Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jádian király
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 150

Külső leírás: 180 centiméter magas, ami a népe körében átlagosnak számít. Közepesen izmos testalkatú, annyira amennyire a kardforgatáshoz szüksége van. A bőre halvány barack árnyalatú, ránézésre olyan mint a porcelán, de ha hozzáérsz selymes meleg tapintású. Nincs semmi testi hibája sem sérülése, maga a megtestesült tökéletesség. A haja egészen a fenekéig ér, különleges világos levendula lila árnyalatú, és ugyanilyen színűek a szemei, az ajkai és a körmei is. Ez a természetes színük, mégsem hat furcsának, csupán különlegesnek. A szemhéjain aranyszínű festék van, hogy még inkább kiemelje az íriszei ragyogását. Az arca nemesi formákkal rendelkezek, de ezt kevesen láthatják, hisz mindig egy jáde maszkot visel, mert úgy véli nem akárki méltó arra, hogy az ő szépségét láthassa. A ruhái mind a legfinomabb selyemből készültek és nem is hordana semmi mást.

Jellem: Kiállhatatlan jelleme van, borzasztóan felszínes, mindenkit a külseje alapján ítél meg. Végtelenül hiú, amit csak tetéz az, hogy halhatatlanként örökké fiatal és gyönyörű marad. Nem kifejezetten kegyetlen, de tud olyan is lenni. Ha megsértik, ami ritkán fordul elő, gondolkodás nélkül szab ki büntetést. Gyűlöli, ha ellent mondanak neki. A csúnya embereket semmibe veszi, alantasnak tekinti őket, bár a népe szinte minden tagja természeténél fogva gyönyörű, mégis Jádian a legszebb. Finnyás ízlése van, csak a legjobb felel meg neki bármiről is van szó. Királyként is önmaga az első, de foglalkozik a királyság ügyeivel is hisz nem akarja soha elveszíteni vagy nyomorba dönteni. Szeretői terén talán a legválogatósabb, csak a tökéletes felel meg, ami az ő mércéjén igen magasan van.

Élettörténet: A Jáde királyságban született a király és a királyné elsőszülött fiaként. Testvérei nincsenek. Kiskorától kezdve a legjobb mesterek tanították mindenre, akármit kívánt megkapott és emiatt vált ilyen elkényeztetetté. Mikor elérte a századik életévét a szülei lemondtak a királyi címről a javára és visszavonultak, hogy nyugalomban élvezzék az életet. Jádian elég sok mindent változtatott ez alatt az ötven év alatt és a tökéletességre vágyó természete furcsa mód felvirágoztatta a királyságot, ami gazdagabb, mint valaha. Az erdőikben selyemhernyókat tenyésztenek, a kereskedőik a világ rengeteg tájára szállítják a finom anyagot és drágán eladják.

Hobby: hárfa, zongora, finom ételek, sétálás a kertjeiben, gyönyörködni a szeretőiben

Foglalkozás: A Jáde királyság uralkodója

Extrák: Mindig is a saját neme vonzotta, a nők sosem érdekelték. A Jáde maszkot nagyon ritkán veszi le, a népe körében pedig soha. A gőgössége miatt erről szinte senki nem tud, de valójában fél a mennydörgéstől és a villámtól, mert gyerekkorában a mellette sétáló dajkája belehalt a villámcsapásba.*** Seme és uke is lehet, partnertől függően.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 08. 17.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 01:18:50
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).