Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Maximillian Richardson
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Katharina-chan

Kor: 24

Külső leírás: 180 centiméter magas, sportos testalkata van. A bal felkarján van egy "Love" feliratú tetoválás, amit hirtelen felindulásból csináltatott, de a szerelem két hónap múlva elmúlt, a tetkó maradt. A haja fekete, divatosra vágatva, ami mindig szélfútta. Az arca karakteres, szépnek is mondhatni, de mégis férfias. A szemei szürkék és vidámak, az ajkai teltek tökéletes ívűek, a mosolya csábító és általában másokat is felvidít. Gyakran borostás, de ez nagyon jól áll neki. A bal fülében van egy apró fülbevaló. A ruhatára enyhén szólva sem elegáns. Laza, szexi, néha kihívóan a csípőcsontján ülő nadrágokat visel, kedveli az izompólókat. Gyakori kiegészítő a motoros kesztyű és dzseki, mivel mindenhová azzal jár.

Jellem: Tele van energiával, humorral és jókedvvel. Önfejű és lázadó, de ez csak azért van, mert az apja mindig az ellenkezőjét akarta annak, amit ő tesz. Ennek ellenére ő nem neheztel csak jót mulat rajta. Nincsenek nagy ambíciói, életfilozófiája, hogy mindent ki kell élvezni. Könnyen szerez új haverokat, akikkel gyakran lóg együtt. Az energiáit a sportokban vezeti le, gyakran jár úszni, futni, de szeret teniszezni is. A vagány külső ellenére nem léha. Az tény, hogy szereti tenni a szépet, de nem ugrik egyik ágyból a másikba. Nem veti meg a romantikát, ha az kell, képes a szerelemre, de gyakran elhamarkodott döntéseket hoz.

Élettörténet: Chicagoban született, a családja nagyon gazdag, mivel az apja a Richardson építészeti vállalkozás megalapítója. A szülei elváltak, de az anyja újra férjhez ment, így Max az apjával maradt, aki mindig is arról álmodott, hogy a fia ügyvéd lesz. Ez azonban egyáltalán nem tetszett Maxnek aki motorversenyző akart lenni. Első éves volt, mikor kirúgták a Harvard jogi karáról, mert motoros szerkóban ment be az órára és nem megfelelő magaviseletet tanúsított a sok merev gazdag kölyökhöz mérten. Az apja természetesen nagyon dühös volt és a fejébe vette, hogy megbünteti a fiát. Az alatt az idő alatt, ameddig az egyetemen kellene lennie dolgoznia kell a cégnél, különben megvonják a hitelkártyáját.

Hobby: sportok, motorversenyek, boksz, haverokkal lógni

Foglalkozás: jelenleg az apja cégénél kezdett dolgozni

Extrák: Motorversenyző szeretne lenni és jól is megy neki. Gyakran részt vesz városi versenyeken, de komolyabban még nem kezdett bele. Van saját lakása, mert a család nem akarta, hogy a vagyont érő házukba hozza a haverjait bulizni.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 05. 26.

Módosítva: 2014. 12. 05. 20:42:12
Módosította: Geneviev

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).