Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Cecil Bordeaux (saját karakter)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: SmexyBLU

Kor: 19 év

Külső leírás: A haja épp csak vállig érő, szőke és göndör, amit nagyon utál. Sokszor rejti sapka alá, mert fél, hogy a szőkesége miatt hátrányosan megkülönböztetik. A szeme világoskék, a bőre sápadt. 172 cm magas és 62 kiló, a testalkata vékony, nem látszódnak az izmai. Szívesen hord sapkát, időjárástól függetlenül, nyáron fekete baseballsapkát, egyébként egy kék, kötött sapkát, amit mélyen a homlokába húz. Szereti a kényelmes, sportos ruhákat, amik nem akadályozzák a mozgásban. Általában egy kék, feltűrt ujjú melegítőfelsőt, és egy fekete, térdig érő melegítőnadrágot hord fehér zoknival és fekete futócipővel. Vastag, fekete keretes szódásüveg szemüvegét csak ritkán hordja, de anélkül nem lát jól. Az alkarját és a kézfejét fáslik takarják, ezzel fedi el a karján lévő vágások nyomait.

Jellem: Még a középiskola befejezése után sem tudta levetkőzni a félénkségét és a visszahúzódóságát; csendes típus, nagyobb tömegben kellemetlenül érzi magát. Nem szeret kezdeményezni, inkább szótlan megfigyelője, mint aktív résztvevője a beszélgetésneknek. Nagyon ragaszkodó, és bár nehezen teremt kapcsolatot, a barátaihoz mindig kedves és félti őket. Féltékeny, nem szereti, ha valaki jobb nála, de hiába erős benne a versenyszellem, a félénksége miatt ez nem tud érvényesülni. Könnyen zavarba lehet hozni, ilyenkor a hangja, ami egyébként sem túl mély, cincogássá vékonyul. A vékony hangja miatt Egérkének becézik, amit utál. Ügyetlen, rossz a célzóképessége, ellenben gyors észjárású és intelligens, de nem vág fel az eszével.

Élettörténet: Egy átlagos amerikai fiatalasszony és egy RED Spy egyetlen gyermeke, állampolgársága francia-amerikai. Egészen kiskora óta arra készült, hogy az apja nyomdokaiba lépve kém lesz belőle, de minden kiképzés és szülői támogatás ellenére is elbukott, így másik csapatba és másik posztra kényszerült. Az iskolai évei borzalmasak voltak, folyamatos zaklatásoknak volt kitéve a bátortalansága és a csendes természete miatt. Kapcsolata a félénksége miatt sosem volt, de nem is igazán érdeklődött se a lányok, se a fiúk iránt. Viszont ebben az időben ismerkedett meg a legjobb barátjával, akivel szöges ellentétek voltak; a srác a vakmerőségével és a nagyszájúságával mindig kihúzta őt a bajból. Tizennyolc éves korában, a középiskola után kezdett el dolgozni a csapatánál, miután a Spy alkalmassági vizsgáját nem tudta teljesíteni. A csapattársaival nem jön ki túl jól, és mivel nem csak szégyenlős, de ügyetlen is, ők sem közelednek hozzá jó szándékkal.

Hobby: Nincs

Foglalkozás: zsoldos katona, a Builders League United (BLU) Scout (Felderítő) pozícióban foglalkoztatja

Extrák: Fandom: Team Fortress 2, bár más játékot is szívesen vállalok vele; BLU Scout OC; nem beszél franciául; nem bírja a cigifüstöt; a kedvenc itala a Milky Way; szereti az édességet, különösen a nyalókát; gyűlöli a nevét, így a közeli ismerőseivel Cee-nek hívatja magát; születésnapja június 21., horoszkópja rák; Team Fortress 2 beli fegyverei: Repeszpusta, Kerge Tej, A Testápoló

Képinfo: Egy barátom készítette nekem ezt a fanartot, a kép az övé, a karakter a sajátom (http://greasy-robot.tumblr.com/)

Engedélyezve: 2014. 06. 08.

Módosítva: 2014. 06. 04. 14:41:58
Módosította: SmexyBLU

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).