először az anyját és mikor Liam meg akarta védeni őt is megütötte. A férfi inni kezdett és ilyenkor még agresszívebb lett, többször is megverte, megütött őket, míg végül az anyja összeszedte a bátorságát és feljelentette. A férfi hat évet kapott, mert kiderült, hogy már büntetett előéletű és drogot is találtak a kocsijában. Liam és az anyja végre megszabadultak és boldogan éltek ketten tovább. Egyszer egy boltban voltak mikor egy fényképész felfigyelt Liam szépségére, de akkor még visszautasították az ajánlatát. Két hónappal később egy orvosi vizsgálat során kiderült, hogy az édesanyjának mellrákja van. Persze nem volt pénzük a kemoterápiára, és már azt hitték vége van. Liam viszont felkereste azt a fényképészt és elfogadta az ajánlatát, mert tudta, hogy a fotózással elég pénzt szerezhet, ha nagyon jól csinálja. És így is lett. Pár hónap múlva az édesanyja megkaphatta az első kezelést, a fiú pedig továbbra is keményen dolgozik, hogy mindenük meglegyen. Az édesanyja nem dolgozhatott tovább, így most ő gondoskodik róla, de egyáltalán nem bánja. Az a legfontosabb számára, hogy végre nyugodtan éljenek, boldogan, viszont nem egyszerű, mert a rákból nem egykönnyen lehet felépülni.

Hobby: fantázia könyvek, portrérajzolás, sétáltatni a kutyáját

Foglalkozás: fotómodell, reklámarc

Extrák: Nem volt még párkapcsolata, furcsa mód nem is gondolkodott még rajta. Persze tisztában van a testiséggel, de nem gondolkodik rajta. Van egy Golden Retriever kutyája, akit Mickey-nak hív. Saját kis kertes házban lakik, mert az édesanyjának nyugalomra van szüksége és Liam-et gyakran követik riporterek, lesifotósok.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 13.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 01:04:55
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2019. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).