Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Adrian
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 19-nek tűnik, de valójában 34

Külső leírás: 170 körüli magas, vékony, sápadt, hisz sosem éri napfény. A bőre finom puha, egy apró anyajegyet leszámítva a bal lapockáján a teste teljesen hibátlan. A haja sötétbarna, egyenes tincsekben omlik alá a hátán, egészen a csípőjéig. Az arca lágy vonalú, arányos és gyönyörű, amit sűrű pilláktól árnyékolt, melegbarna szemei, puha, halvány színű ajkai és egyenes orra tesznek teljessé. Ő azonban mindezek ellenére is azt hiszi, hogy csúnya a teste, mert a gazdája mindig kritizálta, csak hogy ezzel is kínozza. Most megszabadult ugyan a vámpírtól, így a külseje nem is foglalkoztatja többé, de önbizalma az továbbra sincs. A jobb bokáján van egy rubintköves aranylánc ami fogsága idején olyan volt számára, mint egy nyakörv. Gyűlöli, de nem tudja levenni, mert a gazdája úgy készíttette el, hogy ne lehessen eltépni. Ruhák terén abszolút tanácstalan. Nem ért hozzá mit mivel lenne jó hordani, ezért néha hajlamos a leglehetetlenebb kombinációkban megjelenni, ha a nem készítik ki neki.

Jellem: Semmiképpen sem lehet őt egyetlen szóval jellemezni, főleg mert az utóbbi időben igen jelentős változáson ment keresztül. Az életét rabszolgaként töltötte, teljesen elnyomva, saját vélemény, álmok és akarat nélkül. A félelem és a bizonytalanság uralta a napjait. Nemrég azonban kiszabadult a börtönéből, s végre megízlelhette milyen is a szabadság. Törődést, szeretetet sosem kapott, nem is ismeri az érzést. Semmi öröme nem volt az életben, a gazdája folyton annyit ivott belőle, hogy állandóan fáradt és gyenge volt, ha pedig nem így kínozta, akkor a testét használta ki, majd trófeaként mutogatta őt a barátai előtt. Ezek az esetek állandóan kísértik a rémálmaiban, éppen ezért nem is sajnálja, hogy az új életében kevesebb alvással is beéri majd. Nincsenek gyermeteg illúziói, pontosan tudja, hogy azzal, hogy vámpírrá változtatják, csupán egy másik uralma alá kerül, de már ez sem érdekli. Ez az ára, hogy kiszabadult abból a pokolból, amiben idáig élt, és ő hajlandó volt megfizetni ezt az árat. Miután életében először ő maga dönthetett, a megszokott rettegést napról napra felváltotta a makacs élni akarás. A sebei ugyan nem tűntek el és gyakran elbizonytalanodik, de mindent megtesz azért, hogy erősebbé váljon, még ha ebben segítségre nem is számíthat. A vámpír ugyanis alig pár órával azután, hogy elhozta a gazdájától, magára hagyta őt. Először nem zavarta, hisz szabadságra vágyott, de ahogy az átváltozás előrehaladt és szokatlan vámpírjegyei megjelentek, egyre inkább dühíti a tudat, hogy magára hagyta ezzel az új léttel. Elvégre, miért is akarta átváltoztatni, ha aztán megfeledkezik róla? Azért, hogy egy gondozóra bízza, mint valami szerencsétlen árvát? Adrian ekkor érzett először haragot, ami picit még őt is összezavarta, de képes volt megacélozni magát, ahogy a múlt emlékeivel szemben is. A sebei ettől ugyan nem tűntek el, gyakran elbizonytalanodik és fél, de mindent megtesz, hogy erősebbé váljon.

Élettörténet: Egy teljesen átlagos családban született, de tizenhárom évesen egy vámpír elragadta és őrületében bezárta a kastélyába. Adrian nem is emlékszik a családjával töltött időre, mert a vámpír kitörölte az abból az időből származó emlékeit. Úgy bánt a fiúval ahogy egy értéktelen rabszolgával: kérkedett vele, mutogatta a vendégeinek, és ha azoknak kedvükre való volt - és általában így volt - nekik adta egy éjszakára, de a véréből nem ihatott senki más. Adrian vére rendkívül különleges, a vámpír szerint egy nagyhatalmú erdei elf leszármazottja lehet, mert az ő vérük volt ilyen édes ízű. Annyira rászokott, hogy naponta többször is ivott belőle, ami nagyon legyengítette a fiút, annyira, hogy a vámpír gyakran a saját vérét itatta vele, hogy életben tartsa, emiatt nem öregszik. Fogalma sincs, mennyi ideig élt a várban, mikor egyszer egy ismeretlen vámpír jelent meg nála. Nem volt szokatlan, hogy a gazdája másokkal is megosztja néha, de ez a férfi más volt. Beszélt hozzá, s miután Adrian túljutott az első döbbeneten, felfogta, mit is ajánlottak neki éppen. És eszébe sem jutott visszautasítani az egyetlen esélyt, hogy kiszabaduljon innen, még ha ez azt is jelentette, hogy vámpírrá kell válnia, megkockáztatva, hogy újra valakinek az uralma alá kerüljön.

Hobby: bámulni ki az ablakon, minden számára új és ismeretlen dolgot megismerni, a szabadban bolyongani

Foglalkozás: -

Extrák: Míg vérrabszolga volt, a gazdája gyakran a saját vérével itatta, ezért nem öregedett.*A vámpírok fenyegetései már nem tudják megrémiszteni, mondhatni immúnissá vált rájuk. Leginkább mindig is a harapástól tartott, mert miután elájult a vérveszteségtől, sosem tudhatta, felébred-e még egyáltalán.*Kevesen ismerik fel, milyen fajtól is származik, mivel az erdei elfek rég kihaltak, és Adrian már csak bizonyos jellemzőket örökölt tőlük.***Foglalt.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 08. 17.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 06:45:14
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).