Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Oliver Robins
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Lexine

Kor: 24

Külső leírás: Éjszínű haja sűrű, akárcsak szemöldöke és szempillái. Az utóbbiak egyébként amellett, hogy sűrűk, még igen hosszúak is, tökéletes keretet adva világos színű, acélkék íriszeinek. Testalkata olyan, mint egy atlétáé- magas, vékony, de kellően izmos. Bal fülében egy fekete fültágító, alsó ajka alatt pedig kétoldalt egy-egy piercing díszeleg. Ezeket szinte egyszerre rakatta be még gimis korában, azóta megvannak, de nem gyarapodtak és nem is fognak. Ő pont ennyit akar, nem többet, de nem is kevesebbet. Jobb alkarján egy fekete tetoválás fut körbe, ami fenyőfákat és felettük szálló madarakat ábrázol. A fenyőfák valamelyike teljesen csupasz, de van amelyiknek sűrű lombja van. Ruháiban az egyszerűség és a vagányság ötvöződik, tükrözve ezzel a személyiségét. Van egy nagyon klassz fekete bakancsa, amit, hát…fogalmazzunk úgy, hogy nagyon indokolt esetben hajlandó csak másik lábbelit felhúzni.

Jellem: Oliver-legyen bárhol, bármilyen emberek közt- valahogy mindig a középpontban van. Pedig nem mondhatni, hogy túl sokat, vagy hangosan beszélne, azt meg főleg nem, hogy tudatosan hajszolná a népszerűséget, de határozott, és nem utolsó sorban vagány kisugárzása vonzza az emberek figyelmét, így mindenhol ő a társaság lelke. Nagyon pozitív személyiség, az idegei kötélből vannak, kiakasztani nagyon nehéz. Talán csak egy dolog van, amit igen nehezen tud elviselni, az pedig az unalom. Egy jó szórakozásban bármikor benne van, az sem tartja vissza, ha amit csinálni készül veszélyes, vagy egy icipicit törvénytelen. Imádja, ha az egekbe szökik az adrenalin-szintje, és kevés dolog van, amit ennek érdekében ne lenne hajlandó megtenni. Azt azért le kell szögezni, hogy néhány évvel ezelőtti énjéhez képest már jóval visszafogottabb. A látszat ellenére igenis tud felelősségteljes felnőtt módjára gondolkodni. Alapvetően társasági ember, ugyanakkor bizonyos szempontból művészlélek is, akinek időnként szüksége van arra, hogy félrevonuljon és csendben elmerüljön a gondolataiban.

Élettörténet: A szülei egyetlen gyermeke, de élete első tizennyolc évében talán több fejfájást okozott nekik, mint amennyit öt másik gyerek száz év alatt tudna. Pici korában egy pillanatra sem lankadhatott a szülei figyelme, hiszen a nyughatatlan és végtelenül kíváncsi kisfiú szinte egy teljesen üres szobában is képes volt veszélyes helyzetbe sodorni magát. Az iskolában is szinte mindig bajba került, ha valami baj történt, Olivernek biztosan volt köze hozzá. Persze ő soha nem akart rosszat, semmit nem azért csinált, hogy bárkinek ártson. Egyszerűen csak szomjazta az izgalmakat. Az egyetlen dolog, ami miatt nem kellett a szüleinek aggódniuk, az a tanulás volt. Még a nem igazán kedvelt tárgyaiból is egész jó eredményeket ért el, így szinte sokkolta őket, amikor Oliver végzős korában bejelentette: neki esze ágában sincs egyetemre menni. Világot akart látni, így amint letette az érettségi vizsgákat, egyetlen egy hátizsákkal világgá ment. Majdnem két évig utazgatott. Volt ahol hosszabb, volt ahol rövidebb időt töltött, közben alkalmi munkákból élt és a legkülönfélébb szállásokon hajtotta álomra a fejét. Aztán egy éjszaka-amikor valamiért nem tudott elaludni- egyszer csak rátört az érzés, hogy most már elég. Akkor egy ideje már érlelődött benne a gondolat, hogy mit is szeretne kezdeni az életével, de most már azt is tudta, mikor akarja…most. Így hát néhány nap múlva már újra otthon volt. Keresett magának egy tanárt, aki megtanította neki a színészkedés alapjait –ugyanis tervei szerint színész akart lenni- néhány hónap múlva pedig sikeresen felvételizett egy színművészeti egyetemre. Közben mindenki, aki ismerte a fiút azt hitte, ez csak múló hóbort és egyszer ugyanúgy meg fogja unni, mint az utazgatást, vagy sok más korábbi dolgot. Ám Oliver a színpadon igazán magára talált. Imád játszani, ráadásul igen jó is benne, karizmatikus személyisége megragadja a nézők figyelmét. Nemrég sikeresen befejezte az egyetemet Azt tervezte, hogy az iskola elvégzése után megpróbál filmes babérokra törni, ám a család keresztezte a terveit. Nagyapja, aki már évtizedek óta egy nyári tábort vezetett, most lebetegedett és semmi képen sem akarta egy idegenre bízni az ő szeretett táborát. Mivel Oliver úgy ismeri azt a helyet, mint a tenyerét, ráadásul a családban egyedül róla tudják elképzelni, hogy elbírna több tucat megveszekedett kamasszal, rá hárult a feladat, hogy idén nyáron vezesse a tábort. Olivernek pedig nem volt semmi ellenvetése, mivel gyerekkorában imádta azt a helyet és nagyapját is szereti, ezért szívesen segít neki.

Hobby: mindegy, csak sok mozgással és izgalommal járjon

Foglalkozás: végzetsége szerint színész, néhány hét múlva egy nyári tábor vezetője lesz

Extrák: ***Testén rengeteg apró sebhely található. Ezek nagy részét alig lehet látni, kivéve egyet, egy a bal oldalán lévő, körülbelül nyolc cm hosszú vágásnyomot, amit egy igen durva biciklis eséskor szerzett még tizenkét éves korában.*** Nagyon ritkán, de néha rágyújt egy-egy buliban.*** Utálja, ha becézik.*** Van egy hófehér huskyja. Gyönyörű állat, de sajnos hiányzik a jobb mellső lába. Oliver egy angliai kisvárosban látta meg az utcán kóborló csont sovány ebet és megsajnálta. Magához vette, és bár sokkal körülményesebb volt vele az utazgatás, egy percre sem bánta meg a dolgot. A kutya láthatóan még mindig nagyon hálás neki és hűségesen követi bárhová.***Szinte minden sportot próbált már és a legtöbben igen jó is.***Egészen kiskorától kezdve rengeteg nyarat töltött a táborban. Nagyapja nagyon jól értett hozzá, hogy kösse le a fiú energiáit, Oliver pedig imádott minden egyes ott töltött percet.

Képinfo: Chouette-e (http://chouette-e.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2014. 05. 17.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).