Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kyle Morgan
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Lureka

Kor: 28 (lesz napokon belül)

Külső leírás: Ha a haját nem festetné be minden hónapban kékre akkor egészen átlagos jelenség lenne. Alapvetően fekete tincsei közül jó párat élénk kékre festet (mintha melíroztatná, csak neki a kék szín tetszett) már évek óta, evvel lázadva kissé apja akarata ellen, miszerint ő lesz a következő főnök, és mindennek az ura, aki vezet és üzletel és figyel és blablabla… Szóval a hajának egy része tengerkék – mivel kék hajjal nem lehet igazgató az öreg állítása szerint -, amihez élénkék szem párosul. Arca bár finom vonású, igen markáns, senki sem kételkedhet benne, hogy nem igazi férfivel van dolga, mondjuk a szinte állandó balta arc, vagy épp kissé lenéző tekintet sokat segít abban, hogy ne tartsák alkalmatlannak apja helyére. Igaz ez általában csak a munkahelyén és idegenek közt látható, mert baráti körébe az ő arcára is mosoly kúszik. Gúnyos vagy jókedvű, esetleg kicsit gonoszkás, de akkor is mosolyog. Testalkata is szinte tökéletes. Nem túl magas, de nem is mondható törpének, valahol az átlag felső határát súrolja, és a heti egy-két kondinak is megvan a hatása. Nem túlságosan izmos, de pont annyi és ott van rajta amennyi kell, hogy jól mutasson rajta az ing és a zakó. Ruhatára elég változatos. Több öltöny is található, egy tucat nyakkendővel együtt a szekrényében, de mellette ott vannak a lazább bulizós ingek, izompólók, a hétvégi mackós ruhák, a szabadidő és edző cuccok is.

Jellem: Talán ami legjellemzőbb rá mostanság a kedvetlenség. Valahogy semmi sem tudja igazán kizökkenteni ebből. Persze amikor bulizik az király, és elvan, de egy pár óra múlva azt is megunja és nem tudja hosszú távon élvezni. A kondizást is csak gépiesen csinálja a munkájáról nem is beszélve. Valószínűleg a magánéleti vakvágánya miatt van így elkenődve, mert amint felhozzák neki, már is morog és gúnyolódva hárítja a témát. Na igen a gúny és az irónia nagyon is jellemző rá, valószínűleg a vérében van, mint az összes többi nagymenő pénzesnek. Nem szívesen beszélget alacsonyabb szociális helyzetben lévő emberekkel, mert zavarja a tudat, hogy ők így élnek. Inkább ignorálja és nem vesz róla tudomást, aztán félévente egyszer amikor megszólal a lelkiismerete adakozik valakiknek. Ettől eltekintve – és a jobb napjain – egy igazán rendes pasi. Kedves, rendes ember, egyenes gerinccel, őt nem lehet hazugságon kapni, de még füllentésen sem. Őszinte, talán túlságosan is. Ha szar van akkor a szemedbe mondja és várja a megoldást is azonnal, vagy esetleg ő közli, hogy ezt csinálod, és akkor minden tuti lesz. Hiába a pénz törvényei az ő jellemébe is beleivódtak, elvárja a normális viselkedést, hogy hozzá alkalmazkodjanak – nagyon nehezen tud bárkihez alkalmazkodni, ha egy kicsit is borítják a megszokott rendszerét nagyon pipa lesz -, hogy minden jól és gördülékenyen működjön. De ha valaki kínkeservesen kirángatja az üzletember énjéből, akkor megláthatja a kedves, rendes, már-már figyelmes pasit aki tudna lenni, ha lenne olyan személy akivel ő is jól érzi magát hosszú távon.

Élettörténet: Apja egész életét megtervezte. Szó szerint. A saját kis naptárában vezette a fiának hova és mikor kell mennie, nagyon kevés szabad időt hagyva neki. Kiskorától tanult nyelveket, zenét, magántanárai voltak, mellette persze iskolába is járata, hogy szociálisan se legyen visszamaradott a gyerek. Nem nagyon érdekelte a fia véleménye, persze azért a lehetőségekhez képest egyre nagyobb szabadságot kapott ahogy nőtt, de mindig azt kellett csinálnia és tanulnia, amit az öreg mondott. Kyle ennek cseppet sem örült, de valahogy a lázadós időszak nála kimaradt. Talán azért mert jó volt abban amit ráerőltettek, és mivel mellette zongorázott, bulizott, haverokat szerzett és minden földi jót megkapott amire szüksége volt, így sok panaszra nem volt oka. Megtette amit elvártak tőle, amitől mindenki boldog volt, és amikor békén hagyták ő is boldog volt. Boldogság, csajok, szex, bulik, pénz… Tényleg nem volt olyasmi amiért nagyon tombolhatott volna, hogy ezt nem akarja. A gimit kitűnővel zárta, és könnyedén felvették a jogi egyetemre, onnan pedig egyenes út vezetett az apja vállalatához, ahol most már dolgozik. Nem túl magas beosztásban, apuci hagyja szenvedni és beletanulni a munkába, de a fizetése jó, és továbbra is eljár a srácokkal inni. Egyetlen problémája a szerelem. Már több tucat barátnője volt, de 27 (lassan 28) éves korára egyszerűen… kiábrándul a nőkből és a szerelemből. Minden nagyon jó az elején.. de a végére mind ugyan azt fújja.. ebből kifolyólag lassan de biztosan ráállt az egyéjszakás kapcsolatokra. Betesz, kivesz, viszlát.

Hobby: olvasás, kondi, haverok, buli

Foglalkozás: üzletember, leendő főnök

Extrák: Alkalmi dohányos. *** Kiábrándult a nőkből, a szerelemből és a kapcsolatokból. Pedig nem kevés barátnője volt, hosszú és rövid kapcsolatai is voltak, de nem. Egyikkel sem működött, akár könyvmoly volt, akár modell egyik sem jött be. Valahogy nem tudott egyikük mellett sem megállapodni, sőt a kapcsolatok végére általában csak kiborult, és még kevesebb kedve lett újra kezdeni. Mára eljutott arra a szintre, hogy nem akar újabb nőt a lakásába, maximum az ágyába egy gyors menetre, de tovább nem. Nem, akkor sem. *** Heteronak vallja magát és soha sem fordul meg a fejében saját neme felé is kacsingatni.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 05. 25.

Módosítva: 2014. 05. 17. 13:55:19
Módosította: Lureka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).