Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Raven
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Lureka

Kor: 20

Külső leírás: Nincs 180 centi de nem sok híja van, bár nem a magassága az ami elsőre feltűnő. Öltözködése és haja sokkal jellegzetesebb. Természetes sötétvörös tincseit csak ritkán vágja le, általában, ha már zavaróan hosszú, viszont akkor egészen rövidre. Így viszont állandóan kócos, kicsit tépett a haja, de őt nem zavarja. Legalább illik a stílusához. Acélkék átható tekintete van, amit a vörös tincsek még jobban kiemelnek – már ha van elég fény, hogy látszódjon a kontraszt.. –. Bár arca finom vonású, elég egy mondat tőle, vagy látni a gyilkos tekintetét és már is érezhető, hogy nem egy kisgyerekkel van dolgunk. Teste izmos, szálkás, amit a hosszú évek és a folytonos harc edzett és tartja kondiban a mai napig is. Nagyon mozgékony és erős is. Jó nem egy igazi kétajtós verő ember, de jobb ha tartod a 10 méteres távolságot, ha fejébe veszi, hogy szétver. Ruhatára.. hát.. nincs igazán. Váltás nadrág és két váltás póló, bakancs, mellé szinte állandó jelleggel a farmerdzseki, amire ő maga varrta a neki tetsző szimbólumokat, matricákat, amit akart. Kiegészítők.. nos elsősorban kések több méretben és több helyen elrejtve. Fegyver nélkül sosem lehet látni. Ezen kívül van egy fekete láncos nyaklánca és hozzá karkötő, amit még a bandával szerzett régen. Igaz állandó jelleggel csak a karkötőt használja, hogy ne legyen hangos amikor fut, de a nyaklánc is mindig nála van.

Jellem: Előbb üt aztán kérdez, és ha nem a megfelelő választ kapja újra üt. A kérdés az, hogy mi a megfelelő válasz neki..? Senki sem találkozna szívesen vele egy kihalt utcán lőfegyver nélkül, bár néha még lőfegyver sem sok segítség, ha meg akar ölni. Nincs túl mély és sokrétegű érzelmi világa, de ilyen világban kinek lehet? Gond nélkül vágja bárki nyakába a kését, vagy lövi hátba, ha úgy adódik, és lelkiismerete szó nélkül hagyja ezt. Őt is bárki lelőné ugyan így, mint egy kutyát. Sőt.. a kutyáknak legalább a szemébe néznének, mert hasznos megkeresi a hozzá hasonlókat. De Raven.. egy Senki. Mint az összes többi hozzá hasonló. Tele van dühvel és fájdalommal, amit általában verekedéssel vezet le. Bunkó, érzéketlen, egyesek kegyetlennek is mondják, bár ez nem teljesen igaz. Ő nem kínozna meg senkit, egyszerűen csak megöli és kész. El van intézve. Minden problémát hasonló mentalitással oldja meg. Inkább leveri/szétveri a problémát vagy a zavaró tényezőt, ahelyett, hogy finoman óvatosan kezelné a dolgokat. „Ha ők bántanak, én miért ne üssek vissza?” – szokta kérdezi oly sokszor másoktól és magától is. Vad, temperamentumos és inkább spontán mint átgondolt. Gyakran improvizál, de általában ennek köszönhetően szokta túlélni a nagyobb balhékat. Igaz utána mindig romok és hullák maradnak, de ez van. Könnyen dühíthető, bár tudja magát kontrollálni is, ha nagyon muszáj. De csak valami nagyon fontos indok miatt hajlandó vissza fogni dühét és gyilkolási kényszerét, egyébként… Reménykedj, hogy le tudod lőni, mielőtt túl közel érne a késeivel…

