Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dwayn Miller
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 36

Külső leírás: 195 centiméter magas, szálkás, de erős izomzatú, hisz a sitten volt ideje edzeni. Az egész kisugárzását tükrözi a külseje: veszélyes és férfias. A haja fekete, rövid, nem szeret vele sokat vacakolni. Az arca határozott, kemény vonalú, gyakran borostás. A szemei megkapóan kékek, egészen sötétek, de mégsem feketék. Az ajkai vékony, kérlelhetetlen vonallá válnak ha dühös, ilyenkor ijesztő. A jobb vállán három golyó ütötte nyom van és a hátán a veséje fölött egy késelés nyoma. A ruhái általában stílusosak, bár nem válogatja különösebben, de rühelli az elegáns viseletet.

Jellem: Magabiztos, domináns jellem. Nem bírja, ha megmondják neki, hogy mit tegyen, de a határozott személyisége miatt ez nagyon-nagyon ritkán fordul elő. Még ha egy lehetséges munka részleteit beszéli meg akkor is ő lenne a főnök. És tulajdonképpen az ő kezében a döntés. Nem tűri az ellentmondás, gond nélkül követ el mások szerint kegyetlen tetteket, de nem szadista. Az ő nézőpontja, hogy a pénz és az erő a világ mozgatórugója, ahol az emberek csupán eszközök ezek eléréséhez. Idegesítik a gyenge emberek, nem bírja a sírást, könyörgést. Talán ezekért hamarább üt, mintha valaki felhúzná. Okos és megfontolt, bármit tesz alaposan végiggondolja. Magánéletről nem igazán beszélhetünk a részéről. Racionális férfi, nem hisz a romantikában és az érzelmekben, a szex szükséglet számára, és ezt a vágyak akkor elégíti ki, ha nem megy a munka kárára. Élvezi és szereti is a testiséget, de gyakran túl elfoglalt.

Élettörténet: Az élete igen csak bonyolult és tele van titkokkal. Lousianaban született. Az apja ezredes volt a haditengerészetnél, de egyszer csak egy bevetés során eltűnt. Halottnak nyilvánították, Dwayn pedig az ő nyomdokaiba lépve szintén katona lett. Huszonkét évesen azonban hazament karácsonyra, de többet nem tért vissza a katonasághoz. Egyszerűen eltűnt és senki sem tudta hová. Dwayn az apja eltűnésével kapcsolatban egy olyan titokra jött rá, ami megváltoztatta az egész jellemét. Nem volt többé se hazafi, se kötelességtudó, minden szabály amit valaha tisztelt semmit sem jelentett neki többé. A teljes személyiségazonosságát és minden papírját megváltoztatta és elhagyta Amerikát egy időre. Mikor két év múlva újra visszajött, a hírneve megelőzte. Alvilág szerte a Végrehajtó néven ismerik, aki olyan veszélyes, bonyolult munkát is elvállal amit senki más. Nem érdekli erkölcs, vagy hogy kinek milyen kárt okoz csak a munkára koncentrál, amiért busás fizetséget kap. Szinte minden európai országban befolyása van, a maffián kívül áll, teljesen független, amivel még több kapcsolatot szerzett. Kilenc évvel később Németországban egy diplomatát kellett elrabolnia, de nagyon rosszul sült el a terv, mert a diplomata helyet egy hassommást rabolt el. Mikor újra megkísérelte az igazi elrablását a rendőrség már számított rá és nehezen, de elfogták. A baj csak az volt, hogy egyetlen bűntettet sem tudták rábizonyítani az elrablási kísérleten kívül. Öt évet kapott, de mindössze négy hónapot töltött a sitten, mert a kapcsolatai egyszerűen megmozgattak néhány szálat. Dwayn visszatért Amerikába miután egy agyafúrt tervvel kiiktatta a diplomatát és új munka után nézett.

Hobby: zongorázás, különleges borok gyűjtése

Foglalkozás: alvilági végrehajtó

Extrák: Európa majdnem minden államában van egy bombabiztos háza, mert sosem marad túl sokáig ugyanazon a helyen. Nagyon jó nyelvérzéke van, és mivel rengeteg helyen élt, sok nyelvet beszél:angol, német, orosz, olasz, portugál és japán. Az anyja zongorista volt, ő tanította zongorázni még gyerekkén és ez azóta is mindig megnyugtatja, ha feszült.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 08. 17.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 00:59:11
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).