Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Takeda Kaiji
Kategória: Fantasy
Feltöltő: yoshizawa

Kor: 22

Külső leírás: 180 cm magas fiú, aki kortársaihoz képest talán túlságosan is sovány, még annak ellenére is, hogy mindig rendesen eszik. Rövid, fekete tincsei közül egy pár mindig sötétbarna szemébe lóg, bár ez őt nem zavarja. A jobb fülében lévő fülbevalóját 20 éves korában csináltatta, és azóta hordja is. Ennek színe is sötét, hiszen nem szereti a világos holmikat. Világos ruhát, és cipőt csak akkor vesz fel, ha azon szakadás, vagy lyuk van. Máskülönben semmiképp. Bár… Ebben anyja támogatja is, hiszen nem szívesen venne neki új ruhát, olcsóbban kijön, ha testvéreiében járatja.

Jellem: Csendes, magába zárkózott srác, aki szinte kivétel nélkül minden hiba miatt önmagát vádolja. A legnagyobb szerencsétlenségnek azt tartja, hogy megszületett, hiszen, ha ő nem lenne, úgy érzi, anyjáék is boldogabbak lennének. Amit tud, megtesz testvéreiért, és anyjáért, hogy viszonozza azt, hogy ott él, kezdve azzal, hogy habár ő a legfiatalabb, mégis munkát vállalt inkább egy főiskola helyett, hogy testvérei tanulhassanak.

Élettörténet: 2 éves volt még akkor, amikor anyját, őt, és még 3 idősebb testvérét az apja egyedül hagyta, csak azért, mert úgy érezte, az asszony megcsalta őt. Tény és való, Kaiji egyik szülőjére, vagy testvérére sem hasonlít, se arcra, se hajszínre, de attól még nem történt félrelépés, ő is a család teljes jogú tagja. Vagyis annak kéne lennie… Ehelyett úgy kezelik, mint valami koloncot, szeretetét nem is viszonozzák, főleg amióta kiderült róla, hogy csak a férfiakat szereti.

Hobby: Ülni egy sarokban, vagy egy sikátorban, és nem csinálni semmit, csak merengni azon, hol lehet az édesapjuk, merre kéne elindulnia azért, hogy hazahozza őt családjának.

Foglalkozás: Most épp egy gyorsétteremben felszolgáló.

Extrák: Nincs, legalábbis nem tud róla, hogy lenne.

Engedélyezve: 2010. 09. 10.
2010. 12. 22.

Módosítva: 2010. 12. 22. 19:47:55
Módosította: yoshizawa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).