Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Hódító Argos
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 26

Külső leírás: Nagyon magas és erős testalkatú férfi, izmai szépen domborodnak a napbarnított bőre alatt. Ugyanakkor mégis fürge, gyorsan mozog a nehéz fegyverek ellenére is. A testét több helyen hegek borítják, nem minden csatát sikerült sérülés nélkül túlélnie, ezek a sebhelyek viszont csak a bátorságát bizonyítják. A haja sötétbarna, a lapockájáig ér. Az arca férfias, érzéki mégis szigorú és parancsoló. Olykor borostás, de nem növeszt szakállt. Az orra egyenes, a szemei borostyánszínűek és sötét, sűrű szempillák keretezik. Érzelmeket ritkán tükröz, nem engedi meg magának, hogy bárki is érzőnek lássa, hisz rettenthetetlen férfi hírében áll. Az ajkai vékonyak, arányos az arca többi részéhez. Az otthonában sötét színű khitónt vagy himationt visel, csatában pácélt és fegyverzetet. Mindig magánál hord egy tőrt.

Jellem: Kemény, kérlelhetetlen, harcban edzett férfi. Az akarata megtörhetetlen és mindig tudja mikor mit tegyen. Irányító jellem, a vérében van az uralkodás. Minden döntést megfontol, bár gyakran ő maga kezdeményez háborút, ha a hataloméhsége arra sarkallja, hogy egy új területet nyerjen el. Argos soha nem ült a babérjain élvezve a gazdagságot, hisz elsősorban katona, csak azután király. Továbbra is a katonái között gyakorlatozik, hogy mindeg felkészült legyen bármire. Nem kínozza az alattvalóit, viszonylag jól élnek, hisz az országuk gazdag, de a királyuktól mégis sokan félnek, a rabszolgák pedig rettegnek tőle. A katonáival tisztelettel bánik, nem vagyon, hanem érdem szerint ad kegyeket nekik. Férfiként nem veti meg a testi gyönyöröket, nőkkel és fiúkkal is egyaránt tölti az idejét. Az ünnepségeken, vacsorákon már megszokott a szajhák jelenléte, gyakran orgiába torkollik az ünneplés, bár Agros ezekben nem vesz részt. Birtokló jelleme nem engedné, hogy más is hozzáérjen ahhoz, ami az övé.

Élettörténet: Görögországban, Küréniában született a király elsőszülött fiaként. Az apja kegyetlen ember volt, ezért szeretetet sosem kapott, nem ismert gyengédséget, gondoskodást. Hat évesen katonai táborba került, ahol tizennyolc éves koráig tartózkodott volna, de amikor tizenhét éves lett az apja meghalt egy háborúban. Argos azonnal hazatért és elfoglalta a trónt, de a szomszédos városok azt hitték egy fiatal kölyök nem lesz ellenfél és letaszíthatják a trónról. Hamar rájöttek, hogy tévedtek. A katonák mind Argos mögé álltak, aki a tizenegy év alatt szinte legyőzhetetlen harcossá vált. Elfoglalta a támadó városokat, a királyaikat kivégeztette. Ezt látva a többi kisebb városállam megrettent és szövetséget ajánlott az új királynak, aki pontosan tudta, hogy egy szövetséges csak egy újabb ellenfél aki jelenleg nem akar támadni, ezért erősebb köteléket alakított ki. Nőül vette a hercegnőt, akitől született egy fia és egy lánya, de a harmadik gyermekük születésénél meghalt. Később további három felesége is volt, de már mindegyikük halott. Egy öngyilkos lett, mert gyűlölte őt, a második megszökött tőle és szökés közben ölték meg, a harmadikat pedig Argos maga ölte meg, mert rájött, hogy az asszony meg akarja mérgezni. Öt gyermeke van, akikre büszke is, de nincs szoros érzelmi kapcsolat közöttük. A három lányának mindene megvan, amit csak kérnek a két fiát pedig ő maga tanítja harcolni.

Hobby: harc, ünnepségek, testi gyönyörök élvezése, lovaglás, vadászatok

Foglalkozás: király, harcos

Extrák: Az egész országban kegyetlen és könyörtelen férfi hírében áll, ami ugyan nincs így, hisz nem leli örömét a gyilkolásban, de nem cáfolja meg a híresztelést, ami inkább az apja hagyatéka, aki örömmel gyilkolt meg bárkit. A tőle való rettegés is főleg kitalációkból ered. Kultúrájukban elfogadott a férfiak testi szerelme, tehát nem titkolja, hogy az ilyen élvezeteknek is hódol. A legtöbb göröggel ellentétben nem hisz az istenekben, nem fohászkodik nem jár templomba. A kardja az amiben hisz és önmaga. ***Történelmi szerepjátékhoz, I.e. 7-8 század.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 06. 08.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).