Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Alex Moore
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Yuno*

Kor: 17

Külső leírás: Rövid, elől kicsit hosszabbra hagyott, barna haja van. Szemei feltűnően világosak, az ember nem tud, nem elveszni gyönyörű tekintetében, szinte megbabonáz velük. Arcvonala tökéletes, szemöldöke mintha csak egy profibb kozmetikus kezei közül került volna ki, pedig ő nem él ilyen dolgokkal. Ajkai nem túl vastagak, de nem is cérna vékonyak, alsóbb ajka dúsabb, míg felső ajka kicsit vékonyabb, tökéletes csókos száját látva sok nő elolvad és a szálkásan izmos karok közé kívánkozik, csak egyetlen egy csókért. Teste nem kidolgozott, lapos hasa van, amin nagyon halványan látszanak csak a kockák, de még így is azt mondhatjuk, hogy gyönyörű teste van. Egyetlen „hibája” talán a magassága épphogy nem éri el a 170 cm-et így a langaléta osztálytársai között sokszor elveszik, de még így is feltűnő személyiség. Napi ruházata általában egyszerű, de tudja mi áll jó neki és aszerint is öltözködik. Szereti az ingeket és a csőszárú nadrágokat , és persze amin ott fityeg méteres betűkkel a márka és látszik hogy hihetetlen sok pénzbe került.

Jellem: Személyisége eléggé érdekes míg (a ruháit nem nézve) a külseje egy szerény belsőt takarna, az embereknek egy beképzelt majmot ad és jó páran azt hiszik, hogy ő csak egy bunkó paraszt akinek a feneke alá pakolják a méreg drága kocsit és ráaggatják a szintén méreg drága ruhákat. Részben igaz, részben nem. Rettentően félénk, ha valaki olyannal beszélget, aki érdekli őt, ez a srác aki mások előtt rettentően nagy szájú, fülét-farkát behúzva nyüszög ha egy olyan ember áll előtte. Egyáltalán nem szereti hogy feltűnősködik, de csak így tudja túlélni az iskolai életet. Ezenkívül nagyon fontos számára a külső, bár nem képes drasztikusabb lépéseket megtenni azért hogy jól nézzen ki. (nem festi a haját, nem is nagyon ápolja és kozmetikushoz se jár) Úgy van vele, hogy minden este rendesen megtisztálkodik és hála a kiváló génjeinek ez be is válik nála. Szüleivel nagyon tisztelettudó, tisztában van vele hogy mindent nekik köszönhet, habár a szülei nem igazán foglalkoznak vele a munka és a saját életük miatt. Legtitkosabb álma egy normális család, nem az a csöpögős fajta, hanem szeretne néha elmenni focizni az apjával, az anyja főztjét enni egy családi vacsora keretein belül. Sose tudta megtapasztalni milyen is egy igazi család, csak másoknál látta milyen is ez.

Élettörténet: Apja egy hírneves cégnél dolgozik így hát enyhén szólva is dől a lóvé a családba. Az anyja sohase volt az a tipikus tv anyucika, a bejárónő főz és takarít helyette és leginkább a munkájával vagy a barátnőivel és azoknak a gondjaikkal van elfoglalva. Alexnek mindig is egyedül kellett megdolgoznia saját lelki gondjaival, míg minden játékot vagy cuccot megkapott, amire csak vágyott addig egy szerető családról álmodni se mert, nem tudta/tudja milyen is az… Jól tanult általános iskolában és most a gimiben is remekel, és bár igaz barátai nincsenek mégis sok kedves emléke van. Még általánosban volt egy nagyon jó fiú barátja, Oliver. Sülve-főve együtt voltak de Oli családja végül elköltözött mielőtt még elkezdték volna a Gimit, így Alex teljesen egyedül maradt a sok képmutató baráttal.

Hobby: olvasás, tanulás

Foglalkozás: tanuló

Extrák: *UKE*

Képinfo: nem saját (http://fc05.deviantart.net/fs70/i/2011/253/7/5/nice_boy_by_lenap-d48mc9b.jpg)

Engedélyezve: 2014. 06. 09.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).