Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Dr. Franken Stein
Kategória: Soul Eater
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 27

Külső leírás: elég magas termetű férfi, szálkás erős izmokkal, és hatalmas lélekenergiával. Őszes haja általában kócosan borzolódik feje körül, arcvonásai általában nyugodtak, kivéve mikor élveteg vigyor ül rajta egy-egy hóbort miatt. Bal szeme alatt varrás van, ami a saját magán való kísérletezés egyik nyoma. Szemüveget visel, ami jól is áll neki, fejéből egy hosszabb csavar áll ki, ami szokott néha állítgatni, tekergetni. Általában köpenyt hord, alatta farmert és garbót. Egész ruházatát a vágások és varrások stílusa jellemi (ahogy házát is). Gyakrabb láthatjuk őt forgószéken gurulni, mint besétálni egy-egy órára.

Jellem: Rá lehet azt mondani, hogy őrült tudós, akkor is, ha nem az igazi őrültség látszik rajta. Imád boncolni és ez által vizsgálni meg lényeket, ugyan így van a kísérletezésekkel. Jó harcos, ő az eddigi legjobb, aki az akadémián végzett. Ha hóbortjáról van szó, kegyetlen is tud lenni, humora is az. Jó a logikája, gyors felfogású, és általában mindenben jól informált, gyorsan tud következtetni ezért is jó harcos és stratéga. Képes a saját lélekenergiáját fegyver nélkül is kilökni és közelharcban alkalmazni.

Élettörténet: Shibusenben az akadémián arról is híres, hogy ő végzett a legjobb diákként eddig, és igazi tudós. Egyedül él egy összetákoltnak tűnő házban, ami nem kicsi, főleg hogy tele van minden féle műszerrel, a kísérletei miatt. Otthon és az akadémiát általában kedvenc görgős székével közlekedik, szokott vele néha nagyokat zakkanni is. Jelenleg ő tanítja az újoncokat az akadémián, és ha sok is a boncolásról szóló óra, mást is szokott tanítani. Anno Maka apjának ő volt a használója, de nem ő tette halálkaszává.

Hobby: tanítás, boncolás, vágyainak kiélése

Foglalkozás: tanár az akadémián / tudós

Extrák: Ezt még egyszer sem hangoztatta, de amióta látta Soult, Black Start és Kid-et harcolni, azaz egyik legnagyobb vágya, hogy Kid-en kísérletezzen. Sokat foglalkozik az akadémia ügyivel is, nem csak tanárként. Nagyon gyakran látható a szájában cigaretta, erős dohányos, szeret vele kis koponya füstöket fújni.

Engedélyezve: 2009. 12. 18.

Módosítva: 2010. 05. 12. 09:47:41
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).