Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jesse Kriston
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Lureka

Kor: 19

Külső leírás: Nem túl magas, és nem is túlságosan izmos, de véznának sem lehet nevezni. Pont jó, kissé szálkás teste van. Bőre alapból kicsit sötétebb az átlagnál. Nem éri el a kreolt, de rá nem lehet azt mondani, hogy hófehér, még decemberben sem, ezt édesanyjától örökölte, aki olasz származású. Ezért könnyen le is barnul, viszont leégni nem tud. Szemei élénk zöldek, szinte világítanak a szőke tincsek alól, és néha - ha olyanja van - még ki is emeli egy kis sminkkel. Haja alapvetően világos barna lenne, de mindig kiszívatja szőkére, ahogy tincseit sem engedi túl hosszúra nőni. Frizurája állandóan kissé tépett. Elől lévő tincseit egészen rövidre frufrunak csináltatja meg, míg a hátulsó tincseit hosszúra hagyja. Általában frissen mosva szálnak mindenfelé, de ő szereti, hogy ilyen kócos, és kissé fura hatást kelt a haja. Olyan szexi és vad, amilyennek magát is tartja. Ruhatára igen változatos, tekintve, hogy azt vesz fel, ami neki tetszik. Igaz színekben inkább a sötétet preferálja, utálja a túl élénk színeket. Idegesíti.

Jellem: Nem könnyű eset. Magasról tesz a szabályokra, a megkötésekre, az iskolára, mindenre ami zavarja a kicsi lelki világát, vagy az alkotási vágyát. Nem, nem rendszer ellenes, nem is lázadó, csak eléggé szabadszellem. Amíg nem piszkálja senki ő is el van, akár egyedül is. Nem szokott fölöslegesen kötekedni, bár nehéz elviselni a jellemét. Gyakorlatilag csak a bandájával találja meg a közös hangot. Bunkó, akaratos, makacs, kissé antiszociális, és nehezére esik másokhoz alkalmazkodni. Minden második mondata káromkodás, szitkozódás, vagy mások hülyeségeinek ócsárolása. Igaz ezeket a megjegyzéseket általában csak magának mondja, de ha rákérdeznek, sosem tagadja le, hogy egy idiótának tartja az illetőt. Másrészt nem tűri ha bárki beszól neki, vagy piszkálja, egyszerűen rühelli, ha bele akarnak szólni az életébe, vagy abba ahogy viselkedik. „Ilyen vagyok, fogadd el, vagy ha nem tetszik elhúzhatsz a picsába.” – szokta mondogatni. Szóval gyakorlatilag minden második embernek neki esne aki hozzászól. Egyesek vandálnak is szokták hívni, mivel a művészi hajlamait általában az utcán szokta kiélni grafitizéssel. Imádja kipingálni a házak/raktárak falát, és ha rájön az alkothatnék, akár egy éjszaka alatt kiszínez egy fél kerületet. Persze a vandálsághoz hozzá tartozik, hogy a bandával mindenféle buliba belemegy.

Élettörténet: Anyjával él egyedül kis kora óta. Édesapja egy balesetben meghal, amikor még egészen kicsi volt, nem is emlékszik rá. Viszont az apai szigor hiánya meg is látszik Jesse-n. Igaz édesanyjával sokkal visszafogottabb és már-már egészen rendes tudna lenni, de átlépi a lakása ajtaját visszaváltozik a bandataggá akit semmi sem érdekel. Sosem volt olyan ember az életében aki vissza tudta volna fogni, vagy hallgatott volna, mondjuk ebben nagy hatása van a bandájának is, akik igen rossz hatással vannak rá. Miattuk beszél ilyen csúnyán, szokott rongálni, és jár el szinte minden másnap bulizni és balhézni. Mondjuk nagy bajokat ő még nem okozott és eddig csak a grafitizés miatt kapták el párszor, de jó úton halad, hogy bekerüljön az alvilági körökbe amitől édesanyja egyre jobban félti.

Hobby: grafiti, bandázás, bulizás, cigi

Foglalkozás: tanuló (elvileg, gyakorlatilag ritkán látni az iskola közelében)

Extrák: Alkalmi és „szar kedv” dohányos. ***A lapockáján van egy épp felszálló fekete madár tetoválás, és mellkasára tetováltatott egy felíratott. Ezenkívül még egy orrpiercingje van és nem is tervez mást megára rakatni. *** Tud egy kissé verekedni. Sosem tanulta, de a bandával való mászkálás miatt muszáj volt némi utcai harcot tanulnia, így ha kell egész jól megtudja védeni magát. Igaz gyakran ővé az első ütés, de ez már részletkérdés a számára.. *** Már régóta tudja magáról, hogy biszex. Igaz anyjának ezt sosem árulta el, azt meg pláne nem, hogy heti rendszerességgel más-más ágyában fordul meg. Szexel csillapítja a szeretet hiányát, mivel az ágyban igen nagy tapasztalata van, de igazi kapcsolat még sosem volt. Félre értés ne essék, nem fekszik le akárkivel, de sosem járt még az állandó partnereivel sem. Igaz ennek az a fő hátránya, hogy hosszú távon nem igazán bírja, hogy valakivel ne bújjon össze. Bár nem nehéz bárkit meggyőzni egy kis hancúrra mivel tudja magáról, hogy szexi és ki is használja ezt a tulajdonságát. *** Mindig minden buliban benne van és a grafitis kis dolgait mindig magánál tartja. Ha más nem egy vastag alkohol filc mindig van nála, amivel rajzolhat. Imád rajzolni, egy kis mappája is van tele a rajzaival, de ezt mindenki elől dugdossa, soha senki sem látta még.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció (http://kyoux.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2014. 05. 17.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).