Élettörténet: A háború kitörése után 5-6 évvel született. Ebben nőtt fel, és már gyerekként olyan szörnyűségeket kellett látnia és megélnie, ami még egy felnőttet is megviselne. 5 éves kora óta mindennap menekültek és vándoroltak. Erdőről-erdőre, városról-városra. Apját besorozták és évek óta nem hallottak felőle. Bátyja és anyja vigyázott rá, megtanítva mindent amit tudtak, de főként az önvédelemre koncentráltak. 6-7 évesen ilyesmit tanulni és vándorolni.. Mondjuk úgy, hogy a gyerekszoba Raven-nek nem adatott meg. Bár bátyjával néha játszottak, de akkor sem engedhették el magukat teljesen. Majd meglepő módon született egy kishúguk.. Raven akkor még nem tudta bátyja miért nem kedveli a kislányt, csak később jött rá, hogy anyja félre lépett, de ez azóta sem érdekli. Imádta a kishúgát és rá is úgy vigyáztak, mintha igazi testvérek lennének. Hosszú évek teltek el így, de sajnos őket is utolérte a háború.. 12 éves volt, amikor egy csapat katona támadt rájuk. Egy elhagyatott faházban szálltak meg, amikor hangos ordibálással megtámadták őket. Bátyja dobta ki az ablakon, hogy megmentse, de a húgát már nem bírta utána vetni. Hátba lőtték. Raven rémülten mászott vissza az ablakhoz, amikor anyja sikolyát hallotta, de azóta is bánja a döntését. A látvány beleégett az ágyába, és remegve menekült el. Maga sem tudja meddig futott, csak azon kapta magát, hogy egy elhagyatott városban van. Végül elbújt az egyik roskadozó házban és némán sírt egész éjjel. Utána… megpróbált felejteni. Régi nevét hátrahagyta és felvette a Raven nevet, de ezt is titkolta mindenki elől. Bizalmatlan és vad lett, de a következő évek még jobban megedzették. Fegyvereket szerzet és az élete árán tanult harcolni. Mozgékony és erős lett, de belül… sivár. Mint egy felégetett búzamező. Bár a banda egy kicsit javított ezen az antiszociális kemény jellemén, de még mindig elég durva és erőszakos. Gyűlöli a világot amiben élnie kell, de meghalni sem akar..

Hobby: nincs

Foglalkozás: lázadó

Extrák: Disztópikus világ. Az áram egyik pillanatról a másikra megszűnt létezni, és mivel nem találtak jó magyarázatot egymást hibáztatva háború tört ki az országok között. Először csak a katonák haltak a frontvonalakon, de a végére a városokba is begyűrűzött az erőszak. Az évtizedek óta tart a háború és lassan már senki sem tudja ki ellen harcol és miért kell megölnie valakit. A katonák csupán parancsot teljesítenek, a civilek védekeznek. Tudják, hogy köze van a sötétséghez és az áramhoz, de konkrét okot nem tudnak mondani. Lassan már azt sem tudják miért csinálják, csupán ebbe születtek és ezt viszik tovább.*** A háború ellen lázadó fiatalok többsége bandákba verődött, és próbálnak harcolni a háború ellen. Erőszakkal persze… A katonák potenciális ellenségek, de másokat is megtámadnak, ha veszélyesnek tartják. De ők alapvetően nem veszélyesek, csak élni akarnak, és védeni az életterüket. Ezért ha rájuk támadnak védekeznek. Igaz bármilyen eszközt bevetnek a védelmük érdekében, de ők csak védekeznek. Nem lőnek le mindenkit, mint a katonák, de elég egy apró ok is, hogy fegyverhez nyúlva védjék magukat. Raven is az egyik ilyen banda tagja. *** Vannak lőfegyvere is, de ezt csak végszükség esetén használja, mivel nem dúskálnak golyóban és pisztolyokban. De egy pisztolyt mindig tart magánál, megtöltve, ha kellene esetleg. *** Van egy tetoválás a jobb vállán ami a nyakára is kiterjed, és a bal karján. Ezeket a bandában csinálta, és tudatlan szemnek nonfiguratív ábrák, de számukra pontos jelentést hordoznak. *** Nagyon kevesen tudják a nevét, mivel nem szokott bemutatkozni. Általában elintézi avval, hogy „lényegtelen” vagy „senki” ha a nevét kérdezik. A bandában is csak a közelebbi barátai tudják a nevét a többiek csak Vörösnek hívják, ha akarnak tőle valamit.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 06. 12.

Módosítva: 2014. 06. 11. 21:18:42
Módosította: Lureka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).