Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lord Darien Whitecraft
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Andro

Kor: több mint 3000

Külső leírás: Vállig érő, sötétbarna haja van, amely már majdnem feketének tűnik. Szemei csokoládébarnák, tekintete erőt és tekintélyt sugároz. Arca markáns, gyönyörű mint egy angyalé, kifejezetten kortalan, de így is sokkal idősebb, mint amennyinek az ember gondolná. Szája szépen ívelt, ajkai csókra csábítanak, orra egyenes. Termete magas, veri a százkilencven centit, alkata szálkásan izmos, amelyen meglátszik a rendszeres edzés és testmozgás. Mindig elegáns ruhában jelenik meg mindenhol, hiszen rangja ezt követeli meg. Leginkább a fehér, valamint a sötét színeket kedveli, amelyek nagyon jól kihozzák a szeme színét.

Jellem: Amilyen a külső, olyan a belső és ez rá igaz is. Megköveteli a neki kijáró tekintélyt és tiszteletet, ugyanakkor nem egy kegyetlen típus. Az erőszakot, ha lehet, kerüli és csak végszükségben folyamodik hozzá. Nem szereti, ha valaki becsapja, hazudik neki, vagy átvágja, mert azt, ha nem is azonnal, de megtorolja. Türelmes természet, hiszen van ideje kivárni bármit. Nem lehet rá mondani, hogy hirtelen természet, nem meggondolatlan, mert mindent alaposan átgondol, mielőtt cselekszik. Alapvetően barátságos, kedves mindenkivel, de nem nagyon bízik meg senkiben. Segítőkész, sosem hagy bajban senkit, akinek tényleg szüksége van rá. Bizalmát ki kell érdemelni, de ha ez sikerül, akkor egy életre szóló barátot lelsz benne. Azokért, akik fontosak neki, bármire képes. Értelmes, okos, nagy tudású, olvasott elme. Tud nagyon gyengéd is lenni, főleg azzal, akit megszeret, ám ellenségeivel szemben kíméletlen.

Élettörténet: Több, mint háromezer évvel ezelőtt született egy rangos, nemesi vámpírcsaládban. Azon kevés vámpírok egyike, akik természetes úton születtek, nem teremtették őket. Eredetileg az ókori Egyiptomban látta meg a napvilágot az akkori fáraó főpapjának fiaként, természetesen akkor még más néven, melyet már elfeledett ő maga is. Ám ő többre vágyott, minthogy ostoba embereknek engedelmeskedjen, akik magukat istennek hiszik. Nem lépett a papi hivatás útjára, így öccse vette át a helyét. Később tanúja volt Nagy Sándor uralkodásának, élete során sokfelé megfordult, bár családját sosem hagyta el örökre. Mindössze kalandokra vágyott, izgalmakra. Az ókorban bejárta Görögországot, élt és harcolt a Római Birodalomban, amely a fél világot elfoglalta. Tanúja volt a Római Birodalom tündöklésének és bukásának, az emberi mohóságnak. Útja a középkorban a Szentföldre vitte, ahol szaracénokkal hadakozott keresztes lovagként. Hősként tért vissza Európába, nevezetesen Angliába. Ugyan mindenki furcsállotta, hogy Darien csak éjszaka harcol, de soha senki nem tette szóvá, hiszen harcos érdemei sokkal többet mondtak furcsaságainál. Később elhagyta a kereszteseket, és újabb vándorútra indult. A középkor végefelé történt, amikor úgy döntött, hazatér Egyiptomba, ám szörnyű hír fogadta. Családját egytől egyig lemészárolták, senkit sem hagytak életben. Darien hamar rájött, hogy a gyilkosok boszorkányok voltak, akik önmaguknak akarták a család földjét. Az akkor már idős, és erős vámpír egyenként kutatta fel őket, és végzett velük, ám az utolsó boszorkány átkot mondott rá, mielőtt meghalt. Az átok azonban visszafelé sült el, amely megölte volna Darient, csak erősebbé tette ősi ellensége, a Nap ellen. Bosszúja végeztével Darien végül csatlakozott az Újvilágba vezető egyik expedícióhoz, és nagyon megtetszett neki a vidék. Ám nem sokáig bírta idegen földön, szíve visszavágyott Európába. Végül Angliába, azon belül is Londonba utazott még az 1700-as évek közepe táján. Tanúja volt az ipari forradalom kezdetének, és meglepetten látta, hogy az emberi faj milyen találékony. Ő maga is felvásárolt két gyárat, valamint több bányát, amelyek azóta is szép hasznot hoznak neki. Azóta eltelt majdnem egy évszázad, ő pedig letelepedett egy hatalmas birtokon, amelyet azóta ritkán hagy el. Gyárai és bányái mellett termőföldjei és ingatlanjai is szép számmal vannak, ő pedig biztos kapcsolatokat és hírnevet épített ki az évek folyamán nemcsak Angliában, de számos külföldi országban is. Az évezredek alatt számtalan szeretője volt, de még mindig vár arra a bizonyos Igazira, aki megdobogtatja a szívét.

Hobby: vadászat, lovaglás, olvasás, zenehallgatás, zenélés, séta a természetben, utazás, ritkaságok gyűjtése

Foglalkozás: nincs

Extrák: *** Seme! *** Nem híve a testi fenyítésnek, így nem is alkalmazza büntetésként *** Egy boszorkány visszafelé elsült halálos átkának köszönhetően korlátozott ideig bírja a napot *** Mint minden vámpír, ő is főként emberi vérrel táplálkozik, ám havonta mindössze egy-két alkalommal kell vért innia *** Nincsenek gyermekei, de nem is tervezi, hogy legyenek, ugyanis nem szándékozik vámpírokat teremteni *** Kedveli a zenét, ő maga is több hangszeren játszik *** Tucatnyi idegen nyelven beszél, köztük természetesen franciául és németül, de görög, olasz, spanyol, valamint orosz és egyes arab nyelveken is megérteti magát *** Kedveli az elegáns, drága ruhákat, amelyeket méretre készítenek neki a szabók *** Az évezredek során temérdek vagyont halmozott fel, így sosem voltak anyagi gondjai, ennek ellenére nem szereti a tétlenséget *** Hatalmas, erős, nagy erejű vámpír, akinek neve van a vámpírok társadalmában *** Jártas az irodalomban, a művészetekben, a politikában és természetesen az élet más területein sem lehet rá panasz *** A fiúkat szereti, a nőkkel nem tud mit kezdeni *** Gyűlöli a boszorkányokat, hiszen azok tönkretették az életét *** Birtokát védővarázslat veszi körbe, amelynek köszönhetően nagyon nehéz oda betörni *** Nem túlzottan kedveli az embereket, de néhányukat azért nagyra tartja *** Ritkán öl, akkor is csak szükségből, hiszen nem szeretné magára vonni a figyelmet *** Sosem iszik annyit az áldozataiból, hogy az a halálukat okozza *** Nehéz megölni, vagy akár megsebezni, mivel sokkal erősebb és gyorsabb, mint az emberek *** Előkelő helyen szerepel a vámpírvadászok listáján, mint levadászandó vámpír *** Képes a telepátiára, bár ritkán alkalmazza, mert szereti hallani az emberi beszédet ***

Képinfo: Nem én rajzoltam, a kép illusztráció. ()

Engedélyezve: 2018. 04. 30.
2019. 12. 09.

Módosítva: 2019. 12. 07. 16:40:37
Módosította: Andro

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).