Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: William Harlow
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Lureka

Kor: 36

Külső leírás: Mint a legtöbb rendőr ő is az átlagba tartozik magasság szempontjából. Szálkás izmai a rendőrtiszti és utána a hosszú évek eredménye, de kondijára még mindig nagyon ügyel. Félhosszú barnás-fekete tincseit sosem engedi túl hosszúra nőni, bár most már nem szokott különösen oda figyelni arra, hogy sármos is legyen. Reggel beletúr és el van intézve minden. Gyakran borostás, mert lusta borotválkozni, de mivel nincs senkije a kutyáján kívül, nem nagyon zavarja a dolog, sőt legalább a száján lévő sebhelyet is kissé takarja a sok szőr. Bizalmat sugárzó zöld szemei vannak, amivel az ember veséjéig lát. Tekintete nagyon átható és vizsgálódó, bár ez általában csak munka közben feltűnő, sőt szinte zavaró. Egyébként egészen mosolygós, kedves tekintete van, ahogy a megjelenése is általában bizalom gerjesztő. Nem viszi túlzásba persze, ha nem muszáj nem vesz nyakkendőt, de a póló és farmer, esetleg ing az állandó öltözete. Hozzá bőrdzseki jár néha, hogy elrejtse a pisztolytáskáját.

Jellem: Ha megakarod keresni a tökéletes zsarut, aki minden ember fejében él, mint ideál, akkor megtaláltad. Vagyis néhány évvel ezelőtt biztosan ő volt az ideál. Mára már kicsit kedvetlenebb, antiszociálisabb lett és messze nem olyan mosolygós, ez főleg a társa halála miatti trauma okozta. De ettől eltekintve szakmailag még mindig egy kiválóság. Higgadt, megfontolt, viszont gyorsan dönt, ha arra van szükség. Voltak és vannak néha drasztikusabb megoldásai, de soha senki testi épségében nem tett kárt, nem lehet rá panasz. Ha gyerekre kell felügyelni kedves, és figyelmes, ha egy cég elnökét kell védeni, akkor távolságtartó és hideg. Elég sokoldalú, de ezt régi, aktuális munkái pedig még inkább megkövetelik. Megjelenése és kisugárzása is egyszerre sugároz bizalmat, tisztelet és kissé tartanak is tőle azok akiknek kell. Nem viccből vannak az izmai, és felidegesíteni is nehéz, ritkán borul ki és kezd el ordibálni, inkább ha felhúzzák, csak áll és hidegen tekint le az illetőre, amíg nem érzi magát kellemetlenül aprónak. Persze ezt a tulajdonságát ő fejlesztette ki, hisz a gyanúsítottakat is meg kell valahogy törni. Viszont ha leásunk mélyre a rendőr alá, aki a jellemére olvadt, akkor látható az igazi Will. A magabiztos, akaratos, rendszerető, de mosolygós, kedves és figyelmes férfi. Igaz elég szigorú, de életvitele mindig is megkövetelte a szigort, és a szabályokat. De ettől eltekintve egy igazi férfi, akit bármelyik nő szívesen elfogadna apa jelöltként.

Élettörténet: Gyerekkora óta rendőr akart lenni. Imádta a zsarus filmeket, sorozatokat, lázba hozta és élvezte minden percét a filmeknek, amiket most is szívesen újra néz, bár már sokkal szkeptikusabb. Valószínűleg mert látja hol a hiba és mi hogy nem lehetne, de ez most részletkérdés. Szülei persze támogatták a céljában, nem is volt probléma bejutni a rendőrtisztire, majd onnan a rendőrségre. Először persze kis utcai rendőr volt, de ő is sokat fejlődött, és pár év alatt nyomozó lett, gyilkossági ügyeket oldott meg, drogosokat kapott el, lövöldözéseket, és emberrablásokat vezényelt le. A társával Marie-vel együtt. A hosszú évek igen közel hozták őket, bár ezt az egész örs előtt titkolták, mert hát.. mégis csak munkatársak voltak. Viszont amikor már eljuttok az eljegyzéshez, és eldöntötték, hogy bejelentik az egészet a kollégáknak, beütött a baj. Egyszerű razziának indult a dolog, de egy drogbáróba botlottak, amire nem voltak felkészülve. A kis csapat fele meghalt, és mire segítséget tudtak hívni már túl késő volt. Marie-t is megölték. Egy teljes tárat kapott, nem is tudtak elköszönni, egyszerűen vége lett.. Will úgy érezte, mintha egy darabot vágtak volna ki a szívéből, és valószínűleg így is történt. Géppisztollyal két részre szelték a szívét.. A szertartás persze megvolt, és mindenki megértette, hogy Will összeesett kissé, de azt már senki sem gondolta, hogy ennyire megviseli, és egy hét múlva kilép a rendőrségtől. Nem adott igazi indokot, csak elment. Fél évig gyászolt, majd szép lassan összekaparta magát. Az első lépés Max volt, utána szólt néhány régi ismerősnek, hogy új munkakörben mozog, és nem sokára munkája is lett. Ez nagyon jót tett neki, bár valószínűleg sosem fogja kiheverni az esetet. Pedig már lassan 5 éve volt. Azóta nem is volt kapcsolata. Egy-két futó dolog, de senkivel sem tudta kizökkenteni Marie emlékéből.

Hobby: filmezés, kutyázás, lövészet

Foglalkozás: szabadúszó testőr, magánnyomozó, exzsaru

Extrák: Van egy dobermann kutyája, Max. Imádja és a kutya is őt. Igazi rendőrkutya kiképzésben részesítette, és még mindig gyakorol vele, de nem veszi olyan szigorúan az életét, mint egy rendőrkutyának. Inkább házi és házőrző eb. *** Fülkarikáját még a gimiben csináltatta a vadabb időszakában, és megtartotta a szolgálati idő alatt is. Különösebben nincs oka, csak emlékezteteti őt, hogy milyen hülye kölyök volt ő is, és ne ítélje el annyira a kölyköket, amikor velük akad problémája. *** A sebhelyét ez első ügyei között szerezte, amikor egy késes fickóval harcolt, ő vágta meg. Imádta szétvagdosni az áldozatait… *** Biszex. Már régóta tudja magáról, tini korában mindkét nem felé fújta a szél, de persze mindig ő volt az irányító. Viszont amióta Maria meghalt, egyik felé sem néz nagyon, a futó kalandjai közt is volt férfi, de.. az sem volt az igazi. *** Foglalt Morusnak.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 05. 25.
2014. 05. 26.

Módosítva: 2014. 05. 25. 22:08:37
Módosította: Lureka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).