Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Curtis Bush
Kategória: Yaoi
Feltöltő: linka

Kor: 20

Külső leírás: Mindig is a megtévesztés mestere volt. Egyenes szálú vörösesszőke haja páratlan eleganciával finomítja arcának lágy vonásait. Szép ő még a férfiak között is, ám a legszembetűnőbb és emlékezetesebb rajta az mégis a tekintete. Nincs bennük szeretet fénye, még csak kedvesnek sem lehetne mondani, leginkább érdektelenséget és az unalom egy egészen egyedi formáját tükrözi. Pillái sötét árnyakat karcolnak halvány orcájára, míg szemeit hajához mérten halvány pillák keretezik. Talán ennyiben ki is merült mindaz, amitől ő egy picit is kedvesebb embernek tűnhet, hiszen se mosolya, se kiállása nem szívmelengető, még csak nem is tükröz kedves fiatalembert. Sovány arca tiszta, sehol egy szeplő vagy bőrhiba. Ajkai vonala mindig bánatos, érdektelen, olyan, ami még a legragyogóbb napsütésben is képes lelombozni akárkit. Tökéletes manipulátor, így uralkodni is kifogástalanul tud a mimikáján. Mosolyog, ha szükségét érzi, ám nem osztogatja ingyen. Bőre feszesen simul szálkás izomzatára, van benne erő még annak ellenére is, hogy első pillantásra talán kissé nyurgának tűnhet a magassága miatt.

Jellem: Első megközelítésre Curtis nagyon barátságos, elbűvölő és intelligens fiatalembernek tűnik. Mindig azt mondja és csinálja, amit tőle elvárnak mások, és így a céljait is könnyedén eléri. Mindezek mellett, ha az ember több időt tölt vele, és sikerül a maszk alá néznie, hamar rájön a valódi jellemére. Curtis végtelenül önző és egocentrikus. A mások feletti kontroll megszerzésére bármit hajlandó bevetni, legyen az a személyes kisugárzása, manipuláció, erőszakos viselkedés, vagy megfélemlítés. Sokan, gyakran késve ismerik fel, hogy az elbűvölő álarc mögött egy hasonlóan elbűvölő szörnyeteg lakozik. Nem érez megbánást, bűntudatot, vagy lelkiismeret furdalást a tetteiért. Nem érez empátiát, emiatt pedig gyakran tapintatlan, lenéző és érzéketlen másokkal szemben. Noha mindig tudja, mit kell mondani, de a szavai mögött kevés a valós érzelem. Könnyedén eléri, hogy mások rettegjenek már a puszta jelenlététől is. Számtalanszor megjátszotta már magát, így az sem lehetetlen, ha van olyan személy, aki alábecsüli őt. Elméjének élességét és az eszességét gyakran csak a legutolsó pillanatban fedi fel, akkor, amikor már végleg nincs menekvés előle. Számára mindig is nyilvánvaló volt, hogy minden mozdulata és kimondott szava tudatos, nem cselekszik az ösztönei szerint, emellett pedig elég okos ahhoz is, hogy tökéletesen lássa magát, és tudatában legyen a saját csáberejének is. Azonban neki még ez sem garancia semmire, hiszen hiába ott van egy végtelenül manipulatív személy, ha közben a betegség is befolyásolja a személyiségét. Gyakran vannak hangulatingadozásai, amik miatt egyszerűen megközelíthetetlen. Van, hogy uralkodik magán, de rosszul viseli, ha valaki akadályoztatja őt bármiben is, vagy ha ellenszegülnek neki. Van, amikor feszült, felelőtlen, kiszámíthatatlan és alkalmanként még önmagában is képes komoly károkat okozni.

Élettörténet: Becslések szerint a népesség 1%-a, azaz minden 100. ember szenved antiszociális személyiségzavarban. Sajnálatos módon, ebbe az 1%-ba Curtis is pont beletartozik, amit nem meglepő módon édesanyja váratlan halála váltott ki belőle. Számára ez a betegség nem abban nyilvánul meg, hogy több személyisége lenne, koránt sem, nála a legnagyobb probléma az, hogy örökösen egy már nem létező személyt lát, és van, mikor hallja a hangját is. Ehhez köthetőek a rendszertelen dühkitörései is, hiszen édesanyjára sohasem számíthatott. Első gyermekének elvesztése után már instabillá vált, és amikor megszületett neki Curtis egy teljesen egészséges kisbaba formájában, az elméjében valami végleg elpattant. Többször is megpróbált kárt tenni felváltva önmagában és a csecsemőben, és a tragédiát mindig a hűséges férj akadályozta meg, mígnem a nőt végül elmegyógyintézetbe záratták. Évekkel később, amikor a fiú betöltötte a 17. életévét, az anyja kivetette magát szobájának az ablakából és szörnyethalt. Ekkortájt kezdődhettek meg Curtis elméjében is a zavarok, amiket nem tudott túl sokáig eltitkolni az apjától. Gyakran beszélt az anyjáról, arról, hogy még mindig látja az alakját és nem értette meg, hogy az apja ilyenkor miért vált mindig ingerülté. Kettőjük kapcsolata leginkább egy szükségszerűséggé alakult át. Curtis után járt a pénz, így nem dobhatta ki az utcára. Bárki is rákérdezett kettejük kapcsolatára, az idős férfi válasza mindig az volt, hogy szereti egyetlen fiát, hiszen már csak ő maradt neki. Curtis szabad fordítása pedig az volt erre, hogy az apja szereti őt, de csak úgy tudja szeretni, ahogy egy elvont ötletet szeret az ember.

Hobby: Ez attól függ, éppen milyen állapotban van.

Foglalkozás: -

Extrák: -

Képinfo: Nem saját. ( deviantart) ()

Engedélyezve: 2014. 05. 20.
2015. 07. 29.

Módosítva: 2015. 07. 28. 23:38:04
Módosította: linka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).