Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Xiu Minseok
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Yuno*

Kor: 16

Külső leírás: Sűrű, fényes és dús fekete haj keretezi kicsit lányos arcát. Hatalmas fekete gomb szemei, formás orra és vörös kissé dús ajkai vannak. Alacsony, vékony termetű törékeny srác, sokszor piszkálták is lányos termete miatt. Bőre természetesen fehér koreai létére, sok lány irigykedik is rá emiatt. Viszont a bőre nagyon érzékeny, könnyen leég ezért nyáron szinte bujkálnia kell a nap elől, ha valaki hozzáér picit erősebben azonnal kipirosodik a bőre, és legyen akár egy kis apróság ami félreérthető ő rögtön el is pirul. Az egész srác kicsit olyan mintha lánynak született volna csak éppen egy nem túl kicsi csomagocska a lába közé tévedt miközben anyja terhes volt vele. Lehet hogy nem tökéletes, de ezek ellenére nagyon sokat mosolyog ami nagyon jól áll neki, szemfogai kicsit kiállnak és így amikor mosolyog nem tud az ember nem elmosolyodni ahogy ránéz, mandula szemecskéiből sugárzik a szeretet a kedvesség és az értelem, az egész lénye ártatlanságot sugároz.

Jellem: Nagyon kedves és tisztességes srác, nem mondhatjuk félénknek viszont nagyon könnyen zavarba lehet hozni. Érzékeny, könnyen elsírja magát ha szomorú dolgokat hall vagy lát, ezenkívül nagyon nincs hozzászokva a stresszhez így nem is kezeli jól. Megfontolt viszont ha egy kis akadályba ütközik könnyen felborul a megfontoltsága és ilyenkor könnyen kapkodni kezd. Bár nem kell fogni a kezét ha stresszelni kezd mindig ott kell lennie vele valakinek aki lenyugtatja. Xiu a piszkálódó személyeket leszámítva nagyon könnyen barátkozik, bár nagylelkűségét bárki, könnyen ki tudná használni, mert néha nagyon naiv tud lenni. Viszont tanul a saját hibái árán így kétszer ugyanaz a rossz dolog sohase történik meg vele, próbálja mindig a legjobbat kihozni önmagából.

Élettörténet: Édesapja neveli egyedül, mivel anyja meghalt mikor még kisebb volt. Anyja temetése után Japánba költöztek jobb állás lehetősége miatt, viszont sose feledkezett meg édesanyjáról, sokat beszélnek még mindig róla így könnyebb apjának és Xiunak is feldolgozni a dolgokat. Apja rendkívül tisztességes ember és a fiát is erre neveli, mindenben segíti őt amiben tudja, hogy jó élete legyen és boldog legyen. Bár szeretett felesége nélkül sok gondba ütközött fiával együtt mindent megoldottak. Egyedüli nagyobb hullámvölgyük az anyja halála után csak az volt mikor a cég ahol apja dolgozott becsődölt, de azóta nyitott egy virágüzletet ahol Xiu is besegít neki rendszeresen suli után.

Hobby: mangák, nyugati zene

Foglalkozás: tanuló, virágbolti eladó

Extrák: *UKE* A japán nyelv tökéletesen megy neki, bár az írásjelekkel gondban van de dolgozik serényen az ügyön, az angol abc viszont tökéletesen megy neki és írni és olvasni is tudja őket.

Képinfo: nem saját (http://lenap.deviantart.com/art/brother-132084335)

Engedélyezve: 2014. 06. 08.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).