Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Caino Reeves
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 155

Külső leírás: 195 centiméter magas, izmos, tetovált testel rendelkezik, ami már önmagában is sokakban félelmet kelt. Erre az érzésre csak rátesz egy nagy lapáttal a haja, amit két oldalon leborotvált és csak középen van egy fekete sáv, bár nagyon jól áll neki. Az arca férfias, gyakran körszakállat is növeszt, mikor milyen kedve van. A szemeitől az ember legszívesebben az világ végére rohanna, mert bárkire néz, mindig az abszolút dominanciát sugallja. Nem egészen emberi, mert egykor annyira átengedte magát a benne lakozó vadállatnak, hogy nem volt biztos az sem hogy visszatér. Az ajkai vékonyak, gyakran cinikus, vagy kárörvendő mosoly ül rajtuk. A ruhái olyanok, amiktől könnyen meg tud szabadulni, a legtöbbször egy izompóló és egy sötét farmer. Alsónadrágot nem hord, nem szeret vele vacakolni. Elengedhetetlen kiegészítő a napszemüveg, nem fárad azzal, hogy kontaktlencsét vegyen, mert ha valaki meglátja a szemeit úgy sem hiszik hogy azok.

Jellem: Legalább olyan vad, mint a külseje is mutatja. Abszolút semmibe veszi az embereket és egyáltalán nem érdekli mi lesz velük. Szerinte túl gyengék ahhoz, hogy éljenek. Szadista örömét leli benne, ha mások nyomorúságát látja, nem segítene senkin, ha nem érdeke. Könnyen felhúzza magát, ha megkérdőjelezik a döntéseit, nem tűri el, hogy bármelyik embere is elrontson valamit. Nem riad vissza az öléstől sem, ami nincs a hasznára az szemét és abszolút érdektelen az irányukba. A fajtáját, vagy más vérállatokat valamilyen szinten tiszteli, de soha nem alázkodna meg senki előtt. Nem egy érzelmi analfabéta, de ha valaki a szerelmet emlegetné neki, meglenne az évszázados poénja. Nincsenek kötöttségei, barátai, nem alakít ki hosszú kapcsolatokat. Az embereket a kedve szerint használja, mint valami játékszereket, pótolható árucikkeknek tartja őket.

Élettörténet: Fogalma sincs kik a szülei, vagy hogy hol született, mert nem emlékszik semmire. Azt sem tudja pontosan mennyi idős lehet, mert onnan számolja az éveit amióta meztelenül felébredt egy sírgödörben egy jó nagy ütéssel a fején. Semmit nem tudott magáról, mindössze egy erszény aranypénz volt mellette, egy fegyver és egy aranymedál, amiben egy fiatal nő festett képe volt, aki a szemeiből ítélve szintén vérállat. Ezek még ma is megvannak neki. Hiába keresett válaszokat ez idáig nem talált. Egy ideig napról napra élt, járta a világot kereste a nőt a képen, de nem talált semmit és senkit aki ismerné őt, ezért végül belefáradt és abbahagyta. Brazíliában, Rio de Janeiroban él, különféle mocskos üzletekkel foglalkozik. Körülbelül nyolcvan éve megtalálta a párját egy emberben, vonzódást érzett iránta, de nem akart kötődni hozzá ezért abban a percben megölte, hogy felismerte. Hamar megtalálta a helyét az alvilági üzletek terén, már nem is érdekli, hogy ki volt mielőtt felébredt.

Hobby: küzdősportok, szex, drogok, gyors és extrém kocsik

Foglalkozás: embercsempész, illegális ketrecharcok szervezése

Extrák: Csak és kizárólag fiúkkal szexel, fétise a hosszabb haj. Már csak a látványa is felizgatja. Szinte soha nem választ magának rövid hajú partnert, nem tetszenek neki. Caino egy vérpárduc: akármikor párduccá változhat, de az átlagos párducnál valamivel nagyobb. A sérülései gyorsan gyógyulnak, de „allergiás” az ezüstre. Nem hal meg tőle, csak ha jó adagot pumpálnának a szívébe, egyébként pedig csak égeti a bőrét. Néha szüksége van nyers húsra, olyankor őserdőben vadászik. A drog és az alkohol enyhébben hat rá, mint egy emberre, ő csupán ellazul tőle, de teljesen tudatánál van. A teste természetes hőmérséklete 38 fok, nagyon nehezen hűl le. A közelében megérzi, ha egy ember vágyat érez, dühös, vagy fél, mert az ő érzékeny szaglásának minden erős érzelem jellegzetes illatot áraszt. A harapása teliholdkor fertőző.***Foglalt.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 13.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 01:05:20
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).