Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Alexander Woodstock
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Misa-Misa

Kor: 21

Külső leírás: A modellekhez képest kissé alacsonynak számít 177 centiméterével, de még éppen csak belefér a mércébe. Hosszú lábaival kecsesen jár a kifutón a rondábbnál rondábbnak tartott általa nevezett „göncökben” és undorító sminkben. Mindig is jobban szerette a címlapokat, magazinfotózásokat, ahol az előnyösségeit hangsúlyozzák ki, mint például gyönyörű, szálkás felsőteste, kocka hasa vagy pedig szédítő, kellemesen izmos bicepsze. Sokan őrültnek nézik, mikor sminkeli magát, de egyszerűen nem tud nélküle élni. Az alapozó, púder, szemceruza hármas mindig megtalálható a kis batyujában, amit mindenhová magával cipel és nem kihagyható, hogy ugyan az a féle táska meg van neki legalább hat színben, hogy mindig passzoljon az aznapi ruhájához. Őrülten divatmániás, de csak a „jó” fajta divatot követi és nem úgy, ahogy a kifutón szokás. Szeret ötvözni, kombinálni stílusokat hogy végre feltalálja magát.

Jellem: Régebben sokkal viccesebb és jobbkedvűnek ismerhette meg a nagyérdemű, viszont mára ebből csak a töredéke maradt meg. Persze, szokott viccelődni és nevetni, de kevesebb életkedvvel, a munkáját is sokkal komolyabban veszi. Mivel komolyan veszi a munkáját, legyen az bármennyire is mocskos és erkölcstelen, nem bírhatja, ha megzavarják benne kiváltképpen, ha azt az exe csinálja. Mikor forgatás közben elkezd röhögni vagy beszélgetni a kameramannal, legszívesebben ledobná magáról és úgy meg adná a magáét neki, hogy egész hónapban nem tudna járni. Egész jól kijön a munkatársaival, gyakran mennek el iszogatni vagy kibeszélni az újoncokat, kívül állóbbakat. Igen, néha elég gonosz személyiség tud lenni, de ezt is csak azért csinálja, mert Anthony-ra haragszik. Nem ismeri be, hogy az ő hibája lenne a szakításuk.

Élettörténet: Szinte az egész família a rendőri rétegben dolgozott, így eleinte a fiúkra is ezt akarták kényszeríteni, de aztán a sorozatos visszautasítások Alexandertől rákényszerítették őket, hogy lemondjanak a tervükről. Látták, fiúk mennyire el tud merülni a zenében, és hogy milyen ügyes kézzel bánik az elektronikával így már csak sóhajtottak egyet, mikor bejelentette, hogy hangtechnikusként folytatja középiskolában a tanulmányait. Később húga államigazgatásra ment, bátyja pedig rendőr akadémiára jelentkezett. Mindig is érezte, hogy valami hiányzik az életéből, de hogy mi, azt Anthony-val tapasztalta meg. A meleg, ölelő érzés, a becézgető csókok, a testiség és a vad érzelmek, amik éjjelente ébredtek fel bennük. Ezután jött az a bizonyos dolog. Párja nagy örülve jött haza, hogy új munkát szerzett magának és azok után alig láthatták egymást. Újra fekete lyuk keletkezett benne, de legalább közeledett az évfordulójuk, úgy gondolta, legalább azt a napot együtt tölthetik, de nem így lett. Azon vette észe magát, hogy egy bárban ül és iszogatja a martinit, majd a következő pillanatban egy idegen, vele egykorú ágyában akrobatáznak. Persze, nem lenne igazi móka, ha akkori párja egy haverja nem lett volna ott a buliban, aki elmesélte az ott történteket. Ekkor történt meg az, aminek meg kellett történnie, elváltak az útjaik. Alexander úgy gondolta, hogy jobb, ha valamivel elterhelheti a gondolatait és kitöltheti az űrt magában, ezért ágyról ágyra járkált a férfiak ágyában néhány hónapon keresztül, amikor aztán egy pornó producerhez nem került egy nap. Az felajánlott a cégénél egy állást amit kis habozás után elfogadott. Végül is, jobb pénzt is kapni érte, mint csak úgy csinálni. Ott találkozott ismét újra a pár, akit azóta is a „csodapárnak” emlegetnek a szakmában.

Hobby: zenehallgatás

Foglalkozás: pornó színész, hangtechnikus, modell

Extrák: Melegpornós //A forgatásokon, fotózásokon kívül mindenhol csak fülhallgatót látni rajta, képes teljesen belemélyedni a zenébe // Bár a párkapcsolatokban szeret vezetni, az ágyban sokkal jobban szereti az alárendeltséget. // Uni.

Képinfo: MarinaWoo94 (http://marinawoo94.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2014. 06. 09.

Módosítva: 2014. 06. 09. 17:26:29
Módosította: Misa-Misa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).