Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Mizutani Shizuku
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Gwen

Kor: 17

Külső leírás: Átlagos testmagassággal és testsúllyal rendelkező tinédzser leányzóról beszélünk. Hosszú, egyenes szálú, világos barna tincseit két oldalt a füle mögött köti össze, copfjai kissé a melle alá érnek. Szemei nagyok, sötétbarna színben pompáznak. Szempillái szénfeketék, szemöldöke egyenes, ugyanolyan barna mint a haja. Általában iskolai egyenruhában látni, ami fehér ingből, azon barna blézerből, kék nyakkendővel. Szoknyája szürkés-kék, kockás. Hosszú szárú zokni tartozik még az egyenruhához, barna cipővel. Ha nem egyenruhát visel, akkor elég divatjamúlt ruhadarabokat visel, amire egyszer meg is jegyezte Haru, hogy nagymamásan öltözködik. Ékszereket nem visel.

Jellem: Shizukut általánosban "Száraz Jégnek" csúfolták, mivel kissé magának való, és csak a tanulás érdekelte. Ambíciózus, mindig tökéletes munkát enged ki a kezei közül, arra a törekszik, hogy mindig maximális legyen a teljesítménye. Kikészíti, ha valaki okosabb nála. Néha elég önzően tud viselkedni, sokszor megmondja a barátainak, hogy nem az ő problémája az ami történt velük, ezzel nagyon meg tudja sérteni őket. Shizuku édesanyja állandóan dolgozik, ezért a lány elég házias lett, ő látja el az öccsét és az apját. Nagyon őszinte személy, mindent egyenesen belemond a másik szemébe. Egyáltalán nem érdekli, hogy a többi ember mit gondol róla, nem fél attól, hogy esetleg el fogják ítélni. Nehezen fejezi ki az érzelmeit, nagyon pirulós leányzó.

Élettörténet: Édesanyja soha nem volt otthon, hárman voltak mindig egymásnak az apjával és a kisöccsével. Anyja, felszokta hívni őket, de nem igazán jár haza, apja egy kisboltot üzemeltet, amiben Shizuku is szokott dolgozni. Általános iskolában Száraz Jégnek csúfolták a többiek, mivel mikor az osztály nyuszija elpusztult, Shizuku egyáltalán nem sírt, hanem haza ment tanulni. Mindig iskola első volt, legmagasabb pontos dolgozatokat engedett ki a kezei közül. Középiskolában az egyik tanárnőnek köszönhetően ismerte Yoshida Harut, aki később belé is szeretett, majd miután Shizuku is rájött hogy vonzódik Haru iránt, a fiú kosarazta ki őt. Haru után Natsume Asakóval hozta össze a sors, akivel barátok lettek, Natsume, mindig Mittynek becézi Shizukut. Később még több emberrel megismerkedett Harunak köszönhetően, például Sasayannal, Haru bátyjával Yuzannal, Yamakennel.

Hobby: tanulás, könyvtárbajárás, találkozás a barátaival

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Az öccse neve Takaya, az anyja neve Yoshino, az apja neve Takashi. || Február 14.-én született. || Nincs igazán oda az állatokért. || Haru közvetlen viselkedése miatt, nagyon sokszor van zavarban. || Anime: Tonari no Kaibutsu-kun

Képinfo: A kép nem az enyém csupán illusztrációként szolgál a karakterhez (google)

Engedélyezve: 2014. 05. 25.

Módosítva: 2014. 05. 24. 14:01:50
Módosította: Gwen

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).