Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Bran Armstrong
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Regi

Kor: 18

Külső leírás: Átlagos magasságú, vékonyka fiú. Sziluettje kissé törékeny, de nem nevezném soványnak. Végtagjai hosszúak és kecsesek, sápadtkás bőre pedig dob még egyet a porcelánbabás kinézeten. Ujjai vékonyak és csontosak, körmei folyton rövidek és szépen, kerekre vágottak. Bőrét itt-ott anyajegyek tarkítják, viszont szeplőt nem vélhetünk felfedezni rajta. Arcát tekintve nem túl férfias, de nőisnek sem mondanám. Megrekedt valahol a kettő között, amit a kamaszkor számlájára írhatunk. Ajkai kellően teltek, szép ívűek. Ami az orrát illeti, nos nincs mit rajta szépíteni. Pisze és kifejezetten nőies. Nem is szereti, gyakran tartja úgy kezét, hogy kicsit eltakartja, de ezzel csak az ellenkezőjét éri el a dolognak; felhívja rá a figyelmet. Hatalmas, étcsokoládé színű szemekkel fürkészi a világot. Hosszú, fekete szempillái kellemes keretet adnak csodás látószerveinek. Szemöldökei nem túl íveltek, szintén fekete színűek, mint ahogy haja is. Ébenfekete tincsei elől kicsit hosszabbak, de oldalt s hátul sem nevezhető rövidnek. füleiben több fülbevalót hord. Ezek, s bal szemöldökében virító piercingje kissé vad külsőt kölcsönöznek neki, de valójában ő semmiképpen sem nevezhető vadnak. Öltözködési stílusa sem megbotránkoztató. Szereti a bő, lazább szövésű kötött pulóvereket, feszesebb nadrágokat. Tornacipóitól képtelen megválni, esetleg csak télen hajlandó bakancsot húzni, de akkor is csak olykor-olykor.

Jellem: Igazi kis okostojás. Lételeme a tudásinformáció megszerzése, majd addig nem is nyugszik, míg magáévá nem teszi. Szereti, ha neki van igaza, jobban tud dolgokat másoknál. Mindig van egy „érdekes” hozzászólása a dolgokhoz. Azt már tudja, hogy nagy dolgokat akar véghezvinni, majd ha nagy lesz, de még fogalma sincs, hogy milyen téren. Mivel a tanulással nincsenek problémái, bőven akad választási lehetősége. Már csak ki kell találni hogy mi legyen a célja. Egy biztos: mindenképpen egyetemre akar menni. Szorgalma és kitartása miatt, szeretik tanárjai, osztálytársai nagy része viszont nem kímélik. Szívesen szólogatnak be neki, kötnek bele, de komolyabban nem piszkálják. Többnyire elengedi füle mellett a dolgokat, de van, amikor nem képes rá. Nincsen túl sok barátja. A gyengébb képességű osztálytársai alapjában véve nem szeretik. Túl merevnek és komolynak tartják. A többi jó tanuló számára pedig vetélytárs. Vannak emberek, akikkel szokott beszélget, de olyan ember nincs, akit barátjának vallana. Egyke, de nem tükröződik jellemén. Szülei nem kényeztették el, mindig magasak voltak az elvárásaik felé. De nem követeltek ész nélkül, s Bran kapott pozitív visszajelzéseket is tőlük., így jelleme egészségesen fejlődött. A megjelenése ellenére ő teljes mértékben jófiú. Mindent alaposan megfontol, mielőtt beleugrana bármibe is. Néha eléggé naiv és gyámoltalan tud lenni, de ez csak nagyritkán esik meg.

Élettörténet: Középosztálybeli családban született első és egyetlen gyermekként. Apja egyetemi tanárként, anyja pedig háziorvosként dolgozik, így nem csoda, hogy Brantől sokat várnak. De ennek ellenére Bran gyermekkora felhőtlen volt, bár szülei nem tudtak mindig vele lenni, anyai nagyanyja sokat vigyázott rá. Bár a nagyi vidéken lakott sok időt töltött unokájával. Nyaranta pedig levitte magéhoz. Bran itt ismerkedett meg gyermekkori legjobb barátjával, akivel éveken keresztül remek kapcsolatot ápolt. Ám az általános iskola vége felé, eltávolodtak egymástól, elváltak útjaik. Hiába kerültek ugyanabba a középiskolába, elhidegültek egymástól. Bran ezalatt az évek alatt kissé magányossá volt, s ő lett az osztály Okoskája. Most lesz végzős s nem tudja még mit szeretne kezdeni magával. Mindenképpen egyetemre szeretne járni, de ennél nincsenek határozottabb tervei. Szüleivel jó a viszonya, bár néha kényszeresen próbál megfelelni az elvárásoknak. Ezért kissé önbizalom hiányos.

Hobby: Olvasás és gamerkedés. Bár utóbbit nem műveli olyan komolyan.

Foglalkozás: Tanuló, középiskolás.

Extrák: Még nem volt kapcsolata se férfival se nővel. Nincs elég önbizalma és bátorsága – na meg életrevalósága – egy kapcsolat kezdeményezéséhez. Nincs tisztában identitásával. *** Uni, de inkább a passzív szerepet tölti be. *** Gyermekként minden nyarát a nagyanyjánál töltötte, de már jópár éve nem került sor erre. *** Eshiimé.

Képinfo: Nem saját kép, csupán illusztációként szolgál. (http://fc07.deviantart.net/fs71/i/2014/029/b/7/saint_by_chouette_e-d6zk9ef.jpg)

Engedélyezve: 2014. 05. 17.
2014. 05. 25.

Módosítva: 2014. 05. 17. 19:50:38
Módosította: Regi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).