Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Shiki Onigiri
Kategória: Yaoi
Feltöltő: AngelBloodDestinyy

Kor: 23

Külső leírás: Shiki egy igazán jóképű fiú, és az embernek elég csak rápillantania, egyből látszik, hogy ő ezt tudja is magáról. Nem nagyon szembetűnően beképzelt, inkább csak tisztában van az adottságaival, amiket ha úgy adódik ki is használ. Testalkata formás, a kellő helyeken finoman kidolgozott izmokkal rendelkezik, viszont vékony dereka miatt kissé nőies vonala is van. Arca igazán egyedi, amolyan könnyen megjegyezhető típus, ezt pedig segíti nem mindennapi hajszíne és fazonja. Elöl 1-2 tincs hosszabbra meg van hagyva, míg a többi helyen álláig ér, az egész pedig nem túl rikító lila színben pompázik. Telt ajkakkal rendelkezik, bennük két piercing található, eme csábító tulajdonságuk kiemelése érdekében, szemei enyhén mandulavágásúak, füstös szürke színűek, egy kis lila beütéssel, ennek köszönhetően esett éppen a lila hajra választása. Öltözködése sem éppen mindennapi, szereti a kényelmes cuccokat, ugyanakkor nem szokatlan nála a különös színösszeállítás, illetve 1-2 női ruhadarab is megtalálható a szekrényében, szerinte ezek jobban kiemelik az alakját. Ezenkívül szereti a testékszereket is, fülbevalókat, karkötőket, nyakláncokat stb, mindig meg is található rajta pár.

Jellem: Egy igazán nyitott és barátságos fiúról beszélünk esetében, aki egy filozófia szerint él és cselekszik már fiatal kora óta: Ami nem más, minthogy mindenki egyedi, és mindenkiben van valami szép, amiért szeretni lehet. Egészen kis kora óta arra törekszik, hogy kilógjon a sorból, és maga köré is az ilyen embereket „gyűjtötte” szívesen, akik valamivel teljesen egyediek voltak. Ennek alapján igazi optimista természet, aki igyekszik mindenben és mindenkiben meglátni a jót, és akkor sem adja fel, amikor reménytelennek tűnik a helyzet. Kitartása, és törekvése a kitűzött céljai felé példás, e miatt nehezen lehet lebeszélni bármiről is, amit a fejébe vesz, bár ha valakinek nyomós érvei vannak, azt meghallgatja, és fontolóra is veszi, de legtöbbször mindig kitart a mellett, amit ő jónak gondol. Alapjába véve teljesen életvidám személyiség, nyitott az újra és a változatosságra, nem létezik olyan dolog, amit ő ne próbálna ki. Szexuális beállítottsága is ezt a nyitottságot tükrözi, neki mindegy az illető neme vagy kora, szórakozzon vele jól, és ennyi. Meggyőződése, hogy azért élünk, hogy jól érezzük magunkat, ezért a konfliktushelyzeteket nagy ívben kerüli, gyakorta csak besöpri a szőnyeg alá a problémát, mondván ha nem foglalkozik vele, ott sincs. Kissé gyermeki természete miatt hajlamos elkapkodni a döntéseit, de meglepő módon ezek a legtöbbször jól is sülnek el. Shiki igazi ösztönlény, mindig azt teszi amihez épp kedve támad, és igazán független is, nem túlzottan szereti a kötöttségeket. Kapcsolatok terén híve az egyéjszakás kalandoknak, de képes lekötni is magát, ha az illető igazán elnyeri szerelmét, és meghagyja neki azt a teret, amire szüksége van. Ha valakit igazán megszeret azzal igazán ragaszkodó tud lenni, érzelmeit pedig sosem fél kimutatni. Shiki egy igazi energiabomba, tipikusan az az ember, akiket a reklámokban látunk, hogy még reggel is olyan friss, mint a harmat. Jókedve szinte lankadatlan, ha az ember őt figyeli, akaratlanul is egy madárcsicsergős napfelkelte jut eszébe róla. Imád nevetni, és barátait, ismerőseit megnevettetni, amit gyakran meg is tesz. Imád másoknak örömet okozni, hiszen ezzel saját magának is jót tesz, akkor a legboldogabb, amikor szeretteit boldognak láthatja. Ha mindez nem lenne elég, a sors egy jó nagy adag kreativitással is megáldotta őt, aminek köszönhetően szinte minden művészeti ágban kimagasló teljesítménnyel operál.

Élettörténet: Shiki egyke volt, ami jellemén valahol meg is látszik. Mindig ő volt a középpontban, ami az óta sem sokat változott. Szülei, koruk ellenére nagyon fiatalosan, és szabadszelleműen nevelték fiúkat, bár mit is várhatnánk egy hippi pártól. Attól függetlenül, hogy sosem voltak túl gazdagok, egész élete ebben a szabadelvű, szeretetteljes környezetben telt, aminek segítségével művészi hajlamait teljesen szabadon kamatoztathatta, és volt rá bőven ideje és tere, hogy teljesen tisztában legyen saját identitásával. Gimis korában művészeti egyetemre ment, ahol első sorban rajzzal és festészettel foglalkozott, ám e mellett írt, fotózott, és zenélt is. Mindig ő volt a „menő srác” aki mindig ott volt minden buliba, ha valami slamasztika volt, akkor pedig mindenki biztosra vehette, hogy ő nyakig benne volt. Ám e mellett rá fel is néztek, hiszen nem csak egy üres fejű szépfiú volt a sok közül. Tehetségének köszönhetően, már 16 éves korában berobbant a köztudatba, mint rajz- és festőművész, aminek köszönhetően később már a munkája miatt sem kellett aggódnia. Művei az óta világhírűek lettek, ennek köszönhetően 1-2 festményének eladásával eltengődik jó pár évig. Nem sokan tudnak róla, de ezen művei mellett pár könyvet is kiadott már, természetesen álnéven, és egy verseskötete is megjelent már.

Hobby: írás, zenélés, bulizás, flörtölés, lakberendezés, olvasás, fotózás

Foglalkozás: Rajz-, és festőművész, író

Extrák: Van egy szavannamacskája~ Titokban eljár a könyvei rajongói által szervezett találkozókra, szintén lelkes rajongónak kiadva magát~ Egy gyönörű és hatalmas lakásban él, amelynek padlótól a plafonig érő ablakai egyenesen a tengerre néznek~ Tud zongorázni, gitározni és énekelni is~ A japánon kívül anyanyelvi szinten beszél angolul, németül és franciául~ Biszex~ Szüleit gyakran látogatja~ Eddig csak 2 komoly kapcsolata volt~ Vegetáriánus~

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 06. 12.

Módosítva: 2015. 07. 01. 23:00:48
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).