Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Amelia Fitzpatrick
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Gwen

Kor: 18

Külső leírás: Teljesen átlagos magasságú, törékeny testalkatú lány. Mindig is nagyon vékony volt, hiába tömi állandóan a fejét nem hízik semmit, ezt az adottságát sokan irigyelik tőle. 162 centi magas, bár néha emeli magasságát emeli magasságát magas sarkúakkal. Nagyon szépen tud bennük menni, bár nem olyan gyakran viseli őket, jobban szereti a tornacsukákat vagy a telitalpúakat. Bőre barna, emiatt kicsit kilóg a környezetéből, de szinte mindenkinek ilyen árnyalatban pompázik a bőre a családjából. Általában a sárga, vörös, barna, vagy fekete ruhákat visel, jól megválogatja mit vesz fel. Szereti a szolid mintákat és a kötött kardigánokat. Azok a kardigánok a kedvencei, amiknek olyan hosszú az ujja, hogy eltakarja a kezeit. Étcsokoládé színű haja leér egészen a derekáig, de mivel zavarja ha le van engedve, mindig felkontyolja. Lazán köti fel, ezért hátul és oldalt mindig kiszabadul pár rakoncátlan tincs. Hiába zavarja a haja, nincs szíve levágni, mert nagymamája imádja fésülni vagy befonni Amelia tincseit. Karamella színű szemei vastag keretes szemüvege mögött bújnak meg. Mivel nagyon rossz a szeme állandóan viselnie kell a szemüvegét, ami kissé ódivatúnak tűnik, de ő így imádja. Vonásai lágyak, nőiesek, néhol kislányosak. Mivel nem szereti ha fiatalabbnak nézik, enyhén sminkeli magát hátha az idősíti egy kicsit. Szájfényt szokott felvinni, valamint szempilla spirált, néha kihúzza a szemét, de az nem túl gyakori. Szereti a bőrből vagy fából készült kiegészítőket, nyakláncokat nem igazán hord, csak két darab nyaklánca van, az egyiket az édesanyjától kapta még kis korában, egy fehérarany lánc, egy kis virág alakú medállal. A másikat a nagymamájától a tizenhatodik születésnapjára, egy bőrszíj, amin csillag alakú medál van. Ezt a nyakláncot a nagymamája még a nagypapájától kapta, ezért nagyon fontos Ameliának. A füle nincs is kilyukasztva szóval fülbevalója egyáltalán nincs.

Jellem: Udvarias, előzékeny, tiszteli az idősebbeket. Rendes embert nevelt belőle az nagyanyja, segítőkész, megtanította neki a hölgy, hogy soha nem ítélkezzen külső alapján. Nem az a lányos lány. Imád sportot nézni, focizni a fiúkkal, egyáltalán nem zavarja, ha tiszta kosz lesz a ruhája. Ha keveset alszik nagyon mogorva tud lenni, hatalmas az alvásigénye, szóval ha nem aludt eleget, nem elég hogy még az élő fába is beleköt, de bárhol képes elszunyókálni. Jó humorérzéke van szeret poénból piszkálgatni a barátait. Nem kell félteni ha kell meg tudja védeni magát, ugyan nem szeret káromkodni, de ha nagyon dühbe jön, vagy nagyon felidegesítik elhagyja jó pár szitokszó az ajkait. Nagyon kevesen nézik ki belőle, de nagyon érdeklik az autók, ezért szinte bármelyiket képes megjavítani, hihetetlen türelemmel bír a gépekkel szemben. Ha felidegesítik olyan mint egy bosszús kismacska, nem lehet komolyan venni, ami csak még jobban idegesíti. Szereti a gyerekeket, évekig tanító akart lenni alsósoknál. Imádja a történelmet, ezért ha olyan kedve van elég érdekesen tud beszélni vagy viselkedni ezért kissé furának nézhetik. Személy szerint semmi baja a természetfeletti lényekkel barátainak nagy része nem is ember, néha szokták is oltogatni egymást emiatt, de soha nem veszik komolyan a másik beszólását. Gondoskodó, állandóan aggodalmaskodik mindenki miatt aki a környezetében él. Mindig tisztaságot tart a házban, nyugodt és békés környezetet próbál biztosítani a nagyanyjának, de a szobájába soha ne akard berakni a lábad mert valami vissza fog harapni. Komolyan. Kíváncsinak is mondható leányzó, szereti belevetni magát az ismeretlenbe, ha egy új embert ismer meg, kérdezgeti, szeretne mindent megtudni róla. Nem tudja néha hogy hol a határ ezért van hogy rá kell szólni, hogy fogja vissza magát.

Élettörténet: Egy átlagos családba született, egyetlen kislányként. A világban ahol élnek a természetfeletti lények teljesen elfogadottak, bár a vegyes párokat annyira nem szokták preferálni. Nagyon boldog gyerekkora volt, attól függetlenül, hogy sok tragédia történt mikor kicsi volt. Ötéves volt mikor édesanyja elhunyt rákban, Amelia pedig túl kicsi volt ahhoz hogy értse mi is történik körülötte. Apja újraházasodott, ő pedig szerette nevelőanyját, ám ez a boldog állapot sem tartott sokáig. Nyolc éves volt, mikor nevelőanyja meghalt, miközben próbált életet adni féltestvérének, ráadásul a baba is életét vesztette. Az apuka egyszerűen ott hagyta a lányát a történtek után és a kislányt a nagymama vette magához. Mindig is nagyon közel álltak egymáshoz, habár nagyanyjával kissé ellentétes jellemek, mivel a hölgy egy félénk és igencsak nőies hölgy volt világ életében. Tizenhat éves volt Amelia, amikor kiderült nagyanyjáról hogy rákos. Ez sokkolta a lányt, minden szabadidejét nagyanyjának szentelte, mivel az orvosok csupán 1-2 évet adtak neki. Miután leérettségizett egy könyvtárban kezdett dolgozni, néha elektronikai dolgokat javít meg, ha egyik barátja megkéri rá.

Hobby: szerelés, minél több időt tölteni a nagymamájával, foci

Foglalkozás: könyvtáros/alkalmi szerelő

Extrák: A legtöbb barátja fiú, és kissé fiús ezért Manny a beceneve, amit ő nagyon szeret, mivel soha nem szerette a nevét || A legjobb barátja egy szellem srác, aki a padlásukon lakik, mint albérlő, a legjobb barátnője pedig egy tündér || A nagymamája nagyon szereti a növényeket, ezért egy kis virágoskertet ápol a hátsó udvaron || Apja azóta sem kereste fel, hogy nyolcévesen otthagyta egyedül || Mindenhova biciklivel jár, mondhatni környezettudatosan él. || Gimiben 4 évig focizott, és a mai napig van hogy eljár a barátaival focizni || Azóta nem iszik semmilyen alkoholt mióta egyszer egy osztálykirándulás során őt is bevették inni, és annyira másnapos volt másnap hogy megfogadta soha többet nem fog alkoholt inni || Nem dohányzik || Szeretne utazgatni a szobája tele van olyan képekkel, amik azokat a városokat ábrázolják, ahova egyszer el szeretne jutni

Képinfo: A képet nem én készítettem csak illusztrációként szolgál a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2014. 05. 25.

Módosítva: 2014. 05. 22. 20:32:37
Módosította: Gwen

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).