Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Samantha Jonshon
Kategória: Hentai
Feltöltő: Gwen

Kor: 25

Külső leírás: Magas, atletikus alkatú nőszemély, teste enyhén izmos, amit még a gimnazista éveiben végzett igencsak aktív sportolásnak köszönhet. Vállai keskenyek, nyaka hosszú és kecses, bőre napbarnított. Arca nőies, ajkai teltek, orra egyenes, és egy csöppet pisze, ami lágyít vonásain. Szemei felemás színűek méghozzá az extrémebb fajtából, elvégre ki dicsekedhet azzal, hogy az egyik szeme lehengerlően zöld, míg a másik lilában pompázik. A többi ember talán tekintete miatt figyel fel rá. Haja dús, enyhén hullámos, a laposkájáig ér le, és általában vagy felkontyolja vagy félreköti. Nagyon zavarja, ha ki vannak engedve a fürtjei. Hasa lapos, feneke kerek, de a mellméretével nincsen kibékülve. Combjai hosszúak, formásak sokan utána fordulnak az utcán. Szeret kényelmesen, és sportosan öltözni, nem követi a divatot azt szereti viselni amiben jól érzi magát. Egy tetoválás van a bal csuklóján, ami egy végtelen jelt ábrázol, bár ezt a tetoválást jól elrejtik a csuklóján lévő számos karkötők.

Jellem: Egy elég tartózkodó és bizalmatlan nőről beszélünk. Nem szeret az emberek kedvében járni, nem alkalmazkodik szinte senkihez, elkergeti maga mellől az embereket. Persze nem koptatja le őket, csak érezteti velük hogy nincs rájuk szüksége. Pedig egy nagyon törődő, melegszívű és kedves hölgyet ismer meg az, akinek sikerül a bizalmába férkőznie. Mindene a családja, értük mindent félretesz. Az ő szemében nincs lehetetlen csak tehetetlen, szóval elég motivált nőszemély. Nagyon szereti a gyerekeket, türelmes velük, de ha kell nagyon szigorúan tud fellépni. Nála nincs hiszti, azt nagyon nehezen viseli, és udvariasságra tanítja a kis ifjoncokat. Tiszteli az időseket, szeret adakozni, hiszen neki is nagyon sokan segítettek, amikor szüksége volt rá. Próbál egyedül boldogulni, de elég nehezen megy neki, mégis mindent megtesz amit csak tud és soha nem adja fel.

Élettörténet: Egy átlagos család harmadik gyermeke. Ő a legkisebb egy bátyja és egy nővére van, mindkettőjükkel nagyon jól kijön, már kicsi kora óta. Teljesen átlagos volt a gyermekkora, jók voltak mindig is a tanulmányi eredményei, és tanárnak akart tanulni. Vonzotta az irodalom és a testnevelés, gimnáziumban tagja volt a kosárlabda csapatnak, a tornász csapatnak és az úszó klubbnak is, aminek meg is lett az eredménye, elég csak ránézni a polcain díszelgő érmekre, és serlegekre. Tizennyolc évesen megismerkedett egy férfival, akibe nagyon belehabarodott, majd két évvel később hozzá is ment feleségül. Huszonegy éves volt, mikor megszülettek az ikrek, Noah és Dereck. Mindenkinél boldogabb volt a családjával és úgy érezte minden vágya teljesült. Két évre rá újból teherbe esett, és már nagyon készülődtek az új családtag érkezésére, amikor férjét baleset érte és elhunyt. Sam ott állt egyedülálló anyaként, két kétéves fiúval és négy hónapos terhesen a következő babával. Hamar összekellet szednie magát, és gondját viselnie a gyerekeinek. A baba születéséig a szüleihez költöztek, hogy segítsenek neki egy kicsit, majd miután megszületett a lánya, akinek a Grace nevet adta - a férjével mindig is így akarták elnevezni a lányukat - elköltözött a gyerekekkel egy nagyobb lakásba, majd keresett munkát egy iskolában. A tanáriban egy külön kis rész ki lett alakítva a kis Grace-nek és a kollégái odavannak a kislányért.

Hobby: minden idejét a három gyerek emészti fel

Foglalkozás: irodalom és testnevelés tanár valamint ő edzi a tornász csapatot

Extrák: A fiai kétpetéjű ikrek, Noah örökölte édesanyja felemás szemeit, míg Derecknek és Grace-nek olyan barna szemük van, mint amilyen az apjuké volt. || A gyerekek csak akkor nézhetik a tévét, amikor ő is ott van, nem akarja hogy valami olyanra kapcsoljanak ami nem nekik való. || Kislány nagyon sok fejlesztő játékkal játszik érettebb mint az átlag. || Noah a dinoszauruszokért van megőrülve míg Dereck autókat gyűjt. || Minden hónapban a bátyja átvállalja a gyerekeket egy hétvégére, hogy Samnek legyen ideje kitakarítani - a gyerekek mindenhol ahol járnak rumlit hagynak - és egy kicsit pihenni. || Fél attól, hogy apa nélkül a gyerekek úgy fognak felnőni, hogy kimaradt valami az életükből. || Még mindig hordja a jegygyűrűjét, egyszerűen nem viszi rá a lélek, hogy levegye. || Nővére azt szeretné, ha kicsit jobban kimozdulna és keresne maga mellé valakit, de ő még nem érzi késznek magát egy kapcsolatra. Ráadásul, utálja ha a gyermekei nincsenek a közelében.

Képinfo: A kép nem az enyém csupán illusztrációként szolgál a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2014. 05. 17.

Módosítva: 2014. 05. 13. 22:02:07
Módosította: Gwen

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).