Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ethan Wyght
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Lureka

Kor: 26

Külső leírás: 180 centi magas – plusz-mínusz két centi -, izmos, napbarnított teste van, de ha az nem lenne elég a figyelem felkeltésre, tengerkék szemeivel biztos megfogja a tekinteted. Rövid, hullámos, tépetten kócos sötét barna már-már feketének tűnő tincsei csak még jobban kiemelik szemeit. Szinte állandó jelleggel van borostája, vagy egy picike szakálla és bajsza, mert nem ér rá borotválkozni, de ha szőrtelenítés után sem lesz babaarcú sőt. Bár vonásai finomak, igen férfias arca van, viszont ha az arca nem is elég meggyőző a tekintetéből látszik, hogy ő már egy igazi felnőtt férfi. Ruhatára nem túl változatos, általában pólók hosszú és rövidnadrágok hadával találkozni, mivel ezekben tud elég kényelmesen mozogni, másrészt, Hawaii-on lakik így túl meleg ruhát nem érdemes felvennie, úgy is lerohad róla. Sőt általában félmeztelenül szokott rohangálni, bár ha társasága van vagy dolgozik, akkor egy pólót vagy legalább trikót fel szokott kapni. Jó pár nyaklánca és karkötője van, amit vagy a szövetségtől kapott, esetleg a gyerekektől, akiket szörfözni tanít, vagy épp ő maga csinált.

Jellem: Inkább állat, sőt inkább természet mint ember barát. Igaz, hogy külsőre egy igazi álom pasi, és ha kicsit megerőlteti magát, akkor tovább tudja adni az igazi jó fiú-álom herceg szerepet, ami mondjuk nincs olyan távol a valós jellemétől, de.. Messze nem annyira papucs és nyálas. Legfőképpen messze nem szereti annyira az embereket. Kissé le is nézi a társadalmat, bár leginkább cseppet sem érdekli az egész, hidegen hagyja a lányok problémája, és az új fiú bandák befutása. Egyszerűen magasról tesz rá, mivel a sok sztár mellett, azt amit igazán szeret szép lassan tönkre tesszük és evvel nem csak az állatokat, de az emberiséget is halálra ítéljük. Na igen, elég nagy természetvédő. Az állatok a mindene, imádja őket, és nagyon jól ért hozzájuk. Valószínűleg a vérében van, vagy a fene se tudja, de az biztos, hogy hallgatnak rá, és ő sem úgy kezeli őket, mintha alacsonyabb rendű lényeket, hanem sokkal inkább a barátaiként tekint rájuk. Ha velük van akkor látszódik az igazi kedves srác, aki figyelmes, rendes, és valamiért mellette biztonságban érzi magát állat és ember egyaránt. Viszont ezt a jellemét, csak kis barátai és néhány természetvédő haverjai láthatja. A világ általában, csak a jó fiú álarcot, és a kemény, harcias természetvédőt látja. Általában békésen, de mostanában elég radikális módszerekkel próbálja felhívni a figyelmet a problémákra, még akkor is ha ez néha nem jó fényt vet rá.

Élettörténet: Már kis kora óta úgy nevelték, hogy vigyázzon a Földre és a teremtményeire. Ahogy a régi kultúrákat is óvni kell, de persze a mai korban élj.. szóval eléggé sokoldalú nevelése volt, bár a szülei sosem erőltették túl ezt. Ami Ethan-t érdekelte azt csinálta, és a szülei támogatták. Versenyszerűen szörfözött, bulizott, csajozott, esetlegesen pasizott.. mindent kipróbált amit egy tininek ki kell, de már kiskorától kezdve erősen kötődött az állatokhoz és a természethez. Ha baja volt akkor az erdő közepén lehetett megtalálni, vagy a vízben úszva. Sosem tudott elszakadni sokáig a tengertől és az állatoktól. Pont ezért is csatlakozott egy régi hagyományőrző csoporthoz, akik a sziget régi harcait mutatták be – ekkor izmosodott meg igazán, bár előtte sem volt vézna – és akik mindennél jobban tisztelték a földet. Közben a szakácskodást kezdte kitanulni, furcsa mód igen jól ért hozzá, bár nem szívesen főz állatot és eszik húst, de mivel mindenféle növényt és fűszert ismer, így elképesztő ételeket tud csinálni. Könnyedén elvégezte a képzést és most mint főszakács dolgozik egy kisebb, de igen jó hírű bárban. Persze ezt csak hobbyként csinálja, mert igazán a természetvédelem mellett kötelezte el magát. 18 volt amikor csatlakozott egy természetvédelmi szövetséghez, és azóta is velük jár tüntetni, plakátokat csinálnak, a világ több pontján felszoktak tűnni, nem csak Hawaii-on próbálják megoldani a problémákat és védeni az állatokat.

Hobby: állatok, szörfözés, állatok, főzés

Foglalkozás: természetvédő, szörf oktató, szakács

Extrák: Egy komplett állatkertet tart otthon. Kutyák, macskák, minden fajtából és minden méretben, pluszba még tengeri malac, hörcsög, papagáj, kígyó.. Szóval, egy mini állatkert, ami időnként elég zajos, de ebből kifolyólag senki sem tud gyanútlanul belépni a házába. Jobbak bármelyik riasztó berendezésnél és még meg is védik, ha esetleg erre szükség lenne, bár nem volt még rá példa. A legtöbbet az utcáról szedte össze, vagy épp az utcától mentette meg amikor halotta, hogy ki akarják rakni, így ők is igen hálásak neki. *** A szövetséggel több helyre is elutazott már, nem csak Hawaii-on olyan nagy a hangjuk, de ez érthető is, mivel sok állatfaj a kipusztulás szélén áll és ez egyre jobban dühíti. Ez az egyetlen dolog amit nagyon rosszul visel, ha az állatokat és a szeretteit bántják. *** Elképesztő ízesítést tud csinálni az ételeknek, még otthon is amikor csak úgy összeüt valamit. Bár neki az alap fűszerezés szinte fel sem tűnik és természetes, de az esetleges vendégei, mindig nagyon dicsérik a főztjét.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 05. 25.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